sheff 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Proszę o pomoc elektroników którzy pasjonuja się pirotechniką, znalazłem na elektrodzie schemat systemu który inicjuje zapalnik, prosze o podpowiedź czy to bedzie działać i bardzo proszę o zaprojektowanie płytki pcb.
0 Cooli 4 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mistrzu to nie eletroda Po pierwsze na forum jest dział jak zbudować amatorski system odpalania. Jest wszystko opisane. Proszę poszukaj to dowiesz się więcej
0 SzymonXVX 8 Opublikowano 18 Marca 2015 Mistrzu to nie eletroda Po pierwsze na forum jest dział jak zbudować amatorski system odpalania. Jest wszystko opisane. Proszę poszukaj to dowiesz się więcej Witaj Cooli, podasz linka do tego, bo szukam i znaleść nie moge.
0 luxor 2 Opublikowano 18 Marca 2015 Słabo szukasz: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/9585-forumowy-projekt-opensource-systemu-pirotechnicznego/ Poza tym podałem Ci ten link u siebie w temacie.
Pytanie
sheff 0
Proszę o pomoc elektroników którzy pasjonuja się pirotechniką, znalazłem na elektrodzie schemat systemu który inicjuje zapalnik, prosze o podpowiedź czy to bedzie działać i bardzo proszę o zaprojektowanie płytki pcb.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi