Suzuki GSXR 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wielki plus dla tego sklepu, szybka dostawa, towar zgodny z opisem . Ciekawe promocje. Jak najbardziej polecam ten sklep !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 a w tym tygodniu...obniżamy o 50% ceny wszystkich artykułów z kategorii "pirobajery za grosze".Promocja ważna w dniach 18-25.11.2011 lub do wyczerpania zapasów. Zapraszamy.fajerwerki-net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 w tym tygodniu...świętujemy dotarcie do Polski wyrzutni JW90. Z tej okazji przez najbliższy tydzień będzie kosztowała jedynie 24,99.Promocja aktualna w dniach 25.11-02.12.2011 lub do wyczerpania zapasów.Zapraszamyfajerwerki-net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ktoś pomylił filmiki bo na filmie jest JW87, a nie JW90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ktoś pomylił filmiki bo na filmie jest JW87, a nie JW90 O jakim filmiku mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 O jakim filmiku mówisz? O filmie, który macie na stronie, tam jest JW87 a nie JW90!!fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 O filmie, który macie na stronie, tam jest JW87 a nie JW90!!fps Dzięki. Faktycznie była pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Polecam sklep. Zamówiłem 2 paczki, wszystko w jak najlepszym porządku, zero zamienników, rewelacyjny kontakt. I co najważniejsze paczka szybko dociera do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlamo 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Polecam wszystkim!!!Paczkę zamówiłem w niedziele, a dotarła dziś przed południem, więc bardzo szybko.Paczka zapakowana bardzo dobrze, wszystko sztywne, nic nie latało luzem.Towar zgadza sie idealnie, nic nie pozamieniane. Brak gratisów, aczkolowiek cena produktów i promocjaJW90 wszystko rekompensuje )Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witamy serdecznie,a w tym tygodniu: .....................wielka obniżka cen petard:Petarda JC05/FP3 small - z ceny 7,79 na 4,99"Furore" 22315 duży zestaw petard lontowych - z 4,99 na 2,99"Wirująca petarda" JC01B - z 0,69 na 0,35"China boller D" 22108 - z 0,99 na 0,49"Super boller A" 22109 - z 1,49 na 0,79Promocja aktualna w dniach 02-09.12.2011 lub do wyczerpania zapasów.Zapraszamyfajerwerki-net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Bardzo dobry sklep z fajerwerkami i jest TANIO! Paczkę zamówiłem w poniedziałek wieczorem i dotarła w czwartek rano świetnie zapakowana.POLECAM WSZYSTKIM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 a w tym tygodniu.....niesamowita, niewiarygodna i przedświąteczna obniżka cen wybranych moździerzy:Sethos 22450 - z 14,99 zł na 9,99 złSP0003 - z 19,99 zł na 14,99 złSP0008 - z 22,99 na 16,99 złSmall Festival Ball 0008 - z 26,99 zł na 17,99 złMagnum JW47 - z 28,99 zł na 19,99 złSP0007 - z 39,99 zł na 24,99 złDragon&Tiger - z 59,99 zł na 39,99 złSP0011 - z 61,99 zł na 39,99 złSP0005 - z 69,99 zł na 49,99 zł Promocja ważna w dniach 09-16.12.2011 lub do wyczerpania zapasów.Promocja zakończy się w dniu 16.12.2011 o godz. 9.00, kolejna rozpocznie się o godz. 17.00.Zapraszamyfajerwerki-net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Świetna obsługa, paczka z drugiego końca Polski - błyskawica !!! Niskie ceny i ogromny wybór ! Jak najbardziej polecam zrobić tu zakupy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 zgadzam się, po niecałych dwóch dniach kurier przywiózł paczkę, wszystko ideolo jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dzisiaj dotarła do mnie paczka z konkursu filmowego. Zamówienie zostało zrealizowane perfekt. Wszystko elegancko zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem. Kontakt z firmą super. Zamówienie złożyłem w środę - dzisiaj o 9:30 paczka już była u mnie.W tym miejscu jeszcze raz dziękuję sklepowi za zorganizowanie konkursu.Zawartość paczki:-TXB602 x 2 szt.-JW08 x 2 szt.-P7677 x 2 szt.-Lont visco (super jakość śr 2mm) 1 cm/s x 7 mb-Lont visco (super jakość śr 3mm) 10 cm/s x 4 mbZdjęcie:http://imageshack.us/photo/my-images/440/pc160002.jpg/fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 2 zamówienie zakończone powodzeniem : > świetny kontakt, bardzo dobre zabezpieczenie paczki. Śmiało robic zakupy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 a w tym tygodniu.....obniżamy ceny następujących artykułów:Rzymskie ognie M23 - 3 rodzaje z 7,99 zł na 3,99 zł''Monster party'' zestaw pirotechniczny 22054 - z 3,99 zł na 1,99 złZestaw 3 wyrzutni konfetti P0021 - z 5,99 zł na 2,99 złDuży zestaw petard ''Furore'' 22315 - z 4,99 zł na 2,99 zł''Vesuw'' opakowanie 10 wulkanów stożkowych P3032 - z 14,99 zł na 7,99 złWyrzutnia ''Extreme Line'' P5015 - z 12,99 zł na 8,99 złWyrzutnia ''Sternen Parade'' 22463 - z 14,99 zł na 9,99 złPromocja aktualna w dniach 16-23.12.2011 lub do wyczerpania zapasów.Zapraszamyfajerwerki-net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomikowy 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Beznadziejna promocja ale zawsze coś ;] przy okazji kurier jeździ też w sobote i niedziele ? czy tylko pon - piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Beznadziejna promocja ale zawsze coś ;] przy okazji kurier jeździ też w sobote i niedziele ? czy tylko pon - piątek Ale promocja, mogłoby, żadnej nie być. A kurierzy jeżdżą w dni robocze.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomikowy 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Napisałem że zawsze coś, tak więc jeśli dzisiaj dostałem potwierdzenie że jest realizowana to do wtorku będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jak dostałęś już nr listu przewozowego to sobie sam możesz sprawdzić, gdzie jest twoja paczka. Jak jeszcze nie masz nr listu to dopiero spakowali i kurier zabierze w pn paczkę ze sklepu. Opek dostarcza paczki w 48h od daty andania, ale jest trudny okres przed świętami, więc nie wiadomo kiedy dojdzie.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Moja pierwsza paczka zamówiona z neta związana z fajerwerkami. Wszystko w jak najlepszym porządku, paczka bardzo dobrze zapakowana. Wszystko zapakowane na sztywno, aby nie latało w kartonie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoomik 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mam pytanie. Czy jakbym zamówił fajerwerki 22 grudnia to czy była by możliwość wysłania ich 27 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Mam pytanie. Czy jakbym zamówił fajerwerki 22 grudnia to czy była by możliwość wysłania ich 27 grudnia? Takie kwestie uzgadniaj z obsługa sklepu. Najlepiej poprzez kontakt telefoniczny, mozesz też gg/mail. Pamiętaj, że zamawiajac we wtorek 27.12 paczka wyjdzie najprędzej 27-28 grudnia i możliwe, że nie dotrze do 30-stego (piątek). Radze nie zwlekać, choć domyślam się jakie są przesłanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mam pytanie. Czy jakbym zamówił fajerwerki 22 grudnia to czy była by możliwość wysłania ich 27 grudnia? Witam, proszę o wyrozumiałość dla nas. Mamy bardzo dużo zamówień w sklepie, i realizujemy je według kolejności składania, nie ma w tej chwili możliwości abyśmy przetrzymywali paczki i wysyłali według życzeń klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi