Big Bang! 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam, mam pytanie. Kupiłem przez internet karabinek jc200 (explosive 5). Ma on na sobie folie i nie wiem czy ją zerwać czy nie, bo w instrukcji nic na ten temat nie jest napisane. Nie wiem jak zrobić, proszę pomóżcie. Cytuj
0 Big Bang! 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czyli gdy zostawię folię nie będzie to miało wpływu na efekt ? Cytuj
0 Hubert 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie będzie to miało dużego wpływu na efekt, ale lepiej zerwać. Zależy czy jest grubo owinięte folią. Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jeżeli jest to czerwona folijka to z tego co pamiętam nie musisz jej zrywać. W ubiegłym roku jak wyciągałem to niejedna petarda odpadła od karabinku. Cytuj
Pytanie
Big Bang! 0
Witam, mam pytanie. Kupiłem przez internet karabinek jc200 (explosive 5). Ma on na sobie folie i nie wiem czy ją zerwać czy nie, bo w instrukcji nic na ten temat nie jest napisane. Nie wiem jak zrobić, proszę pomóżcie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi