djmily 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Siemka przedstawię wam mój skromny stuff na sylwestra.Kupowałem na BigFun i w Polo Markecie.Mała lista przedmiotów: Wyrzutnie: -Cudak Battery JW25 -Missile SM9824 -2x Kasjopeja Big Bang JW06 -Macrososmos III SM2126 Rakiety: -2x Rakiety TXR643 Wulkany: -Gold Crackling Trpilex Petardy: -2x Achtung Kometa -4x Explosive 1 Art. Różne -5x Flashlight -Strzelające Kulki Razem wydałem ok 140 zł.Zapraszam do komentowania Cytuj
djmily 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Siemka przedstawię wam mój skromny stuff na sylwestra.Kupowałem na BigFun i w Polo Markecie.Mała lista przedmiotów: Wyrzutnie: -Cudak Battery JW25 -Missile SM9824 -2x Kasjopeja Big Bang JW06 -Macrososmos III SM2126 Rakiety: -2x Rakiety TXR643 Wulkany: -Gold Crackling Trpilex Petardy: -2x Achtung Kometa -4x Explosive 1 Art. Różne -5x Flashlight -Strzelające Kulki Razem wydałem ok 140 zł.Zapraszam do komentowania :D/>/> http://imageshack.us/photo/my-images/811/8ddo.jpg/ Zdjęcie Cytuj
Moro89 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Widzę że szczególnie postawiłeś na Jorge i dobrze.Cudak i Missile bardzo mi się podobają więc myślę że będziesz miał udanego sylwka. Pozdrawiam! Cytuj
djmily 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki za pozytywne komentarze już się nie mogę doczekać strzelania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi