Skocz do zawartości

sklepbigfun.pl / fajerwerki-net.pl / BIG FUN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, konkret ceny fp3 po 6zł!!

Opublikowano

JA wdze po 7 i po tyle mnie skasowali... wiec jakTy masz po 6...

A co do chwalena sie, to co nas to interesuje ?

Ale jak sie ma 15 lat to swiat rządzi sie swoimi prawami :)

Opublikowano

Też zapraszam na big fun fajerwerki.

Wiele wyrzutni prawie połowę taniej jest, petardy fp3 po 6,50.

Bardzo polecam

Opublikowano

Paczka zamówiona :)

Opublikowano

Zamówione fp3 i 3x 1,2" wyrzutnie (new generator 13,10 i korsarz) i parę paczek petard draskowych do karabinku już nie mogę się doczekać :). Żałuję że nie ma moździerzy i rakiet :(

Opublikowano

ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z

WIELKIEJ WYPRZEDAŻY

obniżki cen od 33 do 66%

Wszystkich zainteresowanych zakupami podczas wyprzedaży informujemy, że w dniu dzisiejszym o godz. 17.00 zostanie wprowadzonych kolejnych 200 artykułów.

Życzymy udanych zakupów

Bigfun

Opublikowano

ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z

WIELKIEJ WYPRZEDAŻY

obniżki cen od 33 do 66%

Uprzejmie informujemy wszystkich zainteresowanych zakupami, że dzisiaj od godz. 17.00 zostanie wprowadzonych do sprzedaży ostatnich 250 artykułów. Zakończenie uzupełniania asortymentu planujemy o godz. 22.00

Życzymy udanych zakupów

Bigfun

Opublikowano

Też to zauważyłem.

Ale ogólnie rzecz biorąc to niezłe są wyprzedaże :D/>

No prawdę mówiąc to bigfun przebił wszystkich :)

Opublikowano

Dzisiaj otrzymałem paczkę, wszystko w jak najlepszym porządku, kontakt bardzo miły no i nawet gratisy się znalazły ;)

Polecam i pozdrawiam

Opublikowano

ja dostałem ulotkę i pełno makulatury jakko gratis :D ale z zamówienia się ciesze

Opublikowano

Też dostałem dzisiaj rano paczkę.

Opublikowano

Ciekawe ile było zamówień skoro wysyłanie paczek podzielili na dwie tury :)

Opublikowano

Otrzymałem dzisiaj paczkę, jak zawsze wszystko w świetnym stanie, dobra obsługa i za promocje wielki +

POLECAM i pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziś rano dostali przelew, odnosząc to do Waszych terminów realizacji zamówienia, spróbujcie przewidzieć :) jakie są szanse na paczkę do piątku popołudnia?

Ile godzin od przyjęcia OPŁACONEGO zamówienia mieliście towar w domu?

Opublikowano

Spokojnie, zwykle trwa to 1-2 dni :)

Opublikowano

Nawet nie wymagam żeby dziś wysłali, ale jutro nadana kurierska też powinna dojść, termin WYSYŁKI DO 48h od ZAMÓWIENIA jest dość luźny jednak.

Opublikowano

w poniedziałek zamówiłem a dziś dostałem czyli szybko i fajnie. Wszystko dotarło w dobrym stanie. W pudełku znalazłem dodatkowo zapalniczkę i się podjarałem, że są gratisy i znalazłem jeszcze długopis - to chyba po to żeby się popisać ;)

Dzięki i do następnego razu.

Opublikowano

Paczka znalazła się u mnie wczoraj wieczorem, cała i zdrowa. Kompleksowa obsługa, bardzo uprzejmi Pańtwo pod telefonem, nie miałem problemów z kontaktem, towar się zgadza, czyli wszystko OK. Długopisik i zapalniczka też się u mnie w paczce zameldowały, mogę śmiało polecać ten sklep!

Opublikowano

Tak jak i w tamtym roku brak jakichkolwiek problemów, miła obsługa, szybka wysyłka no i dobrze, że można sobie sprawdzic ile jest dostępnego danego artykułu w sklepie, bo pozwala to zaoszczędzic niepotrzebne nerwy ;)

Polecam !

Opublikowano

Super!

Sklep godny zaufania, dobry cenowo i szybki w realizacji terminów, przeciwieństwo strzaly.pl

Opublikowano

Paczuszka dotarła ! Zamawiałem w czwartek (17.01.2013) następnego dnia doszły nowe promocje więc napisałem e-maila z pytaniem czy jest możliwe drugie zamówienie na jedną przesyłkę po dosłownie 5 minutach otrzymałem odpowiedź że nie ma problemu z szczegółową instrukcją xD (Przesyłka doszła 22.01). Dotarła jedna paczka co prawda był straszny nieład wyglądało tak jakby wszystko było wrzucane i upachane nogą ale mało mnie to obchodziło bo wszystko dotarło bezpiecznie BEZ uszkodzeń :)/> . Jestem bardzo zadowolony i mogę polecić ten sklep w 100% . Aha w promocji otrzymałem dwa worki kartonów :D/> .

Opublikowano

Bigfun ma swój profil na fb?

Jakiej firmy długopisy i zapalniczki dorzucają teraz do paczek? Wyleciało mi z głowy ;) To pytanie do tych co zamawiali w nowym roku już.

Opublikowano

Bigfun ma swój profil na fb?

Jakiej firmy długopisy i zapalniczki dorzucają teraz do paczek? Wyleciało mi z głowy ;)/> To pytanie do tych co zamawiali w nowym roku już.

Z firmy Jurand :xmas_smile: