Lemciuu 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witajcie! ;)/>/>/>/> I w końcu nadszedł czas na mój stuffik. Przedstawiam Wam 1 część. 2 część dojdzie niebawem. ;)/>/>/>/> Zakupy robione w Lidlu,Biedronce i Arhelanie. Dojdzie jeszcze kilka wyrzutni oraz "pierdółek". Nie zwracajcie uwagi na tło, robione w piwnicy :D/>/>/> http://zapodaj.net/f030af3c73c18.jpg.html AKTUALIZACJA: 30.12.2013 r.! - Wyrzutnia Harmonie - 80 zł - Wyrzutnia Super Bomba - 55 zł - Rakiety Luckyman - 25 zł - Rzymski Ogień - 8 zł Lista zakupu: - Wyrzutnia Super Bomba x2 - 55 zł - Wyrzutnia Ghost Hunter - 30 zł - Wyrzutnia Mistrzowie Ognia - 30 zł - Wyrzutnia Harmonie - 80 zł - Rakiety Luckyman - 25 zł - Rzymski Ogień - 8 zł - Rakiety Gracie - 18 zł - Rakiety Metropol - 9 zł ZDJĘCIE CAŁOŚCI DODAM JUTRO ŁĄCZNIE: 310 zł Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bardzo ładnie tylko rakiety metropol to gunwo bo mialem rok temu i przypominało mi to zimne ognie wybuchu nie było słychać efekt to trzy gwiazdki a na dodatek leci 10 m Cytuj
Lemciuu 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bardzo ładnie tylko rakiety metropol to gunwo bo mialem rok temu i przypominało mi to zimne ognie wybuchu nie było słychać efekt to trzy gwiazdki a na dodatek leci 10 m Zaryzykowałem i kupiłem. Pierwszy raz coś od SP i chyba ostatni. Masz rację... odpaliłem przed chwilą i niezbyt dobre, ale jak za taką cenę... ;d Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 28 Grudnia 2013 stuff swietny jak na zakupy w marketach gdzie kupiłes - Rakiety Metropol Cytuj
Lemciuu 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 stuff swietny jak na zakupy w marketach gdzie kupiłes - Rakiety Metropol Rakiety Metropol kupiłem w Arhelanie za 9 zł. Możesz je dostać także w Polo Markecie jak się nie mylę. Cytuj
Lemciuu 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gracie są podobno zajebis** Jutro będę testował, na filmikach wyglądają genialnie i po opisach na forum już wiem że będzie dobrze Cytuj
Lemciuu 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 AKTUALIZACJA: Dokupiłem w Lidlu: - Wyrzutnia Harmonie - 80 zł - Rakiety Luckyman - 25 zł - Rzymski Ogień - 8 zł Zdjecie dodam potem Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff. Fajnie, że kupujesz coś nowego. Zobaczymy jak się sprawdzi Pyrocco, mam nadzieję, że pozytywnie nas zaskoczy Cytuj
Lemciuu 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff. Fajnie, że kupujesz coś nowego. Zobaczymy jak się sprawdzi Pyrocco, mam nadzieję, że pozytywnie nas zaskoczy :)/> Dokładnie Dałem szanse dla Pyroco. Zobaczymy czy zaskoczy, na filmikach na razie jest super, jednak jak wiadomo filmiki nie oddają do końca rzeczywistości Cytuj
Lemciuu 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 AKTUALIZACJA: Lista zakupu: - Wyrzutnia Super Bomba x2 - 55 zł - Wyrzutnia Ghost Hunter - 30 zł - Wyrzutnia Mistrzowie Ognia - 30 zł - Wyrzutnia Harmonie - 80 zł - Rakiety Luckyman - 25 zł - Rzymski Ogień - 8 zł - Rakiety Gracie - 18 zł - Rakiety Metropol - 9 zł ŁĄCZNIE: 310 zł http://zapodaj.net/f030af3c73c18.jpg.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi