Skocz do zawartości

Głosujmy na NIE w petycji dotyczącej zakazu sprzedaży i używania fajerwerków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczcie ile osób już jest na tak w sprawie tej zjebanej petycji.Jeszcze kilka godzin i będzie 3000 głosów natomiast głosów przeciw dalej nic nie przybywa.Czuje,ze przez tego dziwoląga Łobacz możemy wszyscy stracić naszą uwielbianą pasję.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sylwester bez fajerwerków,jest jak wesele bez orkiestry.

Już wypełniam.

Opublikowano

Wy obawiacie sie,że będzie zakaz czy nie.Co o tym myślicie?

Opublikowano

Nie powinien wejść ten zakaz, ponieważ panstwo by straciło stałe źródło dochodów, ale nigdy nic nie wiadomo

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Zobaczcie ile osób już jest na tak w sprawie tej zjebanej petycji.Jeszcze kilka godzin i będzie 3000 głosów natomiast głosów przeciw dalej nic nie przybywa.Czuje,ze przez tego dziwoląga Łobacz możemy wszyscy stracić naszą uwielbianą pasję.

Spokojnie chłopie 3000tysiące na 40mln :/ Nie sądze aby nasz "ukochany" rząd wziął to pod uwage, jak już koledzy wyżej napisali co idzie za zlikwidowaniem sprzedaży ? Minusy Wycofania :

1.Wielu naprawde wielu ludzi straci prace.

2.Polska traci 23% podatku odprowadzonego od sprzedaży

3.Ludzie zaczną szukać pirotechniki w innych krajach, myślę że to doprowadzi do dużej ilośći wypadków.

4.Sylwestry będą nudne....

5.Wszelkie imprezy,śluby będą poprostu biedne :[

6.Ludzie zaczną się bużyć i zaczną strajkować :]

Plusy Wycofania :

1.Mochery będą cieszyć japsko >.< (większość)

Opublikowano

Mnie rozbawił tekst tej szefowej tego zamieszania. Po wpisie na wydarzeniu dlaczego nie jestem po ich stronie otrzymałem odpowiedź. Wylatujesz z wydarzenia nara :)

hahahah

takim własnie sposobem zebrali tyle podpisów :)

Niewygodnych wywalają

Opublikowano

Taki filmik :)

Opublikowano

Ten filmik to ... o.O ale + za chęci.

Naszła mnie właśnie pewna refleksja. Jestem ciekawy KTO! i ILE! zarobi na nagłośnieniu (w której też uczestniczycie) akcji.

Opublikowano

Przepraszam, za użycie programu IVONA jednak zależało mi na jakości dźwięku aby nie było szumu.

Opublikowano

Słuchajcie robcie tak jak ja.Ja założyłem nawet emeila dla babci by choć już o głos było więcej.Załużcie też meila dla rodziców czy babć.Zobaczcie jak część z was by to zrobiła to już będzie z 50 głosow więcej

Opublikowano

Proszę was!! zróbcie coś! zacznijcie nabijać głosy na jeden e mail!!! Musimy dobić do 1000 .. a sam nie dam rady caly czas głosować!

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak poczta 10 minutowa http://10minutemail.com/.

Można dodawać głosy przeciw petycji i jak się doda głos to usuwać pliki cookie od tej strony i dodawać więcej głosów.

:fireworks:

Opublikowano

Proszę was!! zróbcie coś! zacznijcie nabijać głosy na jeden e mail!!! Musimy dobić do 1000 .. a sam nie dam rady caly czas głosować!

Człowieku ochłoń!! Mój głoś na NIE został usunięty więc nie wieżę w wiarygodność tego "czegoś"

Poza tym dla 2k ludzi nie wprowadzą żadnego zakazu...

Istnieje coś takiego jak poczta 10 minutowa http://10minutemail.com/.

Można dodawać głosy przeciw petycji i jak się doda głos to usuwać pliki cookie od tej strony i dodawać więcej głosów.

:fireworks:/>

A jaki w tym sens?

Opublikowano

A jaki w tym sens?

Większy niż tobie się wydaje.

Przynajmniej będzie więcej głosów na "nie".

Opublikowano

Większy niż tobie się wydaje.

Przynajmniej będzie więcej głosów na "nie".

:fireworks:/>

Gratulacje! A o np. adresie ip pomyślałeś? Albo o tym, że to i tak nigdzie nie przejdzie...

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale coś słyszałem od pewnych osób o tej petycji,że wcześniej pare dni przed Sylwestrem coś w telewizji mowili,że ma powstać.No jak to prawda to jest naprawdę nie dobrze.Może ktoś coś słyszał?

Opublikowano

Gratulacje! A o np. adresie ip pomyślałeś? Albo o tym, że to i tak nigdzie nie przejdzie...

Dziękuję za gratulację. :xmas_smile:

O IP nie pomyślałem, ale można to robić przez TOR' a i będzie ci zmieniało IP.

Opublikowano

Katarzyna Śliwa-Łobacz gościem programu "To był dzień" na Polsat News po godzinie 20:00. Nie wiadomo, czy program będzie poświęcony fajerwerkom, ale w każdym razie warto obejrzeć.

Opublikowano

Katarzyna Śliwa-Łobacz gościem programu "To był dzień" na Polsat News po godzinie 20:00. Nie wiadomo, czy program będzie poświęcony fajerwerkom, ale w każdym razie warto obejrzeć.

Postaram się obejrzeć, ale jak mi się nie uda to czy ktoś mógłby napisać o czym był program ? Z góry dzięki ;)

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Ale przecież są lekarstwa dla zwierząt przez , które się nie boją i śpią . Sam mam psa i wychodzę z nim ok.17-18 gdy jest cisza , a jak strzelają to ona śpi . Oczywiście jestem na NIE !

Opublikowano

Ale przecież są lekarstwa dla zwierząt przez , które się nie boją i śpią . Sam mam psa i wychodzę z nim ok.17-18 gdy jest cisza , a jak strzelają to ona śpi . Oczywiście jestem na NIE !

Zgadzam sie z toba. Ale takim ludziom nie przetłumaczysz, jak mojej sasiadce.

Opublikowano

Weterynarz dobierze odpowiednio do rasy/wagi zwierzęcia dawkę środka na uspokojenie na ten jeden-dwa dni w roku i jeszcze żaden od tego nie umarł. Umarł nie od petard, ale z braku troski i odpowiedzialności właściciela, który zejdzie z nim o 22, bez uspokajaczy, jakby nie potrafił się dostosować do całego świata na ten jeden dzień. Pies wieczór prześpi i będzie ok.

Opublikowano

Mozna gdzies w necie obejrzec ten odcinek ? Bo niestety nie obejrzałem go w telewizji :/

Opublikowano

Mozna gdzies w necie obejrzec ten odcinek ? Bo niestety nie obejrzałem go w telewizji ://>

Słuchaj Dawid w tym programie nie było nic ciekawego.Ta obrończyni mrówek nic nawet niewspomniała o fajerwerkach.Mowili coś o wygłodzonych zwierzętach.

Opublikowano

Weterynarz dobierze odpowiednio do rasy/wagi zwierzęcia dawkę środka na uspokojenie na ten jeden-dwa dni w roku i jeszcze żaden od tego nie umarł. Umarł nie od petard, ale z braku troski i odpowiedzialności właściciela, który zejdzie z nim o 22, bez uspokajaczy, jakby nie potrafił się dostosować do całego świata na ten jeden dzień. Pies wieczór prześpi i będzie ok.

Zgadzam się z Tobą . Jak czytałem komentarze na tej petycji to jedna osoba napisała , że nie może wyjść na imprezę , bo musi się psem zajmować. Ludzie którzy chcą mieć zwierzęta muszą być odpowiedzialni .