Skocz do zawartości

[Kuba18090] Stuff 2013/2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. O to mój suff na na sylwestra. Zakupy robiłem w Biedronce, Polo Markecie, Obi, Carrefourze i Realu. Wydałem około 230 zł.

Wyrzutunie:

- Burning Stars

- Thunder

- Colour Talisman

- Mistrzowie Ognia

- Golden Waterfall

Rakiety:

-Juwel

Inne:

Moździerz: Mistrzowie Ognia

Fontanna: Gold Cracking

Wulkan: Fuji

Zdjęcie : https://imageshack.com/i/n10e9lj

Zapraszam do komentowania i życzę udanego sylewestra :)

Opublikowano

Dobre kostki, a co do tej wyrzutni Thunder koniecznie przyprzyj ją jakimiś cegłami od boków miałem w tamtym roku niczym nie przyparłem i po 1 strzale się przewróciła. Później kolega mi opowiadał, że też miał tę wyrzutnię i też mu się wywaliła.

Opublikowano

Mocuje wszystkie wyrzutnie od jakiś dwóch lat, bo właśnie się ta przewróciła mi kiedyś i prosto na mnie, dobrze że się schowałem za drzwami bo nie wiem co by było.

Opublikowano

Mocuje wszystkie wyrzutnie od jakiś dwóch lat, bo właśnie się ta przewróciła mi kiedyś i prosto na mnie, dobrze że się schowałem za drzwami bo nie wiem co by było.

Heheh pamiętam jeszcze, że śmiesznie to wyglądało bo co 1 strzał obracała sie o 180 stopni z "odrzutu"

Opublikowano

Heheh pamiętam jeszcze, że śmiesznie to wyglądało bo co 1 strzał obracała sie o 180 stopni z "odrzutu"

to musiało być widowiskowo ;d

Opublikowano

Petardy to klucz do dobrej zabawy w sylwestra :D ale oprócz tego jest świetnie :xmas_smile:

Opublikowano

Dzięki dzięki, szczerze jakoś nigdy nie ciągło mnie do petard nie wiedziec czemu xd Jestem ciekawy czy nie zawiodę się na tej duzej wyrzutni z Reala - Hestia

Opublikowano

Kozacki zestaw rakiet, jak się nazywa i ile kosztował

Opublikowano

Keler 21 rakiet, kupione w OBI, 69,99 zł , moim zdaniem za tą cenie się opłaca. :)

Opublikowano

Jak na zakupy w marketach to bardzo dobry stuff. Troszkę szkoda, że nie masz petard ale jeżeli lubisz efekty na niebie, to wszystko dobrze dobrałeś. Bardzo fajny zestaw rakiet, do tego kilka wyrzutni, a na koniec moździerz. Będziesz zadowolony :)

Opublikowano

Wyrzutnie masz bardzo fajne. Tak jak wcześniejsi forumowicze napisali, brakuje tu petard. Ale kto co lubi i ogólnie podoba mi sie twój stuff. Daj znać jak spiszą się te rakiety od kellera bo ciekaw jestem Niemieckiego importera. Bezpiecznego sylwka! :christmascool:

Opublikowano

Mogę Ci juz teraz powiedzieć , bo mam te rakiety co rok. Jak dla mnie za tą cene bardzo fajne i dają efekt.

Opublikowano

Dlaczego wszyscy pytają się o petardy? Ewidentnie widać że kolega nie lubi petard tylko woli efekt wizualne niż dźwiękowe. Moim zdaniem masz bardziej dobry stuff. Kupiłeś dużo dobrych rzeczy w marketach. Masz wszystko czego potrzebujesz :-D 10/10 BTW ja też nie mam ani jednej petardy w stuffie i oczywiście zapraszam do mnie