Skocz do zawartości

Głosujmy na NIE w petycji dotyczącej zakazu sprzedaży i używania fajerwerków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ktoś założy stronę na Facebooku pt, ''Strzelam w Sylwestra'' :)/> Błagam ! :D/>

Ja dzisiaj założe i dam link na forum

Kamilox :fireworks:

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dzisiaj założe i dam link na forum

Kamilox :fireworks:/>

To rób szybciutko ;d

Opublikowano

Czwarty lajk jest mój :3 Lajkować wszystcy!

Opublikowano

Przydały by się lajki !! wysyłam i wysyłam :D niech cała ta ich hołota wie ,że nas też jest dużo :D

Opublikowano

Przydały by się lajki !! wysyłam i wysyłam :D/> niech cała ta ich hołota wie ,że nas też jest dużo :D/>

Też im wyśle zaraz :D

Opublikowano

Na forum jest zarejestrowanych ponad 3000 użytkowników i gdyby rozesłac do wszystkich maila z prośbą o zagłosowanie to licząc, że nawet połowa by odczytała maila to już jest mały sukces ;)

W Polsce jest też bardzo dużo kibiców którzy z pewnością poparliby akcje na NIE, tylko nie każdy wie o tej petycji ;)

Opublikowano

[quote name=Arturo :)' timestamp='1388846326' post='118294]

Na forum jest zarejestrowanych ponad 3000 użytkowników i gdyby rozesłac do wszystkich maila z prośbą o zagłosowanie to licząc, że nawet połowa by odczytała maila to już jest mały sukces ;)/>

W Polsce jest też bardzo dużo kibiców którzy z pewnością poparliby akcje na NIE, tylko nie każdy wie o tej petycji ;)/>

to lepiej bierzmy się do roboty, bo sprawa zaczyna się robić poważna :P

Opublikowano

Ja nie rozumiem do kiedy będą oddawać te głosy?

Opublikowano

To już po nas tych platfusów jest już ponad 2000.Naprawdę wyczuwam ogromne niebezpieczeństwo.

Opublikowano

To już po nas tych platfusów jest już ponad 2000.Naprawdę wyczuwam ogromne niebezpieczeństwo.

A ja nie...ludzi w Polsce jest 38,5 mln.Co to jest te 2 tyś? 1 osoba na 19250 zagłosowała :]

Opublikowano

Ale weź pod uwagę ile jest osób przeciwko petycji :P nie całe 200 xD

Opublikowano

Strasznie mnie to niepokoi jest ich prawie 2400 a nas ciągle nie ma 200.Powieccie,że nie będzie zakazu bo strasznie się o to martwię

Opublikowano

Nie będzie zakazu zobaczysz :xmas_wink:

Opublikowano

Nie będzie zakazu zobaczysz :xmas_wink:/>

Też żyje tą nadzieją ale coś mi nie daje spokoju

Opublikowano

Zobaczcie ile ta kórwa,dziwka,szmata,suka Łobacz ma znajomych na fejsie.Całkiem sie nie dziwie,że jest tyle głosów na tak

Opublikowano

już pierwsze bulwersy xD oj.. co za głupie babki tam siedzą i piszą, po co ja to w ogóle pisałem :P i tak mogłem się tego spodziewać