piter2599 5 Opublikowano 29 Października 2013 Po raz kolejny się nie zawiodłem. Szybka dostawa, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, ciekawe ceny i ciekawa promocja. Polecam! Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 29 Października 2013 W waszym sklepie brakuje mi tylko JR25 EXCLUSIVE COLLECTION Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 29 Października 2013 Mi za to bardzo brakuje rakiet JR8 i JR6 i właśnie czekam aż będą dodane do oferty Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 31 Października 2013 Witamy wszystkich zainteresowanych informujemy, iż w dniu dzisiejszym tj. 31.10.2013 o godz. 17.00 wprowadzonych zostanie kolejnych 10 zestawów promocyjnych. Łącznie będziecie mieli do wyboru 30 zestawów :xmas_smile: Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Mamy przyjemność poinformować, że od dzisiaj w ofercie naszego sklepu znalazły się najgłośniejsze petardy na Polskim rynku : - MEGATRON - BOMB BON Produkcji Słowackiej firmy PRIVATEX PYRO Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Szczerze mówiąc napaliłem sie na te petardy, az właśnie przed chwilą wysłałem zamówienie Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Mocniejsze i ekonomiczniejsze sa black deathy nie pisze tego bo nie mam bombonów ale stwierdzam tylko fakt Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Mocniejsze i ekonomiczniejsze sa black deathy nie pisze tego bo nie mam bombonów ale stwierdzam tylko fakt To jak możesz pisać takie coś nie przetestując BomB Bom'ów ? Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 a skad wiesz ze nie testowałem ?: ) "nie pisze tego bo nie mam bombonów" - Nie rozumiem Cię. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 "nie pisze tego bo nie mam bombonów" - Nie rozumiem Cię. Mnie nalo kto rozumie. Widze, ze trzeba lopatologicznie. Nie mam w ofercie mojego sklepu tych petard, jednak nie znaczy to ze ixh nie testowalem. Cytuj
marc 11 Opublikowano 6 Listopada 2013 Dziś otrzymałem paczkę. Wszystko jak najbardziej w należytym porządku. Asortyment się zgadza, dobrze zapakowany i gratisy również się zgadzają, mimo ze o jednym zapomniałem przy zamawianiu. Po dobrym kontakcie wszystko zostało załatwione. Dziękuję ekipie sklepu. Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 I kolejna paczka w idealnym stanie do mnie dotarła. I dziekuje, za nabranie mnie, lecz zostawie to dla siebie, bo dałem się wrobić jak małe dziecko, ale ważne , że ubaw był. Kocham Was. Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zamawiałem już w BigFunie 4 razy i w tym roku również zamówie pare paczek. Z całego serca polecam sklep! Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam mi też dziś doszła paczka z tego sklepu zapakowane elegancko nic nie uszkodzone zamawiałem w niedziele i dziś o 12 był kurier POLECAM. Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja także polecam ten sklep, niedawno zamawiałem paczkę i się nie zawiodłem. Szybka wysyłka, wszystko elegancko zapakowane, a przede wszystkim tanio i promocje na plus. Jak dla mnie najlepszy sklep. Cytuj
olsza11 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam. Mam mały dylemat.. jeżeli zamówie na BF fajerwerki za 175 zł to mogę wybrać jeden zestaw promocyjny +100 i jeden +50 czy nie ? Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam. Mam mały dylemat.. jeżeli zamówie na BF fajerwerki za 175 zł to mogę wybrać jeden zestaw promocyjny +100 i jeden +50 czy nie ? Jak najbardziej . Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 Witamy w dniu dzisiejszym ilość artykułów dostępnych w sklepie przekroczyła 1300, wprowadzamy dalej... Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 13 Listopada 2013 Witamy w dniu dzisiejszym ilość artykułów dostępnych w sklepie przekroczyła 1300, wprowadzamy dalej... Zapraszamy na zakupy Bigfun Team dojdą jakies zestawy jeszcze? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Listopada 2013 Doszła dzis do mnie paczka z bigfuna,wszystko elegancko i starannie zapakowane,oczywiście dostałem też te super gratisy,tylko zamiast wyrzutni Jw4054 Copernicus dostałem dużo gorszą Jw4050,nie wiem chyba się pomylono,ale ogólnie jestem jak zwykle bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie,oczywiście kolejny mój zakup w tym sklepie juz w następnym roku,może już w styczniu jak bedą jakieś wyprzedaże.Tak na koniec pozdrowienia dla załogi Bigfun. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 Witamy Mamy przyjemność poinformować, że w naszym sklepie jest w tej chwili 800 rodzajów wyrzutni, a cały widoczny asortyment jest DOSTĘPNY od ręki. Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 Doszła dzis do mnie paczka z bigfuna,wszystko elegancko i starannie zapakowane,oczywiście dostałem też te super gratisy,tylko zamiast wyrzutni Jw4054 Copernicus dostałem dużo gorszą Jw4050,nie wiem chyba się pomylono,ale ogólnie jestem jak zwykle bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie,oczywiście kolejny mój zakup w tym sklepie juz w następnym roku,może już w styczniu jak bedą jakieś wyprzedaże.Tak na koniec pozdrowienia dla załogi Bigfun. witam, JW4054 "COPERNICUS" nie znajduje sie w żadnym zestawie promocyjnym, tak więc nie wiemy o jakiej pomyłce piszesz pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 14 Listopada 2013 witam, JW4054 "COPERNICUS" nie znajduje sie w żadnym zestawie promocyjnym, tak więc nie wiemy o jakiej pomyłce piszesz pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Mnie zdaje się że w jednym +200 chyba(1) którego już nie ma był Jw4050 Columbus dobrze się nie mylę? Wczoraj jeszcze coś takiego widziałem Cytuj
marc 11 Opublikowano 14 Listopada 2013 Mnie zdaje się że w jednym +200 chyba(1) którego już nie ma był Jw4050 Columbus dobrze się nie mylę? Wczoraj jeszcze coś takiego widziałem Był, Był, bo sam taki otrzymałem Niestety ten zestaw już się chyba wyczerpał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi