Marcel123 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Do czego służy pyroclock? Tzn wiem że chodzi o opóźnienie ale kiedy i z czym się tego używa? ;-) Cytuj
0 The-Piroman 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Do czego służy pyroclock? Tzn wiem że chodzi o opóźnienie ale kiedy i z czym się tego używa? ;-) Używa się go do połączenie z odpowiednim opóźnieniem materiałów z lontem tyupu QuichMatch. Np. szelki. Jeśli mówię źle, proszę o poprawienie bardziej doświadczonych użytkowników. Niżej zamieszczam filmik z przygotowań jednego z naszych forumowiczów. Od 1:04 masz ładnie pokazane jak to wygkląda w praktyce. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Żadnej filozofii tutaj nie ma, opóźniacz stosowany przy pokazach pirotechnicznych. Między kolejnymi sekcjami umieszcza się przycięty QM. Tyle. Cytuj
0 mateyek24 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na przykład tutaj www.sklep-militarny.com.pl/stopina-czarna-szybka-oslonie-papierowej-50m-p-1478.html Cytuj
Pytanie
Marcel123 0
Do czego służy pyroclock? Tzn wiem że chodzi o opóźnienie ale kiedy i z czym się tego używa? ;-)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi