pj.patryk 3 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Neodo obiecał, że nagra w tym roku rakiety Hestii. Wtedy będziecie mogli dyskutować jakie to one są słabe. Teraz się wstrzymajcie bo już mi się nie chcę pisać po raz enty tego samego.. :twisted: Wesołych Świąt Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja widziałem rakiety z hestii znakomite i takie badziewiaste. Brat w tamtym roku kupił zestaw samych rakiet i dał chyba 40 zł za 4 sztuki , ja kupiłem taki zestaw w kartonie w auchan za coś koło 100 zł razem z rakietami i takimi wulkano-wyrzutniami i co ? Moje rakiety poleciały wyżej od niego ale dały piękny efekt palm i cgryznatem na całe niebo a jego nie dość , że nisko to efekt porównywalny do tych z tego zestawu z biedronki za 8.99. Jego rakiety wielkościa dorównywały do moich. Cytuj
rafciux 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak dla mnie rakiety hesti są badziewiaskie miałem je kilka razy nawet jedne z najdroższych to największa rakieta hesti ma gorszy efekt od średniej rakiet Jorge Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 A ja mialem kiedys taki zestaw hestii za 26 zl i byly tam 4 rakiety. Powiem tak: poleciały wysoko i efekty byly nawet ladne lecz male. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Filmik jednej z rakiet hesti które miałem na tegorocznego sylwestra. Ogólnie ie opłaca się kupować zestawów mieszaych z hestii gdyż rakiety mają słaby efekt a te petardy to sam papier ze znikoma ilością prochu.Rakieta Hestia Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 2 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=rzooMC4YS4A&...re=channel_pageJedna z rakiet z zestawu space twister , możecie teraz się wypowiedzieć Cytuj
maxior 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Chyba nie będzie tutaj nikogo kto by powiedział,że efekt tej rakiety jest do bani??Bardzo ładna rakieta!Wielkość rozprysku można porównać do jednej z rakiet Big Daya- tak BIG DAYA.Wiem co mówie,bo sam miałem big daye. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 No naprawdę jestem zaskoczony !Tylko trzeba trafić żeby mieć taki efekt. Mój kolegia miał w tym roku ten duży zestaw z hestii i odpalaliśmy i żadna nie miała takiego efektu a były większe. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te malutkie rakiety z zestawu Victory mają nawet crackling na końcu a wcześniej piekny rozprysk. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te malutkie rakiety z zestawu Victory mają nawet crackling na końcu a wcześniej piekny rozprysk. Moja siostra kupiła mi pod choinke ten zestaw i odrazu w wigilie odpaliłem Apollo i tez był cracling,a zestaw ten kosztuje coś w granicach 10-15zł więc moze konkurowac np. z zestawem kung-fu.Ach żałuje,że nie nakręciłem filmu ;[ Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja z Hestii wyrzutni i rakiet nigdy nie kupowałem i nie zamierzam tego zmienić. Hestia robi tylko dobre petardy. Kiedyś kupiłem w Kauflandzie zestaw Onion Stars za 17,99zł. Rakiety z tego zestawu dorównywały wielkością Voo Doo. Efekt miały tak jak tegoroczne rakiety Atomic Assalut. Hestii nie polecam! Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Hestia ma niektóre fajerwerki na prawdę dobre, ale trzeba wiedzieć które. Te wielkie rakiety z zestawów zwykle mają bardzo lipny efekt i nie ma różnicy czy duża czy mała - efekt taki sam . Za to wyrzutnie to mają świetne muszę przyznać. Na następnego sylwestra kupię jakąś większą wyrzutnię Hestii. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 A masz może zdjęcie takiego zestawu co ty miałeś? ile jest tam rakiet? są jeszcze w nim jakieś inne pierdółki? Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Na stronie Hestii go nie ma Były chyba 4 rakiety, motyl i zimne ognie. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 A masz może zdjęcie takiego zestawu co ty miałeś? ile jest tam rakiet? są jeszcze w nim jakieś inne pierdółki? jest tam tylko 5 rakiet i nic wiecej http://www.pirotechnika.pl/content/view/52/63/1/3/ 1 od góry Cytuj
Dako 1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 No to nieźle ale pewnie te mniejsze są o wiele słabsze:]masz więcej filmików Neodo? Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja z Hestii wyrzutni i rakiet nigdy nie kupowałem i nie zamierzam tego zmienić. Hestia robi tylko dobre petardy. Kiedyś kupiłem w Kauflandzie zestaw Onion Stars za 17,99zł. Rakiety z tego zestawu dorównywały wielkością Voo Doo. Efekt miały tak jak tegoroczne rakiety Atomic Assalut. Hestii nie polecam! Tak jak napisałem , efekt tych rakiet małych z Hestii naprawde zaskakuje , baa moge śmiało powiedzieć że są troche lepsze od rakiet z Kung Fu . Napewno za 11 miechów ta rakiety będa u mnie leżały spokojnie i czekały na sylwka. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Mam pomysł. Może niech każdy kto miał jakikolwiek zestaw lub rakiety z hestii napisze w swoim poście nazwę zestawu, kod, cenę i czy mu się podobał efekt czy nie. lub czy poleca czy nie itp. Potem jakiś mod może to wszystko połączyć jako jeden post/temat. Żeby było z góry wiadomo co warto kupić a co omijać No to ja może zaczne:Zestaw Victory 10zł (kodu nie pamiętam bo to dawno było) 4 rakiety, efekt podobny do voodooo tylo wyżej leciał. Jak najbardziej polecam teraz wy ;p Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja miałem kiedyś bodajże (pewien nie jestem) HE0703' Oasis Light i przyznam, że efekt lipny. Duże waliły tak samo jak małe. Miałem też HE0861 White Gift i tak samo jak Oasis Light - słabe. Po prostu w każdej rakiecie był taki sam efekt, była to bodajże srebrna chryzantema. Pewny nie jestem, bo miałem te rakiety 2 czy 3 lata temu. Cytuj
Tele 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja miałem zestaw Air Linder , ( znany również jako Twister ) [ He0402-1] Było tam 2 paczki pszczółek i 12 rakiet , kupiłem go w pewnym " większym kiosku " dałem 29zł i to w detalu . Rakiety cud-miód napisze jakie miały nazwy : 2x Apollo 2x Rubin ?x Sonata3 lub 4 razy małe rakietki . Efekt tych małych rakiet to ładna plama z crackingiem . Wiem że one nazywały się Sky coś tam . Chodzi mi o Ten zestaw Acha i były tam jeszcze 2 duże motyle ( Tornado ) Cytuj
Maule 0 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mialem też zestaw happy new year bylem zawiedziony 50 zł za ten zestaw a był do kitu. rakiety takie sobie a petardy Concorde i Torpedo niewiem czemu ale wogóle nie wybuchały dziwne zawsze fajerwerki z hesti były dobre i nigdy mi się nie zdażyło takie coś :lol: wiec nie polecam [ Dodano: 2009-01-11, 18:52 ]http://www.pirotechnika.pl//popupImage.php...nt=0&save=0To ten zestaw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Cytuj
rafciux 0 Opublikowano 11 Stycznia 2009 O.o Widzę że kolega miał zestaw Hapy new Year tak samo jak i ja 2 lata temu i powiem też że byłem bardzo i to bardzo zawiedziony.Wulkany były nawet spoko ale rakiety masakra... Cytuj
Maule 0 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Miałem też zestaw Feast Day cena w kerfurze 39.95polecam spoko zestaw niezłe rakiety.http://www.pirotechnika.pl//popupImage.php...nt=0&save=0To ten zestaw:) :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi