PeeJay 0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Ciekawa i korzystna promocja, godna uwagii. W moim mniemaniu wyrzutnie importera Klasek są mało konkurencyjne z innymi producentami, zarówno pod względem jakości efektów jak i ceny, nie uwzględniając oczywiście promocji jaką oferuje sklep BF. Cytuj
maćko 0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Paczka dotarla!! Starannie zapakowana ale musze sie pozalic ze w poniedzialek zamawialem a dopiero przyjechala w piatek Cytuj
Demon 0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Czy będzie dostępny w "mega paki" zestaw 36 Rzymskich ogni za 10zl? Dołączam się do owego pytania.. :xmas_dry: Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Szanowni Państwo, Od godziny 12.00 w dniu 20 listopada na stałe wejdzie do oferty naszego sklepu nowa kategoria produktów : WYPRZEDAŻE - SUPER OFERTA Produkty oferowane w ramach tej kategorii będą miały ceny znacznie obniżone w stosunku do ich cen podstawowych. Bardzo często będą to ostatnie sztuki występujące na stanie magazynowym , dlatego czas ich obecności może być bardzo krótki. Zapraszamy do odwiedzin sklepu i wykorzystywanie prawdziwych okazji. Zapraszamy na zakupy. Pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Po zakończonej promocji obejmującej okres 16-22.11.2015r planujecie jeszcze wprowadzać zestawy promocyjne odpowiadające wydanej kwocie? Cytuj
ZiP#suwak 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Kiedy będzie jakaś promocja? Mam pieniądze i chciałbym zamówić. Cytuj
Demon 0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Przesyłka kolejny raz dotarła w całości, wszystko idealnie. Polecam :xmas_smile: #hoho Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2015 Szanowni Państwo, W dniu dzisiejszym rozpoczynamy kolejną promocję w naszym sklepie. Każde pełne 100 złotych wydane na zakupy zostaje premiowane prezentem w postaci MOŹDZIERZA "MISTRZOWIE OGNIA " symbol M8, wartości 27,99 zł. Dokonując zakupów za kwotę powyżej 100 zł otrzymacie Państwo 1 opakowanie moździerza, dokonując zakupów za kwotę powyżej 200zł 2 opakowania moździerza . Powyższa zasada ma identyczne zastosowanie w przypadku wyższych kwot. Do kwoty zakupów nie jest wlicznay koszt dostawy. Promocja ma ograniczony czas : zaczyna się o godzinie 9.00 w dniu 14 grudnia ( poniedziałek ), a kończy o 24.00 w dniu 18 grudnia ( piątek ). PROMOCJA DOTYCZY ZAKUPÓW OPŁACONYCH Z GÓRY, ZAKUPY W OPCJI "ZA POBRANIEM" NIE BIORĄ UDZIAŁU W PROMOCJI zapraszamy do naszego sklepu Pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
ZiP#suwak 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Fajna promocja. Jak zamówię we wtorek do przyjdzie do piątku? Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2016 Szanowni Klienci !!! Z okazji Nowego Roku 2016 życzymy Wam dużo radości z realizacji fajerwerkowych widowisk oraz jednocześnie dziękujemy, że byliście z nami w roku ubiegłym. Ponieważ lubimy Was zaskakiwać przygotowaliśmy wielką noworoczną wyprzedaż. Cały dostępny asortyment oferujemy w nieprawdopodobnie niskich cenach : RABAT OD 40 DO 50%. Czas promocyjnej wyprzedaży trwa 10 dni i kończy się 10 stycznia. pozdrawiamy ekipa BIGFUN Cytuj
maćko 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 no trzeba ale ja mam jeden maly problem bo za 2 tyg mam 18-stke i kasy zbytnio nie zedzie kasy bo trzeba bedzie wyprawic wiec chyba dopiero skusze sie za rok na tą promocje oczywiscie jak bedzie Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 1 Stycznia 2016 No i poszło zamówienie za ponad 600 zł Przygotowania na sylwestra 2016-2017 uważam za otwarte Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pomimo bardzo dużej ilości pracy związanej z wyprzedażą przesyłka została dostarczona bardzo szybko. Paczka była solidnie zapakowana, produkty w kartonie nie latały. Polecam zakupy w tym sklepie ! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Także serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Super promocja, dobrze zapakowane i nigdy mnie nie zawiedli Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nareszcie otrzymałem paczkę zamówioną na styczniowej wyprzedaży , trochę się naczekałem ale było warto , kostki mimo gabarytów zapakowane tak że nic się nie rozleciało ani nie pogniotło.Wszystko co zamówiłem znalazło się w paczce , bardzo niskie ceny rekompensują czekanie.Polecam sklep , warto robić zakupy w BF. Cytuj
Picollac32 0 Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam teraz czekamy na ta Gigantyczna promocje w polowie lutego,jestem ciekaw co fajnego przygotujecie. Moze zrobie zakupy na moje urodziny. Pozdrawiam Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Szanowni Klienci, W związku z zakończeniem prac związanych ze zmianą oprogramowania w naszym sklepie oraz porządkami w magazynach.......... Cały dostępny asortyment oferujemy w nieprawdopodobnie niskich cenach : RABAT OD 40 DO 50%. Promocyjna wyprzedaż zaczyna sie w dniu 10 lutego i kończy się 21 lutego. Mamy nadzieję, że z dostępnych w naszym sklepie blisko 800 pozycji znajdą Państwo artykuły godne zainteresowania.....tak tanio już nigdy nie będzie. pozdrawiamy ekipa BIGFUN Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zamawiałem już po raz 8 na tym sklepie i mogę powiedzieć tak....jak zwykle wszystko się zgadza,paczka dobrze zapakowana,tym razem przy pomocy styropianu,wszystko super.Obniżka cen wyśmienita.No cóż kolejne zamówienie pewnie w listopadzie.Polecam sklep i pozdrawiam serdecznie ekipę BIGFUN. Cytuj
Picollac32 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Bardzo Proszę ekipe BIGFUN o przedłużenie aktualnej promocji do konca miesiaca. Czekam na wypłat ktòra dostane za tydzień dopiero. Hmm ale czy moja prośba zostanie rozpatrzona??? Pozdrawiam Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 19 Lutego 2016 Bardzo Proszę ekipe BIGFUN o przedłużenie aktualnej promocji do konca miesiaca. Czekam na wypłat ktòra dostane za tydzień dopiero. Hmm ale czy moja prośba zostanie rozpatrzona??? Pozdrawiam Możesz zamówić już teraz, a telefonicznie przekazać że zapłate przelejesz kilka dni pozniej i wyślą dopiero po dostaniu kasy, albo napisz w komentarzu do zamówienia na stronie. Pozdro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi