Camel 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Siemanko. Pomożecie mi w wyborze wyrzutni na pokaz na 18 ? Moge wydac 150 zl +/-20zl. Żeby byl dobry efekt i jakas wyrzutnia na final. I zeby troche to trwalo Najlepiej jakby zakupy byly robione w jednym sklepie bo szkoda kasy na przesylki. Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zajrzyj sobie w mój stary temat. Masz tu pokaz zrealizowany za mniej niż 200zł - http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9356-tomszak-pokaz-sylwestrowy-20112012/ Cytuj
0 Camel 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 refersh, pomoze ktos jeszcze ? chodzi mi o same kostki z tych mniejszych Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Polecam zrobić tak 2 x stroboskop 1 x fontanna 1 x wenus 1 x mars 1 x guliwer 1 x mont ewerest i coś na finał Cytuj
0 Camel 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 tylko zamiast monteveresta mozna cos innego bo nie chce katowki Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Polecam zrobić tak 2 x stroboskop 1 x fontanna 1 x wenus 1 x mars 1 x guliwer 1 x mont ewerest i coś na finał I na finał moze cos z serii New Generation Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 7 Stycznia 2014 To weź sobie solarisa lub Thunder rain z innych firm może to być Vigo na finał ale to też kątówka Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 7 Stycznia 2014 tylko szkoda ze niechcesz katówki bo jak bys chciał to jw90 by było idealne na taki pokazik Cytuj
0 Camel 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie chce dlatego ze odpalam na ulicy i po prawej stronie mam linie energetyczne a po lewej plot plot by ominelo ale w linie nie chce ladowac Cytuj
Pytanie
Camel 0
Siemanko. Pomożecie mi w wyborze wyrzutni na pokaz na 18 ?
Moge wydac 150 zl +/-20zl.
Żeby byl dobry efekt i jakas wyrzutnia na final.
I zeby troche to trwalo Najlepiej jakby zakupy byly robione w jednym sklepie bo szkoda kasy na przesylki.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi