Kamilox 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kto może niech polubi tą akcję. Nie poddamy się bez walki. Oto link do akcji na FB: https://www.facebook.com/events/1449823151905886/?notif_t=plan_user_joined Kamilox Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Siema,Słuchajcie jestem Webmasterem i robię strony internetowe może zrobię stronę internetową Strzelamy w Sylwestra potrzebował bym tylko kogoś kto wykona grafikę na strone Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Siema,Słuchajcie jestem Webmasterem i robię strony internetowe może zrobię stronę internetową Strzelamy w Sylwestra potrzebował bym tylko kogoś kto wykona grafikę na strone Ja zaraz coś pokombinuje ;d Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 A może zmień z Leszno na cała Polska? Kurde nie wiem jak to zrobić , ale wiadomo , że by było coś o fajerwerkach jakiś pokazy , zdjęcia itp ... Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 4 Stycznia 2014 To raczej musi zrobić osoba która zrobiła wydarzenie czyli chyba Kamilox Cytuj
Kamilox 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 A może zmień z Leszno na cała Polska? Zmienione xD Kamilox Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi