Skocz do zawartości

Głosujmy na NIE w petycji dotyczącej zakazu sprzedaży i używania fajerwerków

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oczywiście że nie ! :xmas_wink:

Opublikowano

Jestem na NIE !

JacuQM

Opublikowano

Prawdopodobnie każdy z tego forum będzie na Nie.

Opublikowano

Ja, również na nie :)

Opublikowano

Oczywiście że na nie, petycje już napisałem.

Opublikowano

Stanowcze NIE

Glosujcie i komentujcie! :banned:

Opublikowano

Moje zwierzęta nie mają nic przeciwko :]/> Suche fakty bez poparcia, niech zaczną liczyć ile faktycznie tej dzikiej zwierzyny ginie raz w roku o godzinie 00:00

Patrząc na ilość "za" rozsyłają petycje do starszych ludzi z kotami na kolanach ;)

Opublikowano

I tak wiadomo że nic im to nie da ;).Ale nawet jeśli kiedyś jakimś cudem...są jeszcze odczynniki :P .

Opublikowano

Moje zwierzęta nie mają nic przeciwko :]/>/> Suche fakty bez poparcia, niech zaczną liczyć ile faktycznie tej dzikiej zwierzyny ginie raz w roku o godzinie 00:00

Patrząc na ilość "za" rozsyłają petycje do starszych ludzi z kotami na kolanach ;)/>

Dołoże trochę do ognia. Najczęściej jest tak że oni nie mogą mieć dzieci i kupują koty lub psy i traktują je jak człowieka. Znam parę osób które tak właśnie postępują

Opublikowano

Też jestem na NIE, ale oni tak i tak tego nie wprowadzą, bo przecież dla 15 000 ludzi z Empati nie będą rezygnować z takiego dobrego źródła dochodu.

Ps.Zgadzam się kolegą wyżej, także znam takie osoby.

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Patrząc na szybki wzrost podpisów "Za", myślę że powinniśmy jakoś zareagować.

Rozsyłajcie petycję swoim znajomym i rodzinie, jeżeli każdy z tych którzy podpisali za "nie" namówi do tego samego 5 osób, to niedługo ich przebijemy.

Nie chodzi o to, że ta petycja stanowi realne zagrożenie dla naszej pasji, ale o to by pokazać im że większość społeczeństwa ich nie popiera.

Opublikowano

Ja również jestem na wielkie NIE i już zagłosowałem

Opublikowano

Zagłosowałem i podałem słuszny powód 101

Opublikowano

Kategorycznie nie .Czy oni myslą realnie .Jak by sylwestr wyglądał bez fajerwerków?

Jestem wielkim fanem pirotchniki i nie może tak być że każdy "mocherowy beret" będzie mówił i pisał petycje iż aby wdrożyli zakaz używania fajerwerków.3 razy na NIE NIE NIE

Opublikowano

Niech sobie piszą, mają takie prawo ty nie zwracaj na to uwagi i rób dalej to co robisz :)

Opublikowano

Głosik na NIE oddany.