Demon 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dziś zamówiłem, coś mnie przekonało do kupna w tym sklepie. :xmas_tongue: Teraz tylko czeeekać. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witamy Informujemy, iż promocja "JESIENNE PAKIETY PROMOCYJNE" zakończy się w dniu 12.12.2013 ( czwartek ) o godz. 17.00 Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
Hubert 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Po skończeniu się tej promocji będzie jeszcze jakaś promocja? Jak tak to jaka? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z jednej strony szkoda bo 20 zamawiam i na pakiety się nie załapię, ale na szczęsicie ma być ta druga promocja (mam nadzieje że fajna) Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Paczki za 670zł w domu i poraz kolejny jestem bardzo zadowolony Paczki dobrze zabezbieczone, wszystko jak zawsze się zgadza. Polecam! Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 10 Grudnia 2013 czy bedą jeszcze jakies zestawy dodane ? bo chciałem dzisiaj zamówic i wziąsc 3 zestawy które wybrałem (wczoraj jeszcze byłem)dzisiaj wchodze na strone a tu nie ma juz tych zestawów Cytuj
bluedestroyer500 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 witam czy jak bym zamówił 26.12.2013 to doszło by przed sylwestrem? Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 witam czy jak bym zamówił 26.12.2013 to doszło by przed sylwestrem? pomyśl logicznie!! 27.12 by ci ją spakowali i wątpie żeby doszła do sylwka :xmas_wink: Cytuj
bluedestroyer500 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 pomyśl logicznie!! 27.12 by ci ją spakowali i wątpie żeby doszła do sylwka :xmas_wink:/> no co 27.12 by spakowali a kurier idzie góra 2 dni Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witamy Informujemy, iż nowa promocja rozpocznie się w dniu jutrzejszym, tj. 14 grudnia 2013 o godz. 10.00. Wszelkie szczegóły znajdować się będą w zakładce "Aktualne promocje". Zapraszamy na zakupy Bigfun Team Cytuj
WiyszKery 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam. Jakie są najmocniejsze petardy hukowe w tym sklepie bo chce w niedziele zamawiać zeby miec na sylwka;) Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Najmocniejsze to są Megatrony i bom bony ale one ok 25zł za 4 szt. a za sensowniejszą cenę to TXP859 Cytuj
Demon 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Złożyłem zamówienie w poniedziałek i nadal nie ma przesyłki. :xmas_dry: btw. nie mieli z jakich usług korzystać tylko FedEx Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Złożyłem zamówienie w poniedziałek i nadal nie ma przesyłki. :xmas_dry:/>/> btw. nie mieli z jakich usług korzystać tylko FedEx :|/>/> Stary jak ci Fedex nie pasuje to po co zamawiałeś. Fedex dostarcza paczki w jeden dzień. Napisz do sklepu meila (bo jak zamówić umiałeś to wiesz) i poczekaj. Poproś o numer przesyłki i czekaj cierpliwie. Jesteś nowym userem więc poczytaj trochę forum a nie zaśmiecaj wątku sklepu... Cytuj
Demon 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Stary jak ci Fedex nie pasuje to po co zamawiałeś. Fedex dostarcza paczki w jeden dzień. Napisz do sklepu meila (bo jak zamówić umiałeś to wiesz) i poczekaj. Poproś o numer przesyłki i czekaj cierpliwie. Jesteś nowym userem więc poczytaj trochę forum a nie zaśmiecaj wątku sklepu... Dobrze szefie.. Wszystko Gra :xmas_biggrin: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 czy dodacie przed promocją lub w trakcie jej trwania Rzymskie ognie 36 sztuk (Symbol: 22191-36) te 12 strzałowe ? bo zauwarzyłem ze zostały tylko te 8 strzałowe Cytuj
Poki 17 Opublikowano 13 Grudnia 2013 no co 27.12 by spakowali a kurier idzie góra 2 dni Ogólna uwaga do wszystkich!! W tym roku święta przypadają w środę i czwartek (25-26), więc do sylwestra są 2 dni robocze (piątek 17 i poniedziałek 30). Teoretycznie paczki wysłane w piątek powinny dotrzeć w poniedziałek w 98%. Ale pamiętajcie, że jest to okres urlopów, nawału paczek, dodatkowo aura może być niekorzystna. W dodatku księgowanie wpłat na kontach bankowych (pomiędzy różnymi bankami) też trwa. Dlatego Ci którzy zamierzają zamówić fajerwerki w święta z $$ spod choinki lepiej iech dobrze się zastanowią. Cytuj
Fajermanek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mam pytanie odnosnie nowej promocji na bf.Produkty promocyjne wybieramy sami czy osoby ze sklepu je wybieraja losowo? Srry jak popelnilem jakies bledy ,ale pisze z telefonu. Pozdrawiam Fajermanek. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wybór artykułów wchodzących w skład zestawu ( wszystkie artykuły wchodzące w skład zestawów pochodzą z oferty naszego sklepu ) jest dokonywany przez obsługę sklepu. Cytuj
markosz 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mogli zrobic mniej %% ale za to wybór samodzielny a tak to.... Lipnie troche... Bo nie wiadomo czego nawkładają... Cytuj
Darel25x 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 o co chodzi z tym zestawem promocyjnym 33% http://www.sklepbigfun.pl/1882/zestaw-promocyjny-33/zestaw-promocyjny-33.html robie zamówienie koledze za kwote 140zł,a tam liczą od 100 o co w tym chodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi