Cooli 4 Opublikowano 14 Listopada 2013 Był, Był, bo sam taki otrzymałem :)/> Niestety ten zestaw już się chyba wyczerpał. Bardzo dobra kostka jako gratis. Strzelałem kilka razy i kostka o wielu efektach nie duża ale fajna mieszanka różnych efektów Cytuj
marc 11 Opublikowano 14 Listopada 2013 Bardzo dobra kostka jako gratis. Strzelałem kilka razy i kostka o wielu efektach nie duża ale fajna mieszanka różnych efektów Tez mi się spodobała pod względem różności efektów. U mnie posłuży jako wstęp do pokazu. Jeżeli będzie dostępna to polecam wszystkim ten zestaw. Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 14 Listopada 2013 Paczka doszła, wszystko jak należy, kurier zasapany ledwo wszedł na półpiętro, dalej sam wniosłem, bo nie dawał rady. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 14 Listopada 2013 W ciągu tych dwóch miesięcy , zamawiałem u was dwa razy i się nie zawiodłem , wszystko jak należy , kurier również . A i proponuję zmieć nazwę kuriera na stronie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie,że nie dostałem jej w gratisach bo dobrze wiem,że jej w nich nie było,tylko ja po prostu zakupiłem tą Jw4054 a dostałem Jw4050,ale spokojnie nie ma oczym mówic nic się nie stało,dostałem paczke w idealnym stanie,macie najlepszy sklep internetowy z fajerwerkami w Polsce i mimo tego,że nastapiła ta malutka pomyłka to zdania o was absolutnie nie zmienie. Cytuj
makabra 0 Opublikowano 14 Listopada 2013 Czy zestawy promocyjne, które się już skończyły będą jeszcze dostępne? Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 14 Listopada 2013 dokładnie o to samo bym sie chcial dowiedziec co kolega wyzej . Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2013 Jeśli to prawda to wstrzymam się z zamówieniem nie wiesz dokładnie kiedy ?> Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Możliwę , że w piątek Jak tak będzie to w niedziele zamawiam za 300 zł Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 20 Listopada 2013 Dzisiaj przyszła paczka. Zamawiałem dużo drobnicy i wszytko ładnie, szczelnie zapakowane, nic nie latało. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 Witamy INFORMUJEMY ŻE W DNIU JUTRZEJSZYM 23 LISTOPADA 2013 r. WPROWADZIMY DO SKLEPU 10 NOWYCH ZESTAWÓW PROMOCYJNYCH. Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
makabra 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Witamy INFORMUJEMY ŻE W DNIU JUTRZEJSZYM 23 LISTOPADA 2013 r. WPROWADZIMY DO SKLEPU 10 NOWYCH ZESTAWÓW PROMOCYJNYCH. Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Czy pojawią się jeszcze zestawy które wczesniej się skończyły? Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 23 Listopada 2013 Co sądzicie o nowych zestawach promocyjnych ? Które opłaca się brać powyżej 400 zł ? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 24 Listopada 2013 Po raz kolejny nic szczegolnego nie doszlo. Jedynie Guliwer warty uwagi co do zestawow z nowych. "nic szczególnego" Się ciesz że w ogóle coś jest .... Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 24 Listopada 2013 Kolejne dwa zamówienia i kolejny wielki pozytyw. Profesjonalne podejście do klienta, nie zależnie czy jest do duże czy małe zamówienie. Paczki zawsze zapakowane w staranny sposób. Konkurencyjne ceny i ciekawe promocje. Sklep od którego zacząłem swoją przygodę z zakupami w internecie i który robi wszystko żebym składał zamówienia tylko w nim Pozdrawiam całą ekipę Bigfun Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2013 Kiedy będą petardy typu 859 P2000 na tf masz 859 w dobrej cenie endriu123457 Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zamówiłem wczoraj za 300 zł , myślę , że wszystko dojdze w dobrym stanie Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 25 Listopada 2013 paczka dotarła dobrze zapakowana jak dotychczas w każdym zamówieniu tego sklepu :xmas_laugh:/> niczego nie brakowało i już zamawiałem kilka razy w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem :xmas_wink:/> Cytuj
kasztan 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Właśnie dostałem paczkę z fajną zawartością Paczka super zapakowana i bardzo dobry kontakt. To już drugie zamówienie w tym sklepie i na pewno jeszcze "zawitam" do owego sklepu Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 30 Listopada 2013 Wie ktoś może kiedy będzie dostawa towaru ? Głównie chodzi mi o jw90 , którą wykupilście mi !!!!!! Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Chyba najlepiej będzie jak napiszesz w tej sprawie maila do sklepu Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witamy Mamy przyjemność poinformować, że w dniu dzisiejszym w ofercie naszego sklepu znajdą się petardy TXP859 „SUPER CRACKER” oraz pierwszy na polskim rynku moździerz z bardzo głośnym efektem dźwiękowym typu „TITANUM SALUT” ( „FIERCE DEVIL” symbol TXB271-T ) Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi