rosomak380 3 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mam prawo napisać komentarz do prac w konkursie ,,Karta Bożonarodzeniowa'' a wy po prostu wszystko przenieśliście do kosza. Nie wszystkie komentarze mogą się wam podobać są gusta i guściki hahaha. Ludzie pewni swoich racji potrafią poprzeć je odpowiednimi argumentami, a nie chować głowy w piasek.
Mks 2 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mam prawo napisać komentarz do prac w konkursie ,,Karta Bożonarodzeniowa'' a wy po prostu wszystko przenieśliście do kosza. Nie wszystkie komentarze mogą się wam podobać są gusta i guściki hahaha. Nie ma sensu tego już komentować , zaraz by się 30 stron spamu zrobiło .
Cooli 4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mam prawo napisać komentarz do prac w konkursie ,,Karta Bożonarodzeniowa'' a wy po prostu wszystko przenieśliście do kosza. Nie wszystkie komentarze mogą się wam podobać są gusta i guściki hahaha. Ludzie pewni swoich racji potrafią poprzeć je odpowiednimi argumentami, a nie chować głowy w piasek. Pisz co chcesz chętnie wysłuchamy. Konkurs się skończył. Nagrody zostały rozdane. Zwycięzcy zadowoleni. Cóż chcieć więcej? Nikt ci pisać nie zabrania Słuchamy
rosomak380 3 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dyskusja polega na wysłuchaniu wszystkich stron więc po co to umieszczanie komentarzy w koszu.
Cooli 4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dyskusja polega na wysłuchaniu wszystkich stron więc po co to umieszczanie komentarzy w koszu. To już pytaj admina Pisz tu co ci leży na sercu
rosomak380 3 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Życzę Wszystkim Udanego Sylwestra. A jak ktoś chce organizować konkursy niech robi to z głową :xmas_happy: . Bawmy się i bądźmy radośni w ten wspaniały dzień.
Cooli 4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja również tobie życzę Spokojnej nocy Sylwestrowej i powodzenia w kolejnych konkursach w Nowym Roku Pozdro dla ciebie i rodzinki
Rekomendowane odpowiedzi