domin839 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pokaz udany w 70%. Wdarły się 2 krótkie przerwy oraz nie odpaliła jedna kostka. Finał jak najbardziej udany, z tym że finałowe kulki odpaliły kilka sekund później od reszty finału. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Bardzo ładny pokaz, Strzelam,że wydałeś pewnie jakieś 500zł za całość albo i więcej, Końcówka też fajna nie przejmuj się że szelki odpaliły później i tak wyszło efektownie (takie podsumowanie), Pozdrawiam i Zapraszam do skomentowania mojego:) Cytuj
Damianek05101990 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 bardzo fajny pokazik:):)/> i te szelki:D:D jakie to sa??:P/> 10/10 zapaszam do mnie i prosze o ocene mojego;) polecam w jakosci HD:) Cytuj
domin839 2 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzięki za opinie, mateo na sam pokaz poszło może 350zł. Damianek, szelki 2" oraz z Pumy. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Fajny pokazik. Ale te ostatnie salwy to mi nie wygląda na 2"... :DD Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Mały, ale przyjemny dla oka pokazik Mam nadzieje, że ci się spodobało i zajawka wróci i za rok postarasz się zrobic coś większego, bo pokazy to jest to ! Co strzelało od 3 minuty ? Cytuj
domin839 2 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Arturowiec, w tym roku zrobię trochę większy pokaz. Od 3 minuty strzelają razem JW40 oraz SL19-07 z Gaoo która pozytywnie mnie zaskoczyła. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udało Ci się skomponować bardzo ładny pokaz. Wszystko dobrze się prezentuje i tworzy zgraną całość. Moim zdaniem nawet lepiej, że te szeleczki z Pumy wystrzeliły troszkę później, dały bardzo ładny akcent na zakończenie. Życzę wielu równie udanych aranżacji w Twoim wykonaniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi