piropiotr223 11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 A ktoś może wie czy na BF będzie taka promocja jak w styczniu tego roku? W tym roku zamawiałem już dwa razy i po sylwestrze chętnie zrobiłbym większe zakupki a w tym roku była naprawdę duża obniżka cen. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 A ktoś może wie czy na BF będzie taka promocja jak w styczniu tego roku? W tym roku zamawiałem już dwa razy i po sylwestrze chętnie zrobiłbym większe zakupki a w tym roku była naprawdę duża obniżka cen. Prawdopodobnie tak. Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Również mam pytanie co do promocji. Czy będą jeszcze jakieś zestawy promocyjne do 10 max. 15 grudnia? Sam bym zadzwonił i się spytał, ale narazie nie mam takiej możliwości.. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wszyscy sie pytają i pytają w temacie a ja wziołem i zadzwoniłem I oto odpowiedz "Na chwile obecna nie przewiadujemy zadnych promocji" Cytuj
maćko 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 ehh ja mialem nadzieje ze jak bede zamawial to bedzie jakas promocja Właśnie zaraz bede zamawiał a dokładniej o godzinie +- 17 xD Cytuj
dominiol 0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Mam takie pytanko, przy wysyłce za pobraniem dopłaca się? Wiem że w niektórych usługach kurierów przy pobraniu jest drożej niż przy tradycyjnym przelewie. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Warunki dostawy, a tam: Koszt przesyłki wynosi 23 złote brutto niezależnie od jej gabarytów, oraz sposobu płatności. Cytuj
dominiol 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki bardzo za odpowiedź, musiałem przeoczyć ten fragment o płatności Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Paczka z konkursu dotarła szybko i sprawnie. Polecam kolejny raz. Cytuj
maćko 0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Paczka z konkursu dotarła szybko i sprawnie. Polecam kolejny raz. :)/> no nie wiem czy tak szybko i sprawnie.. zamawiałem w poniedziałek wieczorem paczke i powinna dziś dojsć ale nie doszła.. zadzwoniłem to powiedzieli ze szykuja do wysylki czy cos takiego wgl nie dostalem maila ze wysylaja to zadzwonilem Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie mam na myśli przygotowania do wysyłki tylko tego ile paczka idzie od wysłania. Cytuj
maćko 0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 wiem co miales na mysli ale sam fakt ze miala dzis przyjsc a dopiero co ja wyslali. nie wiem czemu tak sie stalo Cytuj
glosal 0 Opublikowano 10 Grudnia 2014 wiem co miales na mysli ale sam fakt ze miala dzis przyjsc a dopiero co ja wyslali. nie wiem czemu tak sie stalo Chłopie jest sezon, sklep ma zapewne urwanie głowy i mnóstwo zamówień, trochę wyrozumiałości Cytuj
mtszk781 1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 mi wysłali dopiero dzisiaj , a zamówiłem we wtorek w poniedziałek ma przyjsc tak mówił kurier Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Czy ktoś wie coś o promocji ktora zapewne będzie w styczniu? I czy może zostaną jeszcze dodane jakieś produkty? I wogóle gdzie najlepiej bedzie zamówić na styczniowej promocji? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie będzie żadnej dostawy.Sklep robiąc wyprzedaże pozbywa się części towarów by nie leżały cały następny rok.Więc nic z tych rzeczy! Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wie ktoś czy to prawda że od 14 stycznia ma być wyprzedaż wszystkiego co mają ? Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować, że pierwsza tegoroczna promocja w naszym sklepie rozpocznie sie w środę 14 stycznia o godzinie 17.00 Mamy nadzieję, że jej rozmiar Was bardzo mile zaskoczy pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi