Nik0dem 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mam dylemat w chciałbym kupić w lidlu wyrzutnie zastanawiam się nad wyrzutnia Super Bomba a wyrzutnią Magic x2 . Proszę o pomoc :xmas_biggrin: . Z góry dziękuje :xmas_happy: Cytuj
0 Lemciuu 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bierz Super Bombe i się nie zastanawiaj. U mnie już w stuffie czeka na finałowy pokaz. Cytuj
0 Marcel123 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Trochę dziwny dylemat ze względu cen ale bierz Super Bombę Cytuj
0 Piszczek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Super Bomba czy JW90 lepsze na finał? Zależy czy kątówkę chcesz czy prostą Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Super Bomba czy JW90 lepsze na finał? Raczej JW90 lepsze, jak na finał Kamilox Cytuj
Pytanie
Nik0dem 0
Mam dylemat w chciałbym kupić w lidlu wyrzutnie zastanawiam się nad wyrzutnia Super Bomba a wyrzutnią Magic x2 . Proszę o pomoc :xmas_biggrin: . Z góry dziękuje :xmas_happy:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi