Halla07 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Gdybym wcześniej wiedział to bym zamówił a tak przepłaciłem na fajerwerkimarket.pl ale za rok na pewno tu zajrzę jeżeli ceny się utrzymają Cytuj
Exer 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 A ja właśnie wczoraj zamówiłem wczoraj z kumplem na tej strone troszke stuffu ;D zobaczymy co dadzą gratis , jak dojdzie to opisze co i jak Cytuj
Dako 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Przesyłka doszła dziś ( zamawiałem w piątek ) , wszystko ok. zamawiałem za 162zł, gratis dostałem za 17zł. Polecam Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Gadałem z nimi, to gratisy wybierają sami i cytuję "wybrać nie można, ale zasugerować jak najbardziej" + druga odpowiedź "wyboru dokonujemy sami - chcemy w ten sposób promowac najcześciej nowe produkty, które doiero wchodza na rynek"Ja jutro składam tam zamówienie za około 240 zł.Jak do tej pory kontakt bardzo dobry.Dalej nikt nie miał FP3 NEW z tego sklepu? PILNE! Cytuj
Dako 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja dostałem w gratisie Cracling to green Symbol: TXB463 ,który u nich kosztuje 17złA zamawiałem:Little palm tree, model: TXB422 7,00 złMars - Seria BIG BANG, model: JW07 16,00 złExclusive collection, model: JW87 35,00 złShow of fireworks, model: JW66 45,00 złNew generation 9, model: JW39NEW 55,00 złSilver cascade, model: JF04 3,00 złPakiet promocyjny 1,00 złrazem:162,00 zł Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Złożyłem tam zamówienie na 250 zł.Po paru problemach z kurierem paczka doszła i jestem bardzo zadowolony! Bardzo dobry kontakt, spełnienie moich dwóch próśb, gratisy (no może zadowolony z nich nie jestem, ale wiadomo-nie każdemu da się przypasować)Polecam w 100% ten sklep! Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Paczka doszla wczoraj, czyli w sobote. Zdziwilem sie troche, bo zazwyczaj kurierzy w soboty nie kursuja. Paczka dobrze zapakowana, wszystko co chcialem jest. Nie musialem sie nawet z nimi kontaktować. Jako ze kupowalem prawie same petardy, to w gratisie dostalem la bombe i K0204.Polecam sklep! Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zrobili świąteczną promocję więc zamawiać ludziska jak nie macie jeszcze stuffu ;d * 100 - 200 zł - otrzymasz możliwość zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków o wartości 25 % Twojego zamówienia w cenie 1 zł * 200 - 500 zł -otrzymasz możliwość zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków o wartości 25 % Twojego zamówienia w cenie 1 zł * 500 - 1000 zł - otrzymasz możliwość zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków o wartości 25 % Twojego zamówienia w cenie 1 zł oraz bezpłatną dostawę * powyżej 1000 złotych - otrzymasz możliwość zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków o wartości 25 % Twojego zamówienia w cenie 1 zł oraz bezpłatną dostawę Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 mam takie pytanie czy jak mam 50zł to lepiej zamówić fajerwerki z tej strony czy pojechać do hipermarketu i coś kupić? a i czy do sylwestra paczka by mi doszła? jest 7dni do sylwka Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 24 Grudnia 2009 hipermarketzrobisz zakupy w necie za ok 20 dychy i bedziesz musial drugie tyle za przesylke.Bezsens Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam,wprowadziliśmy świąteczną promocję dla tych, którzy jeszcze nie zakupili fajerwerków na nadchodzącego Sylwestra (szczegóły na fajerwerki-net.pl) .Dodatkowo zamówienia z dostawą do 31 grudnia przyjmujemy do 29.12 do godziny 12.00.Pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zamówienie złożyłem w niedzielę za kwotę z przesyłką 100zł. Dzisiaj ok. 8:30 dzwoni kurier, a po 5 min przyjeżdża. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Było wszystko co trzeba. Polecam ten sklep. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zamówienie doszło w ekspresowym tempie, było wszystko co zamówiłem. Polecam Cytuj
michalq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Szkoda, że do mnie jeszcze nie doszło i raczej szybko nie przyjdzie.Z tego co wyczytalem w statusie doreczenia, paczka z olsztyna pojechala do warszawy, czyli wogole w inna strone niz ja mieszkam.co w gratisie dostaliscie? Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja nie dostałem żadnego gratisu ponieważ zamówiłem za 76zł tylko;p Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja nie dostałem gratisu. Może dlatego, że moje zamówienie kosztowało 81zł. Cytuj
nonpr0 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja w całym zamieszaniu zapomniałem o gratisie, bo zamówiłem za 99 zł. Ale muszę pochwalić ten sklep za ceny i profesjonalizm. Spokojnie można powiedzieć, że to najtańszy sklep jaki działa detalicznie w Polsce (przynajmniej nie udało mi się odszukać innego). Przesyłka i towar zapakowany bardzo solidnie. Oby ten sklep był za rok i sprzedawał swój towar po tak konkurencyjnych cenach. Sprawdziłem i nie żałuję :mrgreen: Cytuj
DeXter 0 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Super sklep. Może forum postara się o jakieś zniżki/promocje w tym sklepie dla użytkowników forum ? Dobrym pomysłem było by np. WK w sklepie fajerwerki-net.pl Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Na pewno już nie w tym roku! A trzeba też wziąśc pod uwagę czy wogóle by się zgodzili,bo na początku roku do nich dzwoniłem z zapytaniem czy nie mogliby zrobic jakichś wyprzedaży jak na fm,to odpowiedzieli że absolutnie nie,bo używają tych wyrzutni w swoich pokazach. Cytuj
greg 0 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bardzo dobry sklep.Robiłem w nim zakupy na ostatniego sylwestra z ok.270zł i jestem bardzo zadowolony.Paczka została wysłana bardzo szybko i dotarła do mnie w 2 dni.Była solidnie zapakowana i zabezpieczona przed wilgocią.Na dodatek dostałem kilka gratisów.Ogólnie sklep bardzo dobry i co ważne tani.Napewno będę tam jeszcze nie raz kupował.Polecam. Cytuj
greg 0 Opublikowano 1 Września 2011 Przeglądałem ostatnio stronę sklepu i wygląda na to, że fn szykuje "jesienną ofensywę". Sklep zamierza wprowadzić w najbliższym czasie blisko 1000 produktów. Na dodatek te dostępne obecnie są w atrakcyjnych cenach. Ciekawy jestem, co jeszcze dodadzą. Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 13 Września 2011 Czy ktoś ma jakieś pojęcie, czy obecnie w fajerwerki-net są gratisy? I jeśli są, czy można je samemu wybrać? Cytuj
greg 0 Opublikowano 13 Września 2011 Przedwczoraj złożyłem zamówienie w tym sklepie, jednak w mailu, który dostałem nie ma nic o gratisach, czyli tzw. pakiecie promocyjnym. Wcześniej był on dostępny za symboliczną złotówkę więc myślę, że w chwili obecnej fn nie oferuje żadnych gratisów. Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 13 Września 2011 Tak zrezygnowali z gratisów na rzecz niższych cen w sklepie A aktualne promocje dostępne są tutaj:http://fajerwerki-net.pl/promocje.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi