macieek95 1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak JA czytam takie gadki jak w większości na tym forum, to się również nie dziwie, że jest jak jest. Chociaż w sumie większość tutaj nie ma nawet prawa iść głosować w wyborach. Żyj dalej w UE pisząc o działaniu zamiast działać. Coś mam nosa, że możesz reprezentować prawicę... Reszty nie mam ochoty nawet komentować, bo każdy przyjmuje swoją rację za rację jedyną i słuszną. Z propozycji pracy podziękuję. Chyba, że fundujesz bilety, to mogę polecieć pozwiedzać. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak, mam prawe poglądy a co to ma za znaczenie? Każdy z Nas miał kiedyś 14-15lat więc posty dzieciaków na tym forum przyjmuje z przymrużeniem oka. Co do racji każdy ma swoją i tak jak napisałeś, dyskusja jest zbędna. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 7 Stycznia 2014 18 to letni Macius buntuje sie przeciw prawicy :o Poprawiłeś mi kolego humor ! proponuje Ci zorientowac sie co do pogladow praicowych oraz tego jak sprawdziły sie gdzie indziej ! Albo lepiej nie, zostan przy gazecie wyborczej i tvn - ie tam masz gotowy przepis na życie Ludzie Wy piszecie o protestach ? zabawni jestescie. kto by sie przejał. Wierzycie, że importerzy by w to poszli ? Ja nie. Calkowitego zakazu nigdy nie bedzie. Będzie oczywiscie powlne ograniczanie i przycinanie produktów, ale juz sami klienci godza sie na to kupując pierdołowate petardy czy kostki. Chcecie podniesc jakosc produktów ? Kupujcie dobre rzeczy. Ja wiecej nie napsize bo zaraz znów jakis miły forumowicz doniesie , ze propogauuje handel produktami wp a tymczasem na innych rynkach handluje sie bardzo dobrymi srodkami nwp, ale po co to sciagac jak byle piropierdoły sie bardzo dobrze sprzedają ?: ) Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja już dzięki takim osobom jak ty czarodziej tracę całkowitą wiarę w ludzi ;/ Zmień różdżkę, bo źle nią wywróżyłeś moje poglądy. Wielcy prawicowi rebelianci i żołnierze wolności. Przez takich wstyd być po tej samej stronie. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panowie przypominam, że w tym dziale rozmawiamy o czym innym niż poglądy polityczne Proszę wrócić do tematu Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Marca 2014 Ja jakby zakazali używania wyrobów pirotechnicznych (w co wątpie) próbowałbym z samoróbkami. Cóż, sprzedaży saletry nigdy nie zabronią. Cytuj
p2008 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Cóż, sprzedaży saletry nigdy nie zabronią. :D/> poczekaj do wrzesnia Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 11 Marca 2014 :D/>/> poczekaj do wrzesnia O co biega, czy to sarkazm? Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 11 Marca 2014 poczekaj do wrzesnia Saletry nigdy nie zabronia, przeciez to nawóz . Chyba, ze beda tylko sprzedawac dla rolnikow. Ja jakby zakazali używania wyrobów pirotechnicznych (w co wątpie) próbowałbym z samoróbkami. Cóż, sprzedaży saletry nigdy nie zabronią. Tylko uwazaj jak bedziesz robil, najlepiej rob takie rzeczy z kims dorosłym i doswiadczonym . Cytuj
p2008 0 Opublikowano 11 Marca 2014 Zaden sarkazm http://www.forumfajerwerki.pl/topic/12229-nowe-przepisy-ue/page__p__106961#entry106961 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 11 Marca 2014 Czyli co,możliwe jest,że za trzy lata będzie można kupić wyrzutnie max 25 strzałową o kalibrze 1,2 czy co? Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 11 Marca 2014 Czyli co,możliwe jest,że za trzy lata będzie można kupić wyrzutnie max 25 strzałową o kalibrze 1,2 czy co? Dokładnie tak :xmas_wink: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 15 Marca 2014 Ten świat schodzi na psy(empatii)...... A samoróbki to z tatą, często na kreta, mamy trochę pola to zawsze tacie troche saletry a mamie.cukru pudru podkradnę. A ostrożność to zawsze na maksa, żeby pózniej w gazetach nie pisali że chłopak oparzył się saletrą, i powinno się rzeczy łatwopalnych zakazać w ogóle sprzedawać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi