Skocz do zawartości

sklepbigfun.pl / fajerwerki-net.pl / BIG FUN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny się nie zawiodłem. Szybka dostawa, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, ciekawe ceny i ciekawa promocja. :) Polecam!

Opublikowano

W waszym sklepie brakuje mi tylko JR25 EXCLUSIVE COLLECTION :P

Opublikowano

Mi za to bardzo brakuje rakiet JR8 i JR6 i właśnie czekam aż będą dodane do oferty ;)

Opublikowano

Witamy

wszystkich zainteresowanych informujemy, iż w dniu dzisiejszym tj. 31.10.2013 o godz. 17.00 wprowadzonych zostanie kolejnych 10 zestawów promocyjnych. Łącznie będziecie mieli do wyboru 30 zestawów :xmas_smile:

Zapraszamy na zakupy

Bigfun Team

Opublikowano

Mamy przyjemność poinformować, że od dzisiaj w ofercie naszego sklepu znalazły się najgłośniejsze petardy na Polskim rynku :

- MEGATRON

- BOMB BON

Produkcji Słowackiej firmy PRIVATEX PYRO

Opublikowano

Szczerze mówiąc napaliłem sie na te petardy, az właśnie przed chwilą wysłałem zamówieniexmas_laugh.gif

Opublikowano

Mocniejsze i ekonomiczniejsze sa black deathy :)

nie pisze tego bo nie mam bombonów ale stwierdzam tylko fakt :)

Opublikowano

Mocniejsze i ekonomiczniejsze sa black deathy smile.gif

nie pisze tego bo nie mam bombonów ale stwierdzam tylko fakt smile.gif

To jak możesz pisać takie coś nie przetestując BomB Bom'ów ?

Opublikowano

a skad wiesz ze nie testowałem ?: )

"nie pisze tego bo nie mam bombonów" - Nie rozumiem Cię.

Opublikowano

"nie pisze tego bo nie mam bombonów" - Nie rozumiem Cię.

Mnie nalo kto rozumie. Widze, ze trzeba lopatologicznie. Nie mam w ofercie mojego sklepu tych petard, jednak nie znaczy to ze ixh nie testowalem.

Opublikowano

Dziś otrzymałem paczkę. Wszystko jak najbardziej w należytym porządku. Asortyment się zgadza, dobrze zapakowany i gratisy również się zgadzają, mimo ze o jednym zapomniałem przy zamawianiu. Po dobrym kontakcie wszystko zostało załatwione.

Dziękuję ekipie sklepu.

Opublikowano

I kolejna paczka w idealnym stanie do mnie dotarła. I dziekuje, za nabranie mnie, lecz zostawie to dla siebie, bo dałem się wrobić jak małe dziecko, ale ważne , że ubaw był. Kocham Was.

Opublikowano

Zamawiałem już w BigFunie 4 razy i w tym roku również zamówie pare paczek. Z całego serca polecam sklep!

Opublikowano

Witam mi też dziś doszła paczka z tego sklepu zapakowane elegancko nic nie uszkodzone zamawiałem w niedziele i dziś o 12 był kurier POLECAM.

Opublikowano

Ja także polecam ten sklep, niedawno zamawiałem paczkę i się nie zawiodłem. Szybka wysyłka, wszystko elegancko zapakowane, a przede wszystkim tanio i promocje na plus. Jak dla mnie najlepszy sklep.

Opublikowano

Witam. Mam mały dylemat.. jeżeli zamówie na BF fajerwerki za 175 zł to mogę wybrać jeden zestaw promocyjny +100 i jeden +50 czy nie ?

Opublikowano

Witam. Mam mały dylemat.. jeżeli zamówie na BF fajerwerki za 175 zł to mogę wybrać jeden zestaw promocyjny +100 i jeden +50 czy nie ?

Jak najbardziej .

Opublikowano

Witamy

w dniu dzisiejszym ilość artykułów dostępnych w sklepie przekroczyła 1300, wprowadzamy dalej...

Zapraszamy na zakupy

Bigfun Team

Opublikowano

Witamy

w dniu dzisiejszym ilość artykułów dostępnych w sklepie przekroczyła 1300, wprowadzamy dalej...

Zapraszamy na zakupy

Bigfun Team

dojdą jakies zestawy jeszcze?

Opublikowano

Doszła dzis do mnie paczka z bigfuna,wszystko elegancko i starannie zapakowane,oczywiście dostałem też te super gratisy,tylko zamiast wyrzutni Jw4054 Copernicus dostałem dużo gorszą Jw4050,nie wiem chyba się pomylono,ale ogólnie jestem jak zwykle bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie,oczywiście kolejny mój zakup w tym sklepie juz w następnym roku,może już w styczniu jak bedą jakieś wyprzedaże.Tak na koniec pozdrowienia dla załogi Bigfun.

Opublikowano

Witamy

Mamy przyjemność poinformować, że w naszym sklepie jest w tej chwili 800 rodzajów wyrzutni, a cały widoczny asortyment jest DOSTĘPNY od ręki.

Zapraszamy na zakupy

Bigfun Team

Opublikowano

Doszła dzis do mnie paczka z bigfuna,wszystko elegancko i starannie zapakowane,oczywiście dostałem też te super gratisy,tylko zamiast wyrzutni Jw4054 Copernicus dostałem dużo gorszą Jw4050,nie wiem chyba się pomylono,ale ogólnie jestem jak zwykle bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie,oczywiście kolejny mój zakup w tym sklepie juz w następnym roku,może już w styczniu jak bedą jakieś wyprzedaże.Tak na koniec pozdrowienia dla załogi Bigfun.

witam,

JW4054 "COPERNICUS" nie znajduje sie w żadnym zestawie promocyjnym, tak więc nie wiemy o jakiej pomyłce piszesz

pozdrawiamy

fajerwerki-net.pl

Opublikowano

witam,

JW4054 "COPERNICUS" nie znajduje sie w żadnym zestawie promocyjnym, tak więc nie wiemy o jakiej pomyłce piszesz

pozdrawiamy

fajerwerki-net.pl

Mnie zdaje się że w jednym +200 chyba(1) którego już nie ma był Jw4050 Columbus dobrze się nie mylę?

Wczoraj jeszcze coś takiego widziałem

Opublikowano

Mnie zdaje się że w jednym +200 chyba(1) którego już nie ma był Jw4050 Columbus dobrze się nie mylę?

Wczoraj jeszcze coś takiego widziałem

Był, Był, bo sam taki otrzymałem :) Niestety ten zestaw już się chyba wyczerpał.