MrArtur 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pokażmy im, że wielbicieli pirotechniki jest dużo! Nie dajmy sobie ograniczyć wolności przez te 2 dni! Głosuj PRZECIW! http://www.petycje.pl/petycja/10210/list_otwarty_do_premiera_i_prezydenta_rp_-_zakaz_sprzeda??y_i_u??ywania_materia?%81?%93w_pirotechnicznych_.html Cytuj
baston88 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moje zwierzęta nie mają nic przeciwko :]/> Suche fakty bez poparcia, niech zaczną liczyć ile faktycznie tej dzikiej zwierzyny ginie raz w roku o godzinie 00:00 Patrząc na ilość "za" rozsyłają petycje do starszych ludzi z kotami na kolanach Cytuj
saper 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 I tak wiadomo że nic im to nie da .Ale nawet jeśli kiedyś jakimś cudem...są jeszcze odczynniki . Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moje zwierzęta nie mają nic przeciwko :]/>/> Suche fakty bez poparcia, niech zaczną liczyć ile faktycznie tej dzikiej zwierzyny ginie raz w roku o godzinie 00:00 Patrząc na ilość "za" rozsyłają petycje do starszych ludzi z kotami na kolanach ;)/> Dołoże trochę do ognia. Najczęściej jest tak że oni nie mogą mieć dzieci i kupują koty lub psy i traktują je jak człowieka. Znam parę osób które tak właśnie postępują Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Też jestem na NIE, ale oni tak i tak tego nie wprowadzą, bo przecież dla 15 000 ludzi z Empati nie będą rezygnować z takiego dobrego źródła dochodu. Ps.Zgadzam się kolegą wyżej, także znam takie osoby. Kamilox Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Patrząc na szybki wzrost podpisów "Za", myślę że powinniśmy jakoś zareagować. Rozsyłajcie petycję swoim znajomym i rodzinie, jeżeli każdy z tych którzy podpisali za "nie" namówi do tego samego 5 osób, to niedługo ich przebijemy. Nie chodzi o to, że ta petycja stanowi realne zagrożenie dla naszej pasji, ale o to by pokazać im że większość społeczeństwa ich nie popiera. Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja również jestem na wielkie NIE i już zagłosowałem Cytuj
adrian12 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Kategorycznie nie .Czy oni myslą realnie .Jak by sylwestr wyglądał bez fajerwerków? Jestem wielkim fanem pirotchniki i nie może tak być że każdy "mocherowy beret" będzie mówił i pisał petycje iż aby wdrożyli zakaz używania fajerwerków.3 razy na NIE NIE NIE Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Niech sobie piszą, mają takie prawo ty nie zwracaj na to uwagi i rób dalej to co robisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi