KamiloLodz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Oto mój stuff. Komentujcie szczerze!! ; 2x Big Whale 4 Moździerz Mistrzowie Ognia Wyrzutnie 25 strzałów Mistrzowie Ognia Zestaw Rakiet Gemini Wyrzutnia Stars Rain Wyrzutnia Color Wave Wyrzutnia Cudak Battery Wyrzutnia Sky Buster Zamierzam jeszcze dokupić Wyrzutnie 25 strzałową Ghost Hunter z Lidla chyba ze doradzicie lepsza wyrzutnie w cenie huntera.A jak chodzi o petardy to mam piccolówki chyba z 5 paczek lepszych nie potrzebuje ;d. Pamiętać Komentować Szczerze!!! Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Komentować szczerze to bardzo dobrze dopasowany stuff fajne rakiety i wyrzutnie 10/10 Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Szczerze to mi się podoba.Ciekawe wyrzutnie,rakietki.A co do tego Ghost Huntera to może lepiej dołożyć i kupić w Kauflandzie 2 wyrzutnie 25 i 16 strzałów razem za 35 zł?Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam :xmas_smile:/> Cytuj
KamiloLodz 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Komentować szczerze to bardzo dobrze dopasowany stuff fajne rakiety i wyrzutnie 10/10 bardzo dziękuje Cytuj
KamiloLodz 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Szczerze to mi się podoba.Ciekawe wyrzutnie,rakietki.A co do tego Ghost Huntera to może lepiej dołożyć i kupić w Kauflandzie 2 wyrzutnie 25 i 16 strzałów razem za 35 zł?Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam :xmas_smile:/>/> 3 wyrzutnie za 35 zł az musze sprawdzić Cytuj
KamiloLodz 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Szczerze to mi się podoba.Ciekawe wyrzutnie,rakietki.A co do tego Ghost Huntera to może lepiej dołożyć i kupić w Kauflandzie 2 wyrzutnie 25 i 16 strzałów razem za 35 zł?Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam :xmas_smile:/>/> mówisz o EuroPyro ja jestem w hestii i tak tanio nie ma a do innego miasta nie będe jechał ale bardzo dziękuje za komentarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi