Fajermanek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mam pytanie od kiedy sie mniej wiecej zaczynaja sie wyprzedaze w hurtowniach? Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mam pytanie od kiedy sie mniej wiecej zaczynaja sie wyprzedaze w hurtowniach? w hurtowniach nie robią wyprz... Jak już są to w sklepach internetowych Pewnie pod koniec stycznia BIGFUN wystartuje jak co roku z dobrymi cenami Już trzeba kasę odkładać Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja już mam 400zł na same wyrzutnie gotowe, jak będą w big funie takie ceny jak rok temu Cytuj
Fajermanek 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 w hurtowniach nie robią wyprz... Jak już są to w sklepach internetowych Pewnie pod koniec stycznia BIGFUN wystartuje jak co roku z dobrymi cenami Już trzeba kasę odkładać Cooli srry moja pomylka myslalem o sklepie internetowym ,a napisalem hurtownia.Jak pod koniec stycznia to trzeba zaczac kase zbierac. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Stycznia 2014 W zeszłym roku promocja na Bigfunie wystartowała 16 stycznia i potrwała do 10 lutego, a ceny obniżono o 33%-66%. :christmascool: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi