Grvby 150 Opublikowano 16 Maja 2023 Zamówione w poniedziałek paczka solidnie zapakowana we wtorek pod drzwiami. Bardzo duży asortyment, do pełni szczęścia brakuje paczkomatu ale może sie to kiedyś zmieni Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 11 Października 2023 Kolejne zamówienie, nic się nie zmieniło pancerna paczka + szybka wysyłka. Ceny bardzo dobre! Cytuj
Hildemo 8 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Dobry wybór, spoko ceny, pakowanie paczek powinni trochę poprawić bo moja była słabo zabezpieczona. Ogólnie na + Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Bardzo dobry sklep. Ceny (w promocji) najlepsze na rynku. POLECAM !! Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 12 Stycznia Leci polecajka Co prawda w paczce był brak jednej wyrzutni, ale szybko zwrócili kasę Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 22 Października Kolejne zamówienie z tego sklepu, i kolejny raz jestem zadowolony. Wysyłka ekspresowa, zamówione w niedzielę, a we wtorek paczka już była u mnie. Duży wybór wyrzutni w atrakcyjnych cenach po dodaniu kodu rabatowego, który można znaleźć w odpowiednim temacie. Gratisów brak (poza wlepką ), ale przy takich cenach nie ma co narzekać. Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi