Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://pyrofire.eu/gal/foto606.jpg Importer: Klasek - CZECHY Pakowane: 1 opak = 20szt kl.3 waga:5g cena: na pyrofire.eu 6 EURO Miałem w tym roku te petardy. Oddalenie się na odległość mniejszą niż 10 metrów grozi ogłuszeniem Grzybek po wybuchu jak po Nagasaki. Z pewnością za rok również się w nie zaopatrzę Cytuj
Milukssg 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Polecam te petardy każdemu kto chcę je zakupić ! Polecam również sklep PiroPolska użytkownika czarodzieja z naszego forum. Naprawdę konkretny wybuch ! Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam. Zapomniales napisac, ze petardy posiadaja CE. W tym roku nie planuje już ich sprzedaży, wiec jesli zaden importer nie podejmie sie imprtu w/w petard to niestety nie postrzelacie sobie nimi. pozdrawiam pz nie odpisuje na pw Cytuj
Milukssg 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam. Zapomniales napisac, ze petardy posiadaja CE. W tym roku nie planuje już ich sprzedaży, wiec jesli zaden importer nie podejmie sie imprtu w/w petard to niestety nie postrzelacie sobie nimi. pozdrawiam pz nie odpisuje na pw :)/> To dobrze że mi jeszcze z 15 zostało Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 A stąd nie da rady zamówić http://www.colosus.pl/petardy-dum-bum-20szt/ ....? :xmas_tongue: Cytuj
Marcin_Pce 2 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Warto dodać (Ci co strzelali to wiedzą) że czas od odpalenia do wybuchu jest dosyć krótki Podkreślam, świetna petarda i szkoda, że tak słabo dostępna na naszym rynku. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mogli by dac te petardy na bigfun lub gdzies indziej. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Taaa bo bigfun to wyznacznik wszystkiego W zwiazku z tym, ze jest duzo pytan o db sciagne ich jeszcze troxhe. Minimum 5 op, wiecej pytan na maila zinredakcja@o2.pl. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak sie niemyle to chyba 3 lata temu one byly na straganie w moim miescie. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 18 Stycznia 2014 z tego co pamietam produkuja je od 2 lat z hakiem wiec wysoce prawdopodobne ze miales je wczesniej niz producent :)/> ps z tego co mówil importer to Polaków handlujących z nim jest bardzo niewielu, w ciagu kilkunastu lat to raptem kilka osób Dum bum beda dostepne w Pl jszcze w tym roku, tak jak i wiekszosc produktów PyroKlasek. wiecej informacji niebawem. Ciekawe jakie ceny beda mic inne sklepy, ale uwierzcie, ze nawet na takich wyprz jak teraz szału nie bedzie - ludzie ktorzy wejda w import nie pozwola sobie na handel z przebiciem 20-30 gr. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może to były jakies podobne,ale pamietam petardy podobne do dum bum. Cytuj
Marcin_Pce 2 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Może to były jakies podobne,ale pamietam petardy podobne do dum bum. Jeżeli chodzi o opakowanie/poligrafię to na rynku są 2-3 rodzaje petard bardzo podobne. Podkreślam, jedynie opakowanie jest podobne. Cytuj
Marcin_Pce 2 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak petardy leżą na straganie to na pierwszy rzut oka można je pomylić z petardami Jumbo, też były pakowane po 20szt i z mini achtungami które były tu omawiane jakiś czas temu (3-4lata wstecz). edit http://fajerwerki.bydgoszcz.pl/wp-content/uploads/2011/10/IMG_8577-kopia.jpg Importer SUREX Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak te petardy mają się w stosunku do dawnych fp3/new lub 859 ? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Naprawdę konkretna petarda. Nic tylko kupować. Dobrze że mam 4 paczki Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zamówiłem narazie 5 paczek i zobaczymy o ile mocniejsze są od 859 Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zamówiłem narazie 5 paczek i zobaczymy o ile mocniejsze są od 859 :D/> Łap spojler, ale wg mnie się dużo nie różnią Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Porównywałem z Txp859 i mogę powiedzieć, że są takie same Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Porównywałem z Txp859 i mogę powiedzieć, że są takie same Kupiłem 859 i testowałem z dum-bum i z mojego testu wynikło że dum-bum jest silniejsza . Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziś ponownie testowałem Dum Bum i 859, i Dum Bum były zdecydowanie głośniejsze. Mają lepszy bas, co jest zaletą. Być może wcześniej były zawilgocone, ale już jest ok! Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi