bigfun 5 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z ogromną przyjemnością pragniemy poinformować wszystkie osoby zainteresowane, iż asortyment naszego sklepu zostanie powiększony o artykuły importera Śmieszek z Krakowa. Towar do sklepu zaczniemy wprowadzać w dniu dzisiejszym, planowane zakończenie w piątek 21.06.2013. Życzymy udanych zakupów Pozdrawiamy Bigfun Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 28 Lipca 2013 Ludzie ! Są wakacje, jeżeli nie widać żeby ktoś coś pisał na temat promocji takiej nie będzie. I nie spamujcie skoro jedna osoba zadała już to pytanie. JacuQM Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 SYLWESTRA CZAS ZACZĄĆ Z ogromną przyjemnością informujemy, iż od 19.08.2013 rozpoczynamy wprowadzanie towaru do sklepu. W związku z czym, mogą się pojawiać w sklepie chwilowe braki w asortymencie poszczególnych importerów. Prosimy o chwilę cierpliwości. Koniec dostaw planowany jest w początkach września, wówczas też pojawi się pierwsza z wielu promocji. Zapraszamy na zakupy. Bigfun Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Przypominam obietnice z tamtego roku. Miała zostać dodana zakładka NOWOŚCI i PROMOCJE. Na 100% przyda to się w tym roku, skoro ma zostać dodanych wiele nowości JacuQM Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 2 Września 2013 Kiedy te propocje?? Kiedy beda rakiety jorga np itp?? SYLWESTRA CZAS ZACZĄĆ Z ogromną przyjemnością informujemy, iż od 19.08.2013 rozpoczynamy wprowadzanie towaru do sklepu. W związku z czym, mogą się pojawiać w sklepie chwilowe braki w asortymencie poszczególnych importerów. Prosimy o chwilę cierpliwości. Koniec dostaw planowany jest w początkach września, wówczas też pojawi się pierwsza z wielu promocji. Zapraszamy na zakupy. Bigfun Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 18 Września 2013 Witamy serdecznie uprzejmie informujemy, iż zapowiedziana przez nas promocja, z przyczyn od nas niezależnych - opóźnione dostawy od importerów, pojawi się w późniejszym terminie. Mamy nadzieję, iż nastąpi to nie później, niż na koniec września. Za opóźnienie bardzo przepraszamy. Pojawi się też jeszcze jeden nowy importer - PIROMAX. Trwają też prace nad wprowadzeniem zmian w sklepie. Pragniemy jednocześnie poinformować, że w chwili obecnej w sklepie jest około 800 produktów a docelowo planujemy wprowadzić aż 1400. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Pozdrawiamy Bigfun Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 29 Września 2013 tak wiadomo, w pierwszej połowie października maja się pojawić promocje wraz z zestawami promocyjnymi Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 29 Września 2013 tak wiadomo, w pierwszej połowie października maja się pojawić promocje wraz z zestawami promocyjnymi :D/> OO to napewno zamówie paczuszkę Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 9 Października 2013 Panie i Panowie po rozmowie telefonicznej z BF dowiedzialem sie dla was: pkt 1 : Promocje beda na 100% - jakie? te zestawy promocyjne znowu Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Października 2013 Zamiast nazwy zestawy promocyjne użyłbym bardziej... ...Zbywanie fajerwerków, które normalnie nie schodzą. Ja ostatnio dostałem cały karton china bolerów. OŁ JE, TEN HUK!!!!!!!! PS: Jak ktoś z Łodzi, to oddam za darmo Bo chyba nigdy ich nie wystrzelam. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 9 Października 2013 W sumie to mogły by być te zestawy ale w takiej formie, ze np osoba zamawiająca mogła by go sobie skomponować a nie zespół BF Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 9 Października 2013 W sumie to mogły by być te zestawy ale w takiej formie, ze np osoba zamawiająca mogła by go sobie skomponować a nie zespół BF ;)/> Popieram albo że zestaw np na jakąś tam kwotę i tam jest wiele takich zestawów, dla każdego żeby mniejwięcej trafić w gusta klientów Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Października 2013 Jak najbardziej polecam, nie dość że dostałem wszystko co zamówiłem to jeszcze dostałem gratis wyrzutnie wartą 100zł przy paczce o wartości tylko 500zł. Zamawiajcie śmiało bo warto. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 11 Października 2013 Witamy z ogromną przyjemnością informujemy, że w pon. 14.10.2013 o godz. 18.00 rozpoczynamy akcję PROMOCJA!!! Zapraszamy do naszego sklepu. Pozdrawiamy Bigfun Team Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 13 Października 2013 Mam pytanie, czy w ofercie sklepu pojawią się do jutra jeszcze jakieś moździerze, np. firmy Super Power? Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Witamy informujemy, że zgodnie z obietnicą w dniu dzisiejszym o godz. 18.00 rusza pierwsza ( i na pewno nie ostatnia ) promocja "JESIENNE PAKIETY PROMOCYJNE " W chwili obecnej w sklepie jest już dostępnych ponad 1000 artykułów. Czekamy jeszcze na ostatnie dostawy od importerów. Docelowo w sklepie będzie ok. 1400 artykułów. ZAPRASZAMY NA ZAKUPY. Pozdrawiamy Bigfun Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 14 Października 2013 Tak jak sie spodziewałem, BigFun ma jedną z najlepszych Ofert promocyjnych :> Świetna promocja ! Oby tak dalej ! Cytuj
fifi951117 0 Opublikowano 14 Października 2013 Mi się te zestawy promocyjne bardzo podobają! Miałem zamawiać za 150zł,ale chyba zamówię za 200zl ;D Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 14 Października 2013 Zeszłoroczne zestawiki nieco lepsze lecz moim zdaniem nie ma na co narzekać, przecież dostajemy to za darmo i obowiązkiem sklepu nie jest organizacja takich akcji. Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 14 Października 2013 Wiadomo mniej więcej kiedy będą w sprzedaży rakiety JR6 oraz JR8 ? Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Witamy w dniu dzisiejszym ilość artykułów dostępnych w sklepie przekroczyła 1100, wprowadzamy dalej... Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Witamy w dniu dzisiejszym ilość artykułów dostępnych w sklepie przekroczyła 1200, wprowadzamy dalej... Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi