piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Około godziny 20:00 zamówiłem paczke. To drugie zamówienie w tym sklepie i mam nadzieje że będe mógł ponownie wystawić bardzo pozytywną opinie. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzisiaj przyszła druga paczka w tym roku. Polecam sklep bo spisał się na medal. Wszystko było w porządku oprócz malutkich, czarnych kuleczek które przy otwieraniu rozsypały się na cały pokój. Polecam zakupy w tym sklepie po raz drugi. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 Prawdopodobnie będę zamawiał we wtorek z tego sklepu po raz drugi i liczę na to , że paczko dojdzie w dobrym stanie Cytuj
sheff 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Najlepszy sklep internetowy to BIG FUN paczka do mnie dotarła zaraz na drugi dzień po zamówieniu jedna z wyrzutni była uszkodzona, po złożeniu reklamacji e-mailem i odesłaniu paczki na drugi dzień produkt nie uszkodzony był u mnie oraz upominek od firmy, pełen profesjonalizm przy załatwianiu takich spraw, szybko skutecznie i bez jakichkolwiek problemów, polecam wszystkim. Dziękuję za wszystko ekipie BIG FUN Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Złożyłem zamówienie , myślę , że dojdzie wszystko i w dobrym stanie Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam do państwa pytanie: Czy w waszym sklepie będą petardy dum bum lub bomb, bo petardy fp3 stały się słabsze Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam do państwa pytanie: Czy w waszym sklepie będą petardy dum bum lub bomb, bo petardy fp3 stały się słabsze :(/> Na PiroPolska masz Dumbum, świeżutkie od czarodzieja Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Na PiroPolska masz Dumbum, świeżutkie od czarodzieja :)/> Nie będę specjalnie tylko dumbum zamawiam, bo chce na bigfun zamawiać Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Kudlaty no wiesz nie wszyscy kupują tylko dum bumy i inne petardy. Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Kudlaty no wiesz nie wszyscy kupują tylko dum bumy i inne petardy. :)/> Owszem. Jeśli jednak ktoś chce mieć porządny stuff, to może zamówić z dwóch sklepów. Sam kupuje na BigFunie, ale na pewno też puszczę zamówienie w PiroPolska. Na szczeście zostały mi jeszcze dwie paczki TXP859 z zeszłego roku, więc duże zamówienie to nie będzie. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Owszem. Jeśli jednak ktoś chce mieć porządny stuff, to może zamówić z dwóch sklepów. Sam kupuje na BigFunie, ale na pewno też puszczę zamówienie w PiroPolska. Na szczeście zostały mi jeszcze dwie paczki TXP859 z zeszłego roku, więc duże zamówienie to nie będzie. Zgadzam się z tym co mówisz , ale nie każdego stać aby kupować z dwóch sklepów i płacić za przesyłkę Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Akurat bigfun to już nawet z petard ma słaby wybór, szkoda. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Mamy przyjemność poinformować o wprowadzeniu w naszym sklepie nowej kategorii produktów : POKAZY FAJERWERKÓW DO SAMODZIELNEGO MONTAŻU - jest to całkowicie nowy produkt na rynku pirotechnicznym, który łączy w sobie możliwość wykonania pokazu pirotechnicznego na dobrym poziomie ze stosunkowo niskimi nakładami finansowymi. - filmy prezentujące sposób wykonania montażu oraz efekt finalny w postaci pokazu znajdują się przy każdym z 5 zestawów, które mamy w tej chwili w ofercie - zakup produktów z tej nowej kategorii premiowany jest w tej chwili otrzymaniem bezpłatnie bezprzewodowego, radiowego systemu odpalającego. pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 21 Listopada 2014 Mamy przyjemność poinformować o wprowadzeniu w naszym sklepie nowej kategorii produktów : POKAZY FAJERWERKÓW DO SAMODZIELNEGO MONTAŻU - jest to całkowicie nowy produkt na rynku pirotechnicznym, który łączy w sobie możliwość wykonania pokazu pirotechnicznego na dobrym poziomie ze stosunkowo niskimi nakładami finansowymi. - filmy prezentujące sposób wykonania montażu oraz efekt finalny w postaci pokazu znajdują się przy każdym z 5 zestawów, które mamy w tej chwili w ofercie - zakup produktów z tej nowej kategorii premiowany jest w tej chwili otrzymaniem bezpłatnie bezprzewodowego, radiowego systemu odpalającego. pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Produkt nowy na rynku? Konkurencja ma takie a nawet lepsze (bo klient dostaje połączony zestaw który tylko odpala) zestawy od dawna Zestawy nieopłacalne i bezsensowne moim zdaniem bo klient dostaje zestaw "niepołączony" i sam sobie musi połączyć... więc na dobrą sprawę można kupić same wyrzutnie + lont i wyjdzie taniej... Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Listopada 2014 Połowa wyrzutni w każdym z zestawów to Keller xD I tak jak kolega wyżej nie widzę zbytnio sensu w czymś takim, lont 1zł na metr więc za 5 zł możemy już połączyć sporo wyrzutni, jedyny plus jest taki że dostajemy ten "system". Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam, będą na waszej stronie petardy La Bomba lub Mega piratka p2000?? Bardzo bym prosił Tak Pod koniec listopada jak by się dało oczywiście. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Paczka przyszła w niespełna 3 dni , wszystko w dobrym stanie zestaw promocyjny jest i nadodatek w gratisie 1 paczka trzeszczących kulek. Moim zdaniem najlepszy sklep Cytuj
Demon 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Złożyłem spore zamówienie po raz drugi wczoraj w godz. 23 :xmas_happy: Mam nadzieje, że po raz kolejny się nie zawiodę Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Pytanko w niedziele zamowilem , w poniedzialek pisalo przyjete do realizacji , a dzis pisze realizacja zamowienia . na kiedy spodziewac sie paczki ? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2014 Pytanko w niedziele zamowilem , w poniedzialek pisalo przyjete do realizacji , a dzis pisze realizacja zamowienia . na kiedy spodziewac sie paczki ? jutro max pojutrze tez tak miałem Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 jutro max pojutrze tez tak miałem Hehe a gosciu z bigfuna wczoraj o 12 dzwonil i mowil ze dzis przyjdzie xD Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2014 Hehe a gosciu z bigfuna wczoraj o 12 dzwonil i mowil ze dzis przyjdzie xD dopiero jest 14 kurierzy do 20 pracują Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 No siemka już przyslano mi numer przesylki ale jest problem bo gdy wpisuje na stronie fedexa ten numer to pisze nie znaleziono Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 No siemka już przyslano mi numer przesylki ale jest problem bo gdy wpisuje na stronie fedexa ten numer to pisze nie znaleziono Rok temu miałem identyczną sytułację, nie martw się paczka przyjdzie Cytuj
Demon 0 Opublikowano 28 Listopada 2014 Przesyłka w końcu dotarła. :xmas_happy: Były małe komplikacje, ale się doczekałem.. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi