bigfun 5 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakbyście wprowadzili zamiast tego darmową wysyłkę od 20zł chociażby przez 2-3 dni na Mikołajki albo nawet jeden to byłoby bardzo fajnie ;)/> I myślę, że wtedy full ludzi zrobiłoby zakupy w waszym sklepie.Pozdrawiam :)/> Drogi Wojtku Pirotechniku,radzi byśmy byli robic bezpłatną przesyłkę nawet od 2 złotych wartości zakupu, tylko doradż nam proszę skąd brać pieniądze na pokrycie strat23 złote ( czyli tyle, ile kosztuje u nas przesyłka ) w rzeczywistości nie zawsze pokrywa całkowity koszt pakowania i przesyłkiwysyłając na własny koszt zakupy wartości 20 złotych ( zakładając, że cały posiadany towar dostaliśmy w prezencie albo ukradliśmy ) dokładamy do każdej paczki minimum 3 złote ( przy paczkach pobraniowych więcej )Drogi Wojtku,mamy nadzieję, że nie wiążesz swojej przyszłości z ekonomią lub biznesem, bo nie jest to właściwa droga życiowa dla Ciebiepozdrawiamy bardzo serdeczniefajerwerki-net.pl Cytuj
Poki 17 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Kolejna paczka z tego sklepu i kolejny raz 100% zadowolenia. Dobry kontakt (czasem kulał, ale rozumiem, że sezon w pełni), zamówienie pełne, przede wszystkim prędko spakowane i wysłane. Bez zamienników, uszkodzeń czy innych negatywów. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 UWAGAJak już Wam wiadomo zakończyliśmy w dniu dzisiejszym promocję 33%.............................od dzisiaj zapraszamy na nowąWIELKA PROMO 34%W promocji mogą brać udział wszyscy Klienci dokonujący zakupów za kwotę od 50 złotych wzwyż ( do kwoty zakupów nie jest wliczany koszt dostawy ).Każdy Klient dokonujący zakupów za kwotę minimum 50 złotych ma prawo zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków wartości 34% zamówienia, za kwotę 99 groszy.Wybór artykułów wchodzących w skład zestawu ( wszystkie artykuły wchodzące w skład zestawów pochodzą z oferty naszego sklepu ) jest dokonywany przez obsługę sklepu. Klient może zasugerować wybór grupy towarowej, która ma stanowić podstawę zestawu ( np. „ rakiety”, „wyrzutnie” itp.), lecz bez wskazania konkretnych artykułów.Chcąc skorzystać z możliwości zakupu zestawu promocyjnego należy zakupić ten zestaw znajdujący się w zakładce „ zestawy promocyjne”Promocja ma ograniczony czas : rozpoczyna się o godzinie 16.00 w dniu 7 grudnia, a kończy o godzinie 12 w dniu 14 grudniaBigfun Cytuj
karol14e3 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 jeszcze będzie jakaś promocja po 14 grudnia czy już nie Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 7 Grudnia 2012 jeszcze będzie jakaś promocja po 14 grudnia czy już nie Masz tą i to bardzo dobrą, a narzekasz. Cytuj
karol14e3 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Masz tą i to bardzo dobrą, a narzekasz. ale ja tak z ciekawości pytam Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Przepraszam ale ja nie rozumiem tej promocji.... Jak zamówie coś za 150 zł to 34% tej kwoty oni mi dadzą w formie fajerwerków które oni sami sobie wybiorą ?? I ja musze dodać ten zestaw promocyjny 3razy ? Czy raz wystarczy niezależnie od kwoty ?? Tak ?? Przepraszam za spam i tak dalej ale nie kumam do końca...I gdzie mamy im napisać że chcemy artykuły do zabawy np ? Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Przepraszam ale ja nie rozumiem tej promocji.... Jak zamówie coś za 150 zł to 34% tej kwoty oni mi dadzą w formie fajerwerków które oni sami sobie wybiorą ?? I ja musze dodać ten zestaw promocyjny 3razy ? Czy raz wystarczy niezależnie od kwoty ?? Tak ?? Przepraszam za spam i tak dalej ale nie kumam do końca...I gdzie mamy im napisać że chcemy artykuły do zabawy np ? witam,jeżeli dokonasz zakupów za 150 złotych ( nie wliczając w to kosztów przesyłki ) i zakupisz zestaw promocyjny ( zawsze tylko 1, za 99 groszy ), to otrzymasz od nas dodatkowo artykuły wartości 51 złotych ( 34% z kwoty 150 )pozdrawiamyfajerwerki-net.pl Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bardzo dziękuje za odpowiedz a ja bym chciał np. ! rzeczy do zabawy ? Jakieś małe rakietki czy coś takiego ? Bo ja niemoge odpalać sporych wyrzutni i jak mi dadzą wyrzutnie za 50 zł to ja nie mam co z nią zrobić Cytuj
nexus 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ehh szkoda żeu Was nie ma tych rakiet Thunder 101 hukowych jak się nie mylę wtedy bym zrobił zamówienie za jakieś 400 Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bardzo dziękuje za odpowiedz :)/> a ja bym chciał np. ! rzeczy do zabawy ? Jakieś małe rakietki czy coś takiego ? Bo ja niemoge odpalać sporych wyrzutni i jak mi dadzą wyrzutnie za 50 zł to ja nie mam co z nią zrobić :D/> dlatego masz możliwość zasugerowania tego co chcesz otrzymaćnapisz w uwagach, że chcesz dostac drobiazgi do zabawy, i je dostanieszfajerwerki-net.pl Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 7 Grudnia 2012 BARDZO DZIĘKUJĘ ZA kompetentną odpowiedź oraz obsługę Pozdrawiam Korsarz96 Cytuj
Blask 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 UWAGAJak już Wam wiadomo zakończyliśmy w dniu dzisiejszym promocję 33%.............................od dzisiaj zapraszamy na nowąWIELKA PROMO 34%W promocji mogą brać udział wszyscy Klienci dokonujący zakupów za kwotę od 50 złotych wzwyż ( do kwoty zakupów nie jest wliczany koszt dostawy ).Każdy Klient dokonujący zakupów za kwotę minimum 50 złotych ma prawo zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków wartości 34% zamówienia, za kwotę 99 groszy.Wybór artykułów wchodzących w skład zestawu ( wszystkie artykuły wchodzące w skład zestawów pochodzą z oferty naszego sklepu ) jest dokonywany przez obsługę sklepu. Klient może zasugerować wybór grupy towarowej, która ma stanowić podstawę zestawu ( np. „ rakiety”, „wyrzutnie” itp.), lecz bez wskazania konkretnych artykułów.Chcąc skorzystać z możliwości zakupu zestawu promocyjnego należy zakupić ten zestaw znajdujący się w zakładce „ zestawy promocyjne”Promocja ma ograniczony czas : rozpoczyna się o godzinie 16.00 w dniu 7 grudnia, a kończy o godzinie 12 w dniu 14 grudniaBigfun Witam.Jeżeli kupie fajerwerki za kwotę powyżej 100 zł (bez wliczonej przesyłki), to przysługuje mi tylko wybranie jednej grupy towaru np. wyrzutnie, czy mogę w tedy wybrać dwie grupy, a za 150 zł trzy grupy i tak dalej. To w taki sposób działa czy niezależnie ile wydam w waszym sklepie pieniędzy, to mogę wybrać tylko jedną kategorie, bo wnioskuje z pana postu, że można wybrać tylko jedną grupę niezależnie od kwoty, ale mogę być w błędzie dlatego wole się zapytać. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie nie tutaj chodzi o to, że gdy zamówisz np. za 100zł to w uwagach piszesz :Rakiety np. (małe)Wyrzutnie np. (do 15zł)Zabawa (art. różne , motylki , cyrkoblitze)Moździeż np. (1szt) ja tak to rozumiem Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam.Jeżeli kupie fajerwerki za kwotę powyżej 100 zł (bez wliczonej przesyłki), to przysługuje mi tylko wybranie jednej grupy towaru np. wyrzutnie, czy mogę w tedy wybrać dwie grupy, a za 150 zł trzy grupy i tak dalej. To w taki sposób działa czy niezależnie ile wydam w waszym sklepie pieniędzy, to mogę wybrać tylko jedną kategorie, bo wnioskuje z pana postu, że można wybrać tylko jedną grupę niezależnie od kwoty, ale mogę być w błędzie dlatego wole się zapytać. witam,niezależnie od kwoty zakupu kupujesz tylko 1 ( JEDEN ) zestaw promocyjny, a wartość prezentu zawsze będzie wynosiła 34%możesz podac nawet kilka kategori, ale przy zakupie za 100 zlotych prezent bedzie wartości 34 złotych, tak więc ciężko w tej kwocie dać wiele artykułówpozdrawiamyfajerwerki-net.pl Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie nie tutaj chodzi o to, że gdy zamówisz np. za 100zł to w uwagach piszesz :Rakiety np. (małe)Wyrzutnie np. (do 15zł)Zabawa (art. różne , motylki , cyrkoblitze)Moździeż np. (1szt) :)/> ja tak to rozumiem :D/> witam,generalnie tak jest jak piszesz, tylko trochę nazbyt szczegółowoostatecznego wyboru artykułów wchodzących w skład prezentu dokona obsługa sklepupozdrawiamyfajerwerki-net.pl Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 8 Grudnia 2012 witam,generalnie tak jest jak piszesz, tylko trochę nazbyt szczegółowoostatecznego wyboru artykułów wchodzących w skład prezentu dokona obsługa sklepupozdrawiamyfajerwerki-net.pl Aha czyli tylko wystarczy napisać kategorie np. Moździeż i to oni wybiorą za ile ? Jaki ? ile kul i jaki Kaliber ?? Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 11 Grudnia 2012 kolejne zamówienie i kolejny wielki pozytyw sklep jak najbardziej godny polecenia, wszystko bardzo dobrze zapakowane, szybka dostawa i do tego wspaniałe promocje, nic tylko zamawiać Cytuj
adik0703 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam mam pytanie. Powinienem się martwić jak zamówiłem z kolegą w tym samym czasie fajerwerki (ja godzinę wcześniej), on dostał już dzisiaj a ja mam jeszcze w trakcie realizacji. Pozdrawiam. Przepraszam za moją niecierpliwość, ale w tym roku zamawiam fajerwerki za dużą kwote. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam mam pytanie. Powinienem się martwić jak zamówiłem z kolegą w tym samym czasie fajerwerki (ja godzinę wcześniej), on dostał już dzisiaj a ja mam jeszcze w trakcie realizacji. Pozdrawiam. Przepraszam za moją niecierpliwość, ale w tym roku zamawiam fajerwerki za dużą kwote. Napisz do ludzi ze sklepu jak jutro paczka nie dojdzie Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Paczka zamówiona w niedzielę wczoraj doszła. Wszystko ładnie popakowane, niestety jedna wyrzutnia (Rabat od Komety) przyszła uszkodzona. Rozerwane było dno i wysypywał się brązowy proszek (nie jestem w stanie tego profesjonalniej określić), póki co skleiłem i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Poza tym polecam, tymbardziej ze względu na świetną promocję 34%. Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Paczka zamówiona w niedzielę wczoraj doszła. Wszystko ładnie popakowane, niestety jedna wyrzutnia (Rabat od Komety) przyszła uszkodzona. Rozerwane było dno i wysypywał się brązowy proszek (nie jestem w stanie tego profesjonalniej określić), póki co skleiłem i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Poza tym polecam, tymbardziej ze względu na świetną promocję 34%. :)/> brązowy proszek jest to najprawdopodbniej sproszkowana cegła, z której zrobiona jest zatyczka dna nie ma co się martwić Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Paczka przyszła dzisiaj do mnie. I prawdę mówiąc jestem bardzo niezadowolony. Wulkan Etna i wyrzutnia Ballet przyszły całkiem uszkodzone z wysypanym prochem... 5zł do śmietnika. Ten cały zestaw promocyjny to jedna wielka ściema, w "Uwagach" poprosiłem o jakieś rakiety, moździerz i art. do zabawy. A co dostałem ?? Jakąś wyrzutnie Kellera o kalibrze 0,4" i do tego 10 paczek skaczących żabek to jest po prostu śmieszne... Bardzo żałuję że zamówiłem w tym sklepie i więcej tego nie zrobię .... Nakupowali produktów kellerowskich i teraz ludziom chłam wciskają!!! Edytowane 13 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Liczne błędy językowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi