sylar 3 Opublikowano 29 Maja 2012 Genialnie oby była taka jak ostatnio a może lepsza super sprawa! Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom i chcąc uprościć do minimum dokonywanie zakupów w naszym sklepie, prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag, które pomogą nam w usprawnieniu działania sklepu. Wszystkie propozycje, które zostaną przez nas wykorzystane, nagrodzimy prezentami-niespodziankami. Na propozycje czekamy do 10.06.2012 sklep@fajerwerki-net.plPozdrawiamyfajerwerki-net.pl Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witamyponieważ liczenie, sprawdzanie i wprowadzanie całego asortymentu ( a jest tego bardzo dużo ) do sklepu jest bardziej pracochłonne niż nam się wydawało, w związku z powyższym przepraszamy wszystkich zainteresowanych i czekających na promocję, z przykrością informujemy, że termin wprowadzenia pierwszej promocji został przesunięty na połowę lipca. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Lipca 2012 Właśnie dostałem email od sklepu, podobno załapałem się na nagrodę niespodziankę, za wysłanie sugestii w sprawie zmian funkcjonowania sklepu To się nazywa profesjonalne podejście do tematu, bo ja o sprawie już zdążyłem zapomnieć, a tutaj proszę...Lada dzień należy też spodziewać się "letniej wyprzedaży", z informacji, które otrzymałem, wynika, że załga BigFun testuje nowe rozwiązania informatyczne i dopóki nie będą w 100% pewni, że wszystko działa bez zarzutu, nie ruszą z promocją. Prace są już na ukończeniu, więc trzeba się uzbroić jeszcze na kilka dni w cierpliwość.fps Cytuj
luxor 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 No to gratki, ja również załapałem się na jakąś niespodziankę Co do sklepu to nie można nic im zarzucić moim zdaniem. Szybko się rozwijają, mają niskie ceny świetną obsługę, dobre produkty w ofercie, itd. Z niecierpliwością czekam na promocję, mam nadzieję, że będzie równie dobra co ostatnia, a może nawet lepsza Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Z cenami nie powiedział bym ze są niskie Ale za to obsługa stan paczek i kontakt szacun Cytuj
domin839 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Również dostałem meila że na początku sierpnia wyślą mi nagrodę-niespodziankę. Ciekawe co to będzie Cytuj
luxor 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Smiler nie chce się kłócić, ale podaj sklep gdzie ceny będą niższe Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Jednak po przeliczeniu tego co che kupić na bigfunie jest taniej Czekam na promocje pod koniec września Cytuj
domin839 2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie ma co, BF to najtańszy ze sklepów internetowych, jedyny sklep który może z nim konkurować to TF to również jeden z moich ulubionych sklepów. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 17 Lipca 2012 Pod jakim tematem e-maila dostaliście o tym informacje bo mam przeszło 470 nieprzeczytanych i wiadomo o co chodzi. Czy takie niespodzianki zależały od kwoty na jaką zostały zakupione fajerwerki ? Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 UWAGA!!!Sklep Bigfun poszukuje osób dysponujących wolnym czasem oraz doświadczeniem i fachową wiedzą, w szeroko pojętym temacie fajerwerków.Przedmiotem współpracy byłaby pomoc osobom odwiedzającym forum a zaczynającym swoją przygodę z pirotechniką przy:- układaniu stuffów- rzetelnym doradztwie przy wyborze konkretnych produktów.Zainteresowane osoby prosimy o wiadomość na e-mail sklep@fajerwerki-net.pl do końca miesiąca. Prosimy o podanie w mailu nicka z forum Skontaktujemy się z trzema wybranymi osobami, z którymi indywidualnie omówimy warunki współpracy. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Do niektórych którzy mówią że na bf jest drogo, większość cen, są to ceny hurtowe, i czasami nawet niższe niż sugerowane przez importera. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Właśnie przyszła nagroda niespodzianka za sugestie jak usprawnić sklep. Nagroda na prawdę super. Z resztą sami zobaczcie:Wielkie dzięki załodze BigFun i kolejna pozytywna opinia.fps Cytuj
domin839 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No naprawdę jestem zaskoczony, świetna nagroda, jestem zadowolony ! Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Szanowni Kliencipragniemy poinformować, iż w dniu dzisiejszym zakończyliśmy wprowadzanie zasadniczej grupy towarów do naszego sklepu. W chwii obecnej, dostępnych jest w naszym sklepie blisko 1100 artykułów ... i nie jest to jeszcze koniec.W związku z powyższym informujemy, iż rozpoczęcie Wielkiej Promocji nastąpi w piątek 17.08.2012 o godz. 12.00.Jednocześnie pragniemy zwrócić uwagę na dwa nowe punkty w regulaminie naszego sklepu: 8) Firma BIGFUN gwarantuje pełną dostępność oferowanych w sklepie artykułów. W przypadku dokonania zakupu artykułu przez Klienta i stwierdzenia jego braku w magazynie, Klientowi przysługuje prawo wyboru innych artykułów w cenie równej trzykrotnej wartości brakujacego artykułu. 9) Firma BIGFUN gwarantuje terminowość realizacji wszystkich zamówień. Zobowiązujemy się do wysyłki paczek najpóźniej w ciągu 2 dni roboczych od złożenia zamówienia (w przypadku wyboru formy płatności " za pobraniem " wiążący jest czas złożenia zamówienia, w przypadku wyboru formy płatności przez system płatności.pl wiążący jest czas wpływu środków na nasze konto). W przypadku zamówień zawierających błędy ( braki w adresie lub podobne ) wiążącym jest czas uzupełnienia brakujących danych. Brak mozliwości telefonicznego potwierdzenia zamówienia skutkuje również wstrzymaniem wysyłki. W przypadku prawidłowo złożonego zamówienia i wysyłki póżniej niż w deklarowanym terminie, Klientowi przysługuje rabat w wysokości 25 % wartości zamówienia , który zostanie wykorzystany przy nastepnym zamówiemiu.Zamiennikom i opóźnieniom w wysyłce mówimy NIE!Pozdrawiamyfajerwerki-net.pl Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dotarła do mnie paczka, która była perfekto zapakowana, co jest b.dobrą zaletą, a jeszcze lepszą jest to, że sklep zmienia statusy zamówienia co mnie bardzo zaskoczyło, bo mało jaki sklep pisze co się dzieje z jego paczką, a jak już piszą to o "przyjęciu zamówienia" i "wysłaniu paczku"... a tu jest profesjonalizm na 100% ! Na pewno nie raz zrobię zakupy w tym sklepie Wielki "+" waszą stronę załogo Bigfun Cytuj
luxor 2 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Właśnie wróciłem z Gdyni po masakrycznych 500 km jazdy za kółkiem, a tutaj takie miłe zaskoczenie Do mnie również dotarła nagroda za pomoc w usprawnieniu sklepu i nie spodziewałem się takiej nagrody. Sądziłem, że będzie to jakaś mała kostka a tutaj takie miłe zaskoczenie. Zdjęcia nie będę wstawiać bo dostałem to samo co FPS. Sklepowi bardzo dziękuję za świtny prezent. Oczywiście nie raz tutaj będę kupował Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja też daję WIELKI + dla sklepu BigFun. Zamawiałem tam fajerwerki na zeszłorocznego sylwestra i jestem zadowolony. Gdy miałem problem napisałem na podany numer kontaktowy gg i natychmiast dostałem odpowiedź. Ceny rzeczywiście nie są wysokie (porównywałem z innymi sklepami). Przesyłka także perfekcyjna. W tym roku też będę zamawiał w tym sklepie, mam już nawet ułożone co : D. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Sklep jest godny zaufania, dzięki promocji na początku roku udało mi sie kupić kostki santa cruz i x-viva baardzo tanio. Z pewnością jeszcze tam zawitam. Szkoda tylko że wcześniej nie zauważyłem posta o poszukiwaniu ludzi, do doradzania Wysłałem maila dzisiaj, ale chyba sie już nie uda. Trudno, moje przegapienie ... Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Drodzy forumowicze,Pragniemy poinformować o wprowadzeniu systemu pomocy w zakupach oraz premiowaniu zakupów wszystkich uczestników forumfajerwerki.Z dniem dzisiejszym zostaje powołane stanowisko doradcy zakupowego. Na forumfajerwerki funkcję tą pełnić będzie : Poki. Docelowo będą to trzy osoby. Na chwilę obecną jesteśmy na etapie prowadzenia rozmów z kandydatami. W ramach współpracy z naszym sklepem doradcy zakupowi będą :- pomagać układać stuffy wg założeń wskazanych przez klientów- pomagać przy wyborze poszczególnych artykułówUkładając plany zakupowe doradcy kierować się będą jedynie dobrem klienta i własnąwiedzą oraz doświadczeniem. Ponieważ zadowolenie klienta z dokonanych w naszym sklepie zakupów jest najważniejsze, z naszej strony nie ma i nie będzie żadnych nacisków odnośnie wyboru konkretnych artykułów lub importerów.Każde zamówienie złożone w sklepie, które zostanie dokonane w oparciu o pomoc naszych doradców zakupowych jest premiowane drobnym PREZENTEM –NIESPODZIANKĄ , który otrzymuje kupujący ( warunkiem otrzymania prezentu jest jedynie wpisanie w polu uwag w zamówieniu nicku naszego oficjalnego doradcy oraz hasła : forumfajerwerki ). Rodzaj i wartość prezentu jest zależna od wielkości zamówienia. Otrzymany prezent jest niezależny od wszelkich innych promocji. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zamówienie dotarło do mnie zgodnie z czasem podanym przez sklep, było dobrze zapakowane, produkty były w świetnym stanie.Otrzymałem wszystkie zamówione produkty, nie było problemów z brakami czy zamiennikami.Duży plus za łatwy kontakt.Sklep posiada duży wybór, ma także nietypowe artykuły i akcesoria pokazowe dobrej jakości.Ogólna ocena 9/10. Polecam! Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 WIELKA PROMO 33%W promocji mogą brać udział wszyscy Klienci dokonujący zakupów za kwotę od 50 złotych wzwyż ( do kwoty zakupów nie jest wliczany koszt dostawy ). Każdy Klient dokonujący zakupów za kwotę minimum 50 złotych ma prawo zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków wartości 33% zamówienia, za kwotę 99 groszy.- dokonując zakupów za kwotę powyżej 50 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „50+”,- dokonując zakupu za kwotę powyżej 100 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „100+” lub 2 zestawów promocyjnych „50+” ,- dokonując zakupów za kwotę powyżej 150 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „150+” lub zestawów promocyjnych „100+” i „50+” lub 3 zestawów promocyjnych „50+”Powyższe zasady mają zastosowanie do każdej wyższej kwoty zakupu.W przypadku dokonania wyboru zestawu promocyjnego nie przysługującego według wartości zamówienia, będzie on zmieniany przez obsługę sklepu na zestaw o przysługującej Klientowi wartości. Zestawy promocyjne stanowią oddzielną kategorię w sklepie.Z promocji wyłączone są pochodnie parafinowe. Promocja ma ograniczony czas : rozpoczyna się o godzinie 12.00 w dniu 17 sierpnia, a o jej zakończeniu poinformujemy z trzydniowym wyprzedzeniem.Życzymy udanych zakupówPozdrawiamyfajerwerki-net.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi