Matex 1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Miałem tylko brocade crown ale efekt był super, ogony spadły aż do ziemi, jak w żadnej innej rakiecie Konkretna rakieta 2,5" kaliber robi swoje. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Na tym twoim filmiku to jakoś źle wygląda u mnie jak zajebało to na całe niego aż na ziemie spadał efekt. u mnie tak samo jak w poprzednich latach efekt brocade crown jeszcze lepiej wyglądał niż na filmiku z 2013 Cytuj
domdbc 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Na tym twoim filmiku to jakoś źle wygląda u mnie jak zajebało to na całe niego aż na ziemie spadał efekt. No właśnie na filmikach widziałem że efekt był bardzo duży a u mnie takie coś. Który rok produkcji u ciebie? Bo u mnie 2015 więc może dlatego takie słabe. Nie wiem jak z Europyro ale innym importerom zachciewa się jakiś certyfikatów a to odbija się na jakości. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 2 Stycznia 2016 u mnie 2015 też było tylko nec. 64 g, w 2013 i w 2014 jak je miałem to pisało nec. 75 g Cytuj
domdbc 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 u mnie 2015 też było tylko nec. 64 g, w 2013 i w 2014 jak je miałem to pisało nec. 75 g No właśnie, sprawa wyjaśniona, w nowych mniej prochu więc taki efekt, miałem je pierwszy raz i chyba ostatni (chyba że znajdę stare na jakimś stoisku w przystępnej cenie) Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 No faktycznie coś w tym jest , w zeszłym roku jakoś większe wydawały mi się efekty. Cytuj
Rayon1992 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 https://youtu.be/1y31YTiM3Qk Ten efekt zrobił ogromne wrażenie na mnie i na widzach Cytuj
PyroXmedic 0 Opublikowano 9 Października 2016 u mnie 2015 też było tylko nec. 64 g, w 2013 i w 2014 jak je miałem to pisało nec. 75 g No właśnie, sprawa wyjaśniona, w nowych mniej prochu więc taki efekt, miałem je pierwszy raz i chyba ostatni (chyba że znajdę stare na jakimś stoisku w przystępnej cenie) Nie chcę mi się wierzyć że nowa partia posiada NEC: 64. Po co mieliby obniżać zawartość mieszaniny o 11g. Przepisy i tak pozwalają na większą ilość w pojedynczym korpusie. Najwidoczniej coś wam się pomyliło z wielkością kalibru 64mm a nie 64g. Niech mi ktoś to potwierdzi! CE jest już dawno w tych rakietach i raczej nie wpłynęło na wielkość mieszaniny. Mniejsze efekty może wynikają z tego że pechowo trafiłeś na jakąś małą partię albo rakieta miała za dużo prochu w starterze i za wysoko poleciała i dlatego wizualnie mniejszy efekt albo kiepskiej jakości nagranie źle odzwierciedla. A może na dużej bani byłeś i dlatego Ci się tak wydaje Nie kupuj na stoiskach. Tam nigdy nie mają przyzwoitych cen Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Gdzieś w necie można dostać jeszcze te rakiety? http://www.zestawydso.pl/25-shell-rocket-ep2012-64-p-494.html Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nie chcę mi się wierzyć że nowa partia posiada NEC: 64. Po co mieliby obniżać zawartość mieszaniny o 11g. Przepisy i tak pozwalają na większą ilość w pojedynczym korpusie. Najwidoczniej coś wam się pomyliło z wielkością kalibru 64mm a nie 64g. Niech mi ktoś to potwierdzi! CE jest już dawno w tych rakietach i raczej nie wpłynęło na wielkość mieszaniny. Mniejsze efekty może wynikają z tego że pechowo trafiłeś na jakąś małą partię albo rakieta miała za dużo prochu w starterze i za wysoko poleciała i dlatego wizualnie mniejszy efekt albo kiepskiej jakości nagranie źle odzwierciedla. A może na dużej bani byłeś i dlatego Ci się tak wydaje Nie kupuj na stoiskach. Tam nigdy nie mają przyzwoitych cen specjalnie dla ciebie niedowiarku masz urywek etykietki na 2 zdj zeby nie było Cytuj
kraks 0 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Czy mozna gdzies kupic te rakiety? Kiedys je mialem i byly ekstra. Od tamtego czasu i ch nie widzialem nigdzie w sklepach Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 24 Grudnia 2020 1 godzinę temu, kraks napisał: Czy mozna gdzies kupic te rakiety? Kiedys je mialem i byly ekstra. Od tamtego czasu i ch nie widzialem nigdzie w sklepach Swego czasu były dostepne w kauflandzie i chwile w sklepach internetowych ale to nie to samo co kiedyś . 1 partia jaka wyszła bodajże 2015 rok to zmiatały inne potem już tylko gorsze ... Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 24 Grudnia 2020 3 godziny temu, kraks napisał: Czy mozna gdzies kupic te rakiety? Kiedys je mialem i byly ekstra. Od tamtego czasu i ch nie widzialem nigdzie w sklepach Jedyne co mi przychodzi do głowy to sklep europyro w Krakowie. Cytuj
kraks 0 Opublikowano 27 Grudnia 2020 A mozna aktualnie kupic jakies ktore daja podobnie mocny efekt jak te kiedys? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi