mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Już sie zapytałem co się stało z ich sklepem. I odpowiedzieli mi, ze fajerwerki wrócą do nich za 1,5 miesiąca. Możliwe, że opróżnili magazyny, bo i tak mało kto kupował fajerwerki.PS: za 1,5 miesiąca będzie też cennik na rok 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 very good ten cennik będzie na ich stronie? jeśli nie to prosze dodaj go gdzieś np w temacie cenniki importerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Już sie zapytałem co się stało z ich sklepem. I odpowiedzieli mi, ze fajerwerki wrócą do nich za 1,5 miesiąca. Możliwe, że opróżnili magazyny, bo i tak mało kto kupował fajerwerki.PS: za 1,5 miesiąca będzie też cennik na rok 2008. Jupi dzieki że się zapytałeś może nawet wejdą jakieś nowe wyrzutnie i może bedą niższe ceny :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 o cennik ja już się w odpowiednim momencie zapytam. Prześlą mi go i zamieszczę w temacie cenniki importerów.Bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 1.5 miesiąca minęło a dalej nie ma fajerwerków i cennika. :evil: Mam nadzieje że jednak się pojawi, oby jak najszybciej, to bym już stuff układał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 cennik powinien być w ciągu 2-3 tygodni. W tej chwili są obecne w sklepie tylko duże baterie 49 i 100 strzałowe, reszta przyjdzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja tam na razie widzę same Race pistoletowe które mnie w ogóle nie interesują. Coś mi się nie podoba w tym sklepie. Nie wiem gdzie mp widzi te wyrzutnie 59 i 100 strzałowe. Jednak cały czas wierze że do sylwestra zdążą, a jak nie to zostaje fajerwerkimarket.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 na meila mi podali, że mają. Transport z Chin się opóźnia bo już dawno powinien być cennik i fajerwerki. To już nie wina sklepu ani samej firmy Jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 UWAGA : UWAGA : UWAGA : Dostałem dzisiaj meila od vmax'u że cennik będzie za około 2-3 tygodnie. Mam nadzieję że będzie. Na odpowiedź od sklepu czekałem 15 minut (ekspresowo). Jak tylko mi go prześlą to go zamieszczę w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Napisałem do nich dzisiaj o cennik i odpisali...: witamcennik fajerwerków jest na stronie www.weko.com.plPozdrawiamSławomir Piasekmobile 0 602 223 115tel. 0 61 851 91 08 (10-17)fax 0 22 212 80 20, 0 61 851 91 42Sklep z bronią www.Vmax2.plPirotechnika widowiskowa www.Weko.com.pl Żeby zobaczyć ceny trzeba się zarejestrować...A żeby się zarejestrować trzeba mieć firme :neutral: Bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 e tam gadają bzdury tutaj masz ceny http://www.vmax2.pl/i napewno są identyczne jak i z tamtego linku.a cennika hurtowych jak widać nie chcą ci dać :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Następna odpowiedz: Witamw tym roku jest inaczej cennik hurtowy jest dla osób prowadzących działalność gospodarczą jest nastronie www.weko.com.pla ceny z naszego sklepu www.vmax2.pl dotyczą zakupów pojedynczych sztukfajerwerkówto znaczy, że jak zamówi Pan większą ilość towaru to oczywiście uzyska Panrabatminimalna wartość zamówienia to 500zł - 10%, a później za każde rozpoczęte500zł dodatkowe 5%PozdrawiamSławomir Piasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 chyba ich pogięło to żeby mieć ceny z cennika hurtowego muszę kupić za około 4000zł :lol::lol: Nikt im tam nic nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jak to nikt?? Jak weźmiesz za ponad 10000 wg cen ze sklepu to zgodnie z powyższym cytatem stosując -5% za każde rozpoczęte 500 zł to Ci jeszcze dopłacą :lol: A tak poważnie to oni są chyba niepoważni i żerują na naiwności ludzi... mam nadzieję, że im tak obroty spadną, że będą musieli później za bezcen wyprzedawać, żeby zminimalizować straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 teraz to już nikt tam niekupuje... jest po nich... NIc o nich niesłychać ponieważ ceny mają z komosu :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Teraz to jest ich sklep https://www.sklepzpetardami.pl/ Kupowałem kilka razy. wszystko ok! Moje ostatnie zakupy to miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodinho10 22 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Sklep przetestowany, paczka doszła cała i zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Szybka wysyłka kurierem, dobry kontakt mailowy. Paczka solidnie zapakowana z wypełnieniem chroniącym przed obiciem. Spory asortyment i cenowo w tym roku (2021) są zdecydowanie warci uwagi. Wygląda na to, że zmienili nazwę firmy z "Gold-Weco" na "Weko". Na ten moment nie wysyłają paczkomatem. Kupowałem z ich sklepu pod adresem: sklepzpetardami.pl Zapraszam do tematu ze zdjęciami zakupów z ich sklepu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zdecydowanie polecam ten sklep, błyskawiczna wysyłka i wzorowo zabezpieczona paczka.. szeroki wybór wyrzutni w dość dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m62b44 7 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Jest jakiś aktualny kod rabatowy do sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino30 22 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 polecam sklep szybka wysyłka na drugi dzień kodu rabatowego nie ma ale sa mega promocje prawie na wszystkie produktu można coś fajnego wyrwac więc pora się spieszyć bo nie wiadomo jak długo będa mieli przecenione produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Kolejne, czyli już drugie udane zakupy na sklepzpetardami.pl, było wszystko to co zamówiłem. Kod rabatowy -12% jest tylko na pistolety hukowe i akcesoria, czyli zakładam, że na nasady, ślepą amunicję i na race pistoletowe. kod rabatowy: 007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer 9 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) Mimo ,że robiłem u was nie raz zakupy to muszę powiedzieć ,że bardzo brzydka praktyka jest jest sprzedawać coś za 77-79 dłuższy czas a teraz widzę ,że dodaliście przekreślona wyższą cenę z ok 85 na tyle ile było. Takie praktyki to brak szacunku do stałych klientów. Edytowane 24 Listopada 2022 przez Homer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas212 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Polecam sklep, szybka i wręcz pancernie zapakowana przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Polecam jak zawsze szybka wysyłka paczka prawidłowo zabezpieczona, dzięki za wlepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi