brydzio12346 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam pierwszy raz w życiu posiadam wyrzutnie kątową , mieszkam na osiedlu i nie wiem czy będzie to bezpieczne dla domów. Moje pytanie to wiecie na jakiej szerokość lecą pociski a na.jakiej szerokości jest rozprysk ? Wyrzutnia to Armageddon . Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Także mieszkam na osiedlu, w zeszłym roku założyłem podobny temat, w moim przypadku dotyczyło to JW90, było wiele opinii na ten temat, ja sobie odpuściłem i poszedłem na blokowiska na boisko i tam bez nerwów odpaliłem Jak uważasz to odpal na osiedlu ale z kątówkami to nigdy nie wiadomo :[ Cytuj
0 BuLi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Według mnie zależy to również od tego jak wysokie są te bloki. Jeżeli są ' puchatki ' to spokojnie możesz palić, ale jeśli wieżowce to może być problem. Bloki są z każdej strony czy nie? Ja też mieszkam na blokowisku i w moim przypadku kątówki nie idzie odpalić bo chociaż są tylko 2 bloki ( wieżowce ) to w poprzek nie odpale bo teren jest tam nierówny Pozdrawiam Buli Cytuj
Pytanie
brydzio12346 3
Witam pierwszy raz w życiu posiadam wyrzutnie kątową , mieszkam na osiedlu i nie wiem czy będzie to bezpieczne dla domów. Moje pytanie to wiecie na jakiej szerokość lecą pociski a na.jakiej szerokości jest rozprysk ? Wyrzutnia to Armageddon .
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi