Fear 0 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kupował tu ktoś? bo ja się przymierzam do kupna jakiejś wyrzutni, ile trzeba czekać na przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja tutaj kupowałem z jakieś 8 razy. Przesyłka dochodzi od 1-3 dni roboczych. A cena przesyłki to zawsze 30zł przy wpłacie na konto. A przy pobraniu to zależy ile kupisz. (kg) od 35zł wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 to chyba jak kupie samą wyrzutnie za 30 zł to chyba mi się nie opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 jak chcesz kupić jedną wyrzutnię za 30zł to zapłacisz minimum 60zł. To raczej ci się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacko 0 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja polecam jak najbardziej!!! Kupiłem ładny komplet za 400zł... jest w topiku o Fajerwerkach na wesele... Najniższe ceny w kraju chyba...FAJERWERKI Strona Główna » Fajerwerki » Zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 jak chcesz kupić jedną wyrzutnię za 30zł to zapłacisz minimum 60zł. To raczej ci się nie opłaca. też tak myślałem , no ale może uda mi sie za rok cały stuff kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mam pytanie, bo interesuje mnie ten sklep i może właśnie w nim zamówię swój stuff. Jak to było/jest z tymi cennikami bo już nie pamiętam. Obowiązują te ceny które są na stronie www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 obowiązują i ten stronie i te w cenniku :mrgreen:Sam decydujesz jak chcesz zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ale czy te ceny sie różnią, miedzy cennikiem a tymi co są na stronie? Możesz mi jakoś podesłać ten cennik (jeśli go masz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ale czy te ceny sie różnią, miedzy cennikiem a tymi co są na stronie? Możesz mi jakoś podesłać ten cennik (jeśli go masz) nie mam cennika. różnią się i to bardzo te na stronie są znacznie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Możesz zamówić ze sklepu po cenach sklepowych , lub z hurtowni po cenach hurtowych :razz: :mrgreen: Ja wolę być przy zakupie , bo jakby czegoś nie było , wtedy można sobie wybrać coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dziwne to. Mam do Was pytanie czy mając 150-250 zł opłaca mi się kupować na vmax2.pl czy jakimś innym e-sklepie, czy może kupować w normalnych sklepach, stoiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 to zależy. vmax2 jest bardzo tanio, ale czasami jest taniej w hipermarketach przed samym sylwkiem. Ja bym kupował na vmax2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A ja na fajerwerki.gda.pl , lub w jakiejś pobliskiej hurtowni.PS_1 Jakbyś dołożył z 50zł (300zł) , wtedy wysyłka za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tylko na gda są ogólnie droższe produkty niż na vmax2 dlatego i tak się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dziwne to. Mam do Was pytanie czy mając 150-250 zł opłaca mi się kupować na vmax2.pl czy jakimś innym e-sklepie, czy może kupować w normalnych sklepach, stoiskach. A sklep naszego serwisu?Rozmawiałem wczoraj z Krzyśkiem i napisał, że w październiku powinna być dostawa, możliwe, że będą też nowości :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 cennik vmaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ten cennik jest z roku 2006 , a tu by się przydał z 2007 :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie posiadają chyba z roku 2007. Jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W 100% polecam tą hurtownie : Zamówiłem tam swój stuff i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Fajerwerki dotarły szybko i są w idealnym stanie. Zamawiałem przez maila i zapłaciłem po cenach takich jak w cenniku który zapodał Marcin. Mając na fajerwerki 150 zł w górę opłaca się tam kupować :grin: Można też zrobić tak jak ja robię, czyli część stuffu którego nie da się kupić w zwykłych sklepach/hipermarketach zamówić przez vmaxa, a artykuły dobre i polecane typu sfinx kupić w zwykłym sklepie ( w tym przypadku biedronka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 "witampodany cennik na forum jest z roku 2006 w tej chwili jest przygotowany nowycennik na ten sezon i będzie on obowiązywał od zamówienia na kwotę 500złjest możliwość wysyłki za pobraniem - cena przesyłki wynosi 30zł" Otrzymałem takiego e-maila od vmax2.pl Czyli raczej nie zmówię w tym sklepie bo nie zamierzam wydać 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dlatego mpiwowski wychwala się, że kupuje po cenach hurtowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 500zł?? :???: a niech se w d... wsadzą :razz: Ja też miałem zamiar coś tam kupić ale po tym to już mi sie odechciało :neutral: nie będę u nich całego stuffu kupował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Może uda sie po negocjować, jeszcze za 300zł bym zamówił ale 500 nie wchodzi w grę. Pamiętam, że Mpiwowski nie kupował chyba zawsze za kwotę wyższą niż 500, więc może jak przyjdzie co do czego to sie zgodzą na mniejsza kwotę. A i jeszcze jedno, można kupić nawet za mniej niż 500 ale płaci się wtedy w cenach jakie są podane na stronie www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 vmax ? to ta stronka z fajerwerkami i sprzętem wojskowym ? 500 złotych... też coś za 500 złoytch to ja mam stuff na 2-3 lata.... nieopłaca się... te ceny hurtowe będą obowiązywać przy zakupie za 500 złotych.... lol za dużo ! czego oni oczekują, że przeciętny polak zakupi stufff za 500 złotych!?( oczywiście gdyby chciał za takie ceny jak w cenniku... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi