Marcel123 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zastanawiam się jak zrobić stojak do rakiet. Myślałem nad butelkami plastikowymi z wodą lub piaskiem albo przyklejonymi rurami ze zużytej wyrzutni do płyty OSB. Co o tym myślicie? Proszę o szybką odpowiedź bo zostało już mało czasu :-D Cytuj
0 brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja zawsze rurke wbijam w ziemie , dobry i bezpieczny sposób. Cytuj
0 JokerPiroAlko 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja na przyklad skleilem pare rurek w krztalcie \II/ Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zależy czy to ma być jednorazówka, czy coś na dłużej. Jak tylko na tego sylwka, to skleiłbym ze sobą kilka z minimum 4 butelki szklane za pomocą taśmy klejącej albo w sumie nawet plastikowe wypełnione czymś dla stabilizacji. Możesz też wziąć jakiś karton i zrobić w nim dziurki. Wystarczy tylko popatrzeć co ma się wokół. Cytuj
0 Big Bang! 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja na tego sylwka kupiłem po prostu rurkę pcv. W zeszłym roku rakieta puszczana z butelki poleciała nie tam gdzie trzeba, więc postanowiłem zorganizować sobie coś lepszego. Sam wymierzyłem i odpowiednio ją dociąłem. Sądzę, że wbita głęboko w ziemię to bardzo dobry i pewny stojak :xmas_biggrin: Cytuj
0 Marcel123 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Znalazłem w domu kilka metalowych jurek które świetnie się nadają do tego jak by były stworzone od początku do strzelania rakietami :-D Cytuj
Pytanie
Marcel123 0
Zastanawiam się jak zrobić stojak do rakiet. Myślałem nad butelkami plastikowymi z wodą lub piaskiem albo przyklejonymi rurami ze zużytej wyrzutni do płyty OSB. Co o tym myślicie? Proszę o szybką odpowiedź bo zostało już mało czasu :-D
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi