Szarik999 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam. Przedstawiam wam w tym roku swój stuff. Wydałem około 310 zł. Ogólnie strzelam od 5 lat. Lecz nigdy nie publikowałem zdjęć na żadnym forum. Wszystko było kupowane w pobliskich supermarketach. Wyrzutnie:(firma piromax) 2x-X type PXB2108 nec 160g 2x-piromax 64 PXB2401 nec 384g Wyrzutnie:(firma Europyro) 2x-Mega show nec 318,5g Rakiety, szelka: -EP-2012 2,5" nec 75g - Jak wygląda sprawa z szelkami? Nie trzeba już pozwolenia na szelki powyżej 2"? Czy miałem fuksa w tym roku? -Zeus EP-2005 nec 41,2g Znalazłem jeszcze zamówienie z 2011r,kupione na korsarzu. Z 2012r poszukam Cytuj
Szarik999 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 I pierwsze filmiki (czerwona palma) (srebrna korona) Z góry przepraszam za przekleństwa , ale nie spodziewałem się takiego efektu. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 To są rakiety kuliste i z tego co wiem tu sprawa ma się inaczej niż z szelkami. Gdzie kupiłeś te rakiety i za ile zl sztuka?? Cytuj
Szarik999 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kupiłem je w Kauflandzie i dałem 15zł/szt ;)/> Model ten sam na każdej rakiecie jest napisany efekt. To trochę dziwne nie uważacie? Skoro szelkę na rakiecie można kupić nawet 2,5" to dlaczego takiej samej nie można kupić w postaci samej szelki bez kija? Sądząc po tym co zobaczyłem to wielkość efektu jest identyczna jak nie lepsza niż ze zwykłej szelki 2,5". Z jaką maksymalną wielkością szelki spotkaliście się w postaci rakiety? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Bardzo ciekawe te rakiety kuliste. Super wybór jeżeli chodzi o sklepy stacjonarne , czekam na resztę filmików JacuQM Cytuj
Szarik999 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dziękuję Wrzucam filmik z wyrzutniami. Dla porównania z rakietą "zeus" europyroco. 41g nec I znów przepraszam za przekleństwa , nie wiem co mnie naszło Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Może i dziwne, ale z tego co wiem to rakiety mogą być chyba do 3 cali i nie ma różnicy czy ta rakieta jest kulista, czy nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi