mateyek24 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Cześć, nabyłem dwie paczki rzymskich ogni od Arki i nie wiem czemu wszystkie z pierwszej paczki nie chcą się w ogóle odpalić. Lont zamiast zacząć się palić, lekko się żarzy i zaraz gaśnie. Jaka może być tego przyczyny i jak temu zaradzić? Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Cześć, nabyłem dwie paczki rzymskich ogni od Arki i nie wiem czemu wszystkie z pierwszej paczki nie chcą się w ogóle odpalić. Lont zamiast zacząć się palić, lekko się żarzy i zaraz gaśnie. Jaka może być tego przyczyny i jak temu zaradzić? lont albo jest wilgotny.Albo zwyczajnie lont jest stary i niechce sie palic, ja tez tak miałem przy rzymiaku który lezał rok na szafie Cytuj
0 Injektor 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Namocz lont naftą, lub taką rozpałką do grilla w płynie Cytuj
Pytanie
mateyek24 0
Cześć,
nabyłem dwie paczki rzymskich ogni od Arki i nie wiem czemu wszystkie z pierwszej paczki nie chcą się w ogóle odpalić. Lont zamiast zacząć się palić, lekko się żarzy i zaraz gaśnie. Jaka może być tego przyczyny i jak temu zaradzić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi