Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Polecam, konkret ceny fp3 po 6zł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 JA wdze po 7 i po tyle mnie skasowali... wiec jakTy masz po 6... A co do chwalena sie, to co nas to interesuje ? Ale jak sie ma 15 lat to swiat rządzi sie swoimi prawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Też zapraszam na big fun fajerwerki. Wiele wyrzutni prawie połowę taniej jest, petardy fp3 po 6,50. Bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Paczka zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zamówione fp3 i 3x 1,2" wyrzutnie (new generator 13,10 i korsarz) i parę paczek petard draskowych do karabinku już nie mogę się doczekać . Żałuję że nie ma moździerzy i rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z WIELKIEJ WYPRZEDAŻY obniżki cen od 33 do 66% Wszystkich zainteresowanych zakupami podczas wyprzedaży informujemy, że w dniu dzisiejszym o godz. 17.00 zostanie wprowadzonych kolejnych 200 artykułów. Życzymy udanych zakupów Bigfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z WIELKIEJ WYPRZEDAŻY obniżki cen od 33 do 66% Uprzejmie informujemy wszystkich zainteresowanych zakupami, że dzisiaj od godz. 17.00 zostanie wprowadzonych do sprzedaży ostatnich 250 artykułów. Zakończenie uzupełniania asortymentu planujemy o godz. 22.00 Życzymy udanych zakupów Bigfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk95 3 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 wczoraj jw 90 kosztowało 20 zł a dzisiaj 25 : ( przed pormocją kosztowała 35 zł a sklep big fun pomylił sie i napisał 41,70 zł http://www.sklepbigfun.pl/124/w-cenie-od-1501-do-50-zl/sklep-fajerwerki-show-of-fireworks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior98 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 wczoraj jw 90 kosztowało 20 zł a dzisiaj 25 : ( przed pormocją kosztowała 35 zł a sklep big fun pomylił sie i napisał 41,70 zł http://www.sklepbigfun.pl/124/w-cenie-od-1501-do-50-zl/sklep-fajerwerki-show-of-fireworks.html Też to zauważyłem. Ale ogólnie rzecz biorąc to niezłe są wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Też to zauważyłem. Ale ogólnie rzecz biorąc to niezłe są wyprzedaże :D/> No prawdę mówiąc to bigfun przebił wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dzisiaj otrzymałem paczkę, wszystko w jak najlepszym porządku, kontakt bardzo miły no i nawet gratisy się znalazły Polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ja dostałem ulotkę i pełno makulatury jakko gratis ale z zamówienia się ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Też dostałem dzisiaj rano paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FITBest 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ciekawe ile było zamówień skoro wysyłanie paczek podzielili na dwie tury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Otrzymałem dzisiaj paczkę, jak zawsze wszystko w świetnym stanie, dobra obsługa i za promocje wielki + POLECAM i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dziś rano dostali przelew, odnosząc to do Waszych terminów realizacji zamówienia, spróbujcie przewidzieć jakie są szanse na paczkę do piątku popołudnia? Ile godzin od przyjęcia OPŁACONEGO zamówienia mieliście towar w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Spokojnie, zwykle trwa to 1-2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nawet nie wymagam żeby dziś wysłali, ale jutro nadana kurierska też powinna dojść, termin WYSYŁKI DO 48h od ZAMÓWIENIA jest dość luźny jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rypka 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 w poniedziałek zamówiłem a dziś dostałem czyli szybko i fajnie. Wszystko dotarło w dobrym stanie. W pudełku znalazłem dodatkowo zapalniczkę i się podjarałem, że są gratisy i znalazłem jeszcze długopis - to chyba po to żeby się popisać Dzięki i do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambitnypirosympatyk 2 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Paczka znalazła się u mnie wczoraj wieczorem, cała i zdrowa. Kompleksowa obsługa, bardzo uprzejmi Pańtwo pod telefonem, nie miałem problemów z kontaktem, towar się zgadza, czyli wszystko OK. Długopisik i zapalniczka też się u mnie w paczce zameldowały, mogę śmiało polecać ten sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak jak i w tamtym roku brak jakichkolwiek problemów, miła obsługa, szybka wysyłka no i dobrze, że można sobie sprawdzic ile jest dostępnego danego artykułu w sklepie, bo pozwala to zaoszczędzic niepotrzebne nerwy Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Super! Sklep godny zaufania, dobry cenowo i szybki w realizacji terminów, przeciwieństwo strzaly.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Paczuszka dotarła ! Zamawiałem w czwartek (17.01.2013) następnego dnia doszły nowe promocje więc napisałem e-maila z pytaniem czy jest możliwe drugie zamówienie na jedną przesyłkę po dosłownie 5 minutach otrzymałem odpowiedź że nie ma problemu z szczegółową instrukcją xD (Przesyłka doszła 22.01). Dotarła jedna paczka co prawda był straszny nieład wyglądało tak jakby wszystko było wrzucane i upachane nogą ale mało mnie to obchodziło bo wszystko dotarło bezpiecznie BEZ uszkodzeń :)/> . Jestem bardzo zadowolony i mogę polecić ten sklep w 100% . Aha w promocji otrzymałem dwa worki kartonów :D/> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bigfun ma swój profil na fb? Jakiej firmy długopisy i zapalniczki dorzucają teraz do paczek? Wyleciało mi z głowy To pytanie do tych co zamawiali w nowym roku już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitaś 4 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bigfun ma swój profil na fb? Jakiej firmy długopisy i zapalniczki dorzucają teraz do paczek? Wyleciało mi z głowy ;)/> To pytanie do tych co zamawiali w nowym roku już. Z firmy Jurand :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi