Horonak 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam wszystkich! :xmas_happy: Na początek napiszę, że na stuff wydałem około 50zł i jest to nawiększy asortyment jaki do tej pory miałem. Nie miałem zamiaru robić żadnego pokazu, stuff ma mi słóżyć jedenie do zabawy aby przywitać Nowy Rok. Pierdółki typu (petardy, fontanny) są do zabawy przed północą. Wyrzutnie Extreme B14 będę trzymał na finał :xmas_laugh: Całość oprócz Korsarzy (Jorge) zakupiłem w BricoMarche. :xmas_happy: O to zdjęcie: Zapraszam do komentowania i życzę wszystkim wspaniałej zabawy :christmascool: i udanego Nowego Roku. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Stuff jak na ten budżet jest nawet nawet masz fajną kosteczkę i piszczałki oraz dużo petard dlatego 8/10 :xmas_biggrin:/> I nawet wódkę widzę tylko pamiętaj żeby nie pić przed odpalaniem :xmas_happy: Cytuj
Horonak 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dziękuje za opinie :xmas_tongue: Zapraszam innych do komentowania :xmas_wink: Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak do zabawy to jest gut. ;d Brakuje mi tu tylko moździerza. :xmas_happy: Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Fajny stuff będziesz miał trochę zabawy no i Finlandia mówi sama za siebie :xmas_laugh: Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi