Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: 8053

Strzałów: 24 (Finał FAN 4 strzały)

Kaliber: 30mm

Efekt: komety z czerwono-pomarańczowymi piwoniami i biało-zielonym migotaniem, komety z czerwono, niebiesko, purpurowo, zielono, złotymi trzeszczącymi palmami, kolorowe komety z złotymi falami i czerwono-zielonym migotaniem i niebieskie komety z złotą falą z trzeszczeniem

Cena: 55zł w Lidlu

Zdjęcie: http://www.pyroco.co...per%20Bomba.jpg

Film: z Sylwestra 13/14r (zachęcam do oglądania w HD):

Super, miała dość długie przerwy między seriami strzałów, natomiast bardzo ładny był finał. Polecam.

Opublikowano

Widac ,ze kosteczka robi sporo zamieszania na niebie szkoda ,ze jej nie kupilem.

Opublikowano

Kostka bajka, cudna, piękna brak mi słów. Szkoda że odpaliała od tyłu zaczynając serią 4 strzałów :-D

Opublikowano

Mój film:

http://www.youtube.com/watch?v=_qV9kv4_Qz4

Kostka ta obok innych efektami troszkę kuleje. Są zdecydowanie mniejsze od kostek Triplexa. Różnorodności i fajna dynamika nadrabia straty co skłania mnie do polecenia każdemu tej kostki. Jak na 55 zł to brać, ciekawa i niespotykana propozycja.

Opublikowano

Sylwester 2013/2014

Opublikowano

Wyrzutnia z całkiem ładnymi i zróżnicowanymi efektami, z wyrazistym finałem, w całkiem niezłej cenie.

Myślę, że się opłaca.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem polecam jestem zachwycony tą wyrzutnią. Jak na swoją cene daje czadu

• 2 lata później...