domink1521 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 No to Drodzy Piromani chciałbym wam życzyć wspaniałego nowego roku aby rok 2011 był dla was bardziej wystrzałowy ! i abyście sobie drodzy koledzy rąk nie pourywali a ja już uciekam na swój melanż ostateczny pozdrawiam !! jak ktoś ze szczecina to zapraszam tu jest plakat http://img696.imageshack.us/img696/710/a6550ae1dd.jpg <--- wystarczy w googlach wpisać skarb police i będziecie wiedzieć gdzie mnie znaleźć ! Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja też chciałbym wam życzyć dużego stuffu, pieniędzy , pomyślności i przede wszystkim szczęścia ponieważ zdrowia się nie życzy , bo na titanicu wszyscy byli zdrowi ale szczęścia zabrakło i szczęśliwego nowego roku Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Życzę by nowy rok przyniósł wiele szczęścia sukcesów i spełnienia marzeń. Życzę Wam by Wasze fajerwerki były najlepsze w całej okolicy ich efekty zakrywały całe niebo a huk słyszeli na całym świecie. Cytuj
Tofik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 To wszystkim piromaniakom życzę szczęścia, kasy na fajerwerki, pokazów, wielkich wyrzutni i innych fajerwerek, radości, udanego sylwestra, wszystkich kończyn i szczęśliwego nowego roku 2011. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Również wszystkim piromaniakom życzę super efektów na niebie. Oczywiście żeby kolejny rok obfitował w sukcesy i radości. Dużo zdrowia, kasy, a kursantom zdanego egzaminu (ja od nowego roku ruszam do boju ). Wszystkiego naj! Cytuj
Freku 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zycze wam japi... zebyscie ku.. mieli wyjeb/.// istego sylwKA !!! Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Równiez zycze wam zdrowia szczescia udanych efektow na niebie. Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Duzo zdrowia kasy na fajerwrri i efektów na niebie Cytuj
Jango 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Życzę Wam zdrowia, szczęścia i pomyślności w 2011 roku, a także pokaźnych stuffów w przyszłych latach Cytuj
mclol27 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam wszystkich i życzę każdemu użytkownikowi, całej ekipie strony, ich rodzinom i tobie (bo właśnie to czytasz) wszyskiego naj naj najlepszego z okazji nowego roku. Życzę wam dużo zabawy z fajerwerkami (to podstawa) dużo szampana (ale po strzelaniu) szczęścia, zdrowia i czego co sobie zapragniecie. Piszcie tu życzenia żeby nie robić pełno tematów bo się nie opłaca. A o 00:00 strzelamy !!!!!!!!! Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 wzajemnie , i również życzę wszystkiego najlepszego i udanego strzelania Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dziękuje i wzajemnie ,również zycze wszystkim Szczesliwego i Bezpiecznego nowego roku :)/> Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Niezapomnianego, wesołego, bezpiecznego Sylwestra i satysfakcji z efektów Waszych fajerwerków, a w nadchodzącym roku dużo zdrowia, szczęścia, przyjaźni i pieniędzy, byście mogli kupować co chcecie, a Wasze stuffy powiększały się z roku na rok. Wystrzałowej zabawy życzy Capodanno . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi