bigfun 5 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 STYCZNIOWA PROMOCJA - 50% GRATIS W promocji mogą brać udział wszyscy Klienci dokonujący zakupów za kwotę od 50 złotych wzwyż ( do kwoty zakupów nie jest wliczany koszt dostawy ). Każdy Klient dokonujący zakupów za kwotę minimum 50 złotych ma prawo zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków wartości minimum 50% zamówienia, za kwotę 1 zł. - dokonując zakupów za kwotę powyżej 50 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „50+”, - dokonując zakupu za kwotę powyżej 100 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „100+” lub 2 zestawów promocyjnych „50+” , - dokonując zakupów za kwotę powyżej 150 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „150+” lub zestawów promocyjnych „100+” i „50+” lub 3 zestawów promocyjnych „50+” Powyższe zasady mają zastosowanie do każdej wyższej kwoty zakupu. W przypadku dokonania wyboru zestawu promocyjnego nie przysługującego według wartości zamówienia, będzie on zmieniany przez obsługę sklepu na zestaw o przysługującej Klientowi wartości. Zestawy promocyjne stanowią oddzielną kategorię w sklepie. Z promocji wyłączone są produkty z kategorii : - pochodnie parafinowe Promocja ma ograniczony czas : rozpoczyna się o godzinie 17.00 w dniu 14 stycznia, a kończy o godzinie 24.00 w dniu 28 stycznia. Życzymy udanych zakupów Pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nabrali towaru z Kellera to trzeba sie go pozbyć. Przeglądnałem z 20 pozycji zestawów w każdej ten szajs :xmas_laugh: Cytuj
Damian26 2 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Beznadziejna promocja ponieważ zestawy są nic nie wartę. Zawiodłem się bo w każdym roku mieli naprawdę dobre promocje. Za dużo nabrali towaru z kellera. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Czemu jak wrzuciłem do koszyka kostkę za 55 zł to nie jest 50 procent tańsze tylko po starej cenie ? Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 bo nie dostaniesz żadnej zniżki tylko możesz sobie wybrać króryś z badziewnych zestawów gratisowych Cytuj
sheff 0 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Podobne jest moje zdanie jak poprzedników trochę uboga tam wyprzedaż w zeszłym roku była ciekawa oferta ale teraz lipa a tak czekałem z zakupami na bigfuna no ale cóż zrobiłem zakupy w fajerwerkimarket oraz na korsarzu Cytuj
MarcinPiro 0 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Chyba pierwszy raz nie zrobiłem u was zakupów w styczniu zestawy beznadziejne. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak dla mnie nie tak źle, mogło być gorzej. Bardzo opłaca się ten +200 z hot stars oraz jakimś małym gówienkiem, przynajmniej mamy do wyboru mnóstwo rodzajów zestawów za co duży +. Lepsze to niż nic a niektóre zestawy są naprawdę jak dla mnie ciekawe. Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niestety promocja dno. Nie bierzcie nic z kellerów i firm o niskiej jakości i reputacji bo można równie dobrze wywalić pieniądze do śmietnika, wyjdzie na to samo. Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Coś się chyba z dniami tygodnia Wam pomieszało. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Chyba od piątku 30 stycznia czyli jutro. A rabaciki niezłe się zapowiadają. Cytuj
baston88 0 Opublikowano 1 Lutego 2015 Niby wysztko fajnie, tylko dziwne bo przeglądając po liście nie ma niektórych towarów, a wpisując w szukajkę są. I jak co roku nie wiem co kupić Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Szkoda że już nie ma JW408 , TXB400 Samum albo chociaż JW4054 Copernicus Cytuj
bigfun 5 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam, w związku z dużym zainteresowaniem aktualną promocją, przedłużamy ją do środy 04.02.2015 pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 3 Lutego 2015 Taka wyprzedaż, że nie mogłem nie skorzystać. Ceny rewelacyjne, bardzo duży wybór towaru różnych importerów i raj dla osób poszukujących nowych, ciekawych produktów. Paczka dotarła do mnie w półtora dnia od złożenia zamówienia. Naprawdę solidna firma. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Lutego 2015 Tak kolejny raz dobrze zapakowane i ogólnie wszystko w porządku.Wyprzedaż rzeczywiście rewelacyjna. Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 4 Lutego 2015 U mnie tak samo. Paczka mega solidnie zapakowana. Całość w nienaruszonym stanie dotarła w przeciągu jednego dnia od wysłania. Gratisów nie było ale nie można być aż tak pazernym zwłaszcza że obniżka cen jak dotąd bezkonkurencyjna (achilles za 213zł to wręcz rozbój w biały dzień ) Cytuj
marc 11 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja również otrzymałem paczke w jeden dzien! Badzo dobrze zapakowana. Wszystko na plus. Polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi