Skocz do zawartości

sklepbigfun.pl / fajerwerki-net.pl / BIG FUN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku po raz 1-szy dokonałem zakupów na BigFunie. Musze przyznać, że kontakt jest wzorcowy i prawie całodobowy oraz całotygodniowy. Można predko ustalić wszystkie szczegóły, a w razie wątpliwości szybko je wyjaśnić. Przesyłka dotarła do mnie migiem. Została wysłana w dzień po złożeniu zamówienia. Dodatkowo miły gest od firmy, który na pewno nie zostanie zapomniany. Wszystko co zamówiłem zostało i dostarczone, brak problemu z brakami. Dodatkowe promocje zachęcają do zakupów i warto z nich skorzystać. Osobiście uważam, ze jest to jeden z wiodących sklepów internetowych (jeżeli nie najlepszy w danej chwili).

Opublikowano

Zgadzam Się z Wypowiedzią Pokiego, Jak Na razie dla mnie jest to najlepiej prezentujący się sklep, Polecam w 100%

Opublikowano

Pierwsza paczka z ich sklepu i jak na razie prawie ok. Prawie, bo nie wysłali zimnych ogni za 69gr. :D Co do reszty - nie mam zastrzeżeń.

Opublikowano

Dzisiaj przyszła do mnie paczka, zamówiłem w piątek ( w nocy) a w środe po południu już miałem, więc wielki szacunek. Dodatkowo szybki, sprawny kontakt. Naprawdę polecam tą firmę, mają ogromny asortyment i potencjał :) Według mnie to najlepszy internetowy sklep fajerwerkowy :)

Opublikowano

Pierwsza paczka z ich sklepu i jak na razie prawie ok. Prawie, bo nie wysłali zimnych ogni za 69gr. :D Co do reszty - nie mam zastrzeżeń.

Drogi Kliencie
dla nas nie ma znaczenia wartość brakujących artykułów w przesyłce
dla nas jest to NIEDOPUSZCZALNE, nawet jeśli mówisz o kwocie 69 groszy
należało do nas zgłosić potencjalny problem abyśmy mogli go rozwiązać
wszystkie pakowane przez nas paczki są DWUKROTNIE sprawdzana przez 2 osoby
dodatkowo proces pakowania jest każdorazowo nagrywany przez system telewizji przemysłowej

zimne ognie są pakowane zawsze w papierową grubościenną rurę albo szczelnie owijane w tekturę falistą, aby nie ulec zniszczeniu podczas transportu
może po prostu je wyrzuciłeś nie będąc tego świadom

z naszej strony możesz jednak liczyć nie na jedną ale na 5 paczek zimnych ogni, które dostaniesz od nas przy następnym zamówieniu( napisz w uwagach o tym " braku " )

pozdrawiamy wszystkich forumowiczów

fajerwerki-net.pl
  • Like 1
Opublikowano

I to sie nazywa profesjonalne podejście do klienta :happy: .

Opublikowano

I to sie nazywa profesjonalne podejście do klienta :happy: .

Zgadzam się inny sklep to by się nawet nie pofatygował, żeby na forum napisać.

fps
Opublikowano

Drogi Kliencie
dla nas nie ma znaczenia wartość brakujących artykułów w przesyłce
dla nas jest to NIEDOPUSZCZALNE, nawet jeśli mówisz o kwocie 69 groszy
należało do nas zgłosić potencjalny problem abyśmy mogli go rozwiązać
wszystkie pakowane przez nas paczki są DWUKROTNIE sprawdzana przez 2 osoby
dodatkowo proces pakowania jest każdorazowo nagrywany przez system telewizji przemysłowej

zimne ognie są pakowane zawsze w papierową grubościenną rurę albo szczelnie owijane w tekturę falistą, aby nie ulec zniszczeniu podczas transportu
może po prostu je wyrzuciłeś nie będąc tego świadom

z naszej strony możesz jednak liczyć nie na jedną ale na 5 paczek zimnych ogni, które dostaniesz od nas przy następnym zamówieniu( napisz w uwagach o tym " braku " )

pozdrawiamy wszystkich forumowiczów

fajerwerki-net.pl

W pudełku faktycznie znajdowały się dwie rury, w jednej schowany był Rzymski Ogień, druga natomiast wypchana była taśmą klejącą. Dno było wysłane tekturowymi "trocinami" i w nich również nic się nie znajdowało. Ja afery o te zimne ognie robić nie będę bo one i tak były mi one zbędne, ale dziękuje za propozycję dołożenia ich przy okazji następnych zakupów. :)
Opublikowano

czy mogę płacić kartą visa z uk?

Opublikowano

Ten sklep robi na mnie coraz większe wrażenie.

Opublikowano

Druga paczka z tego sklepu jak najbardziej ok. Tym razem niczego nie zabrakło, równie szybka wysyłka i dobry kontakt. To na pewno nie moje ostatnie zakupy tutaj. Ilość dostępnego asortymentu jest powalająca. Polecam! :)

Opublikowano

Witamy serdecznie

w związku z dużym zainteresowaniem poprzednią promocją pozostawiamy ją do 28.12.2011 do godz. 12.00

Życzymy wszystkim wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia

Opublikowano

ten sklep mogę bradzo polecic..produkty były bradzo dobrze spakowane i nie brakowało niczego... gratisy były bardzo fajne i polecam ten sklep w 100%
;)

Opublikowano

Polecam sklep we wtorek zamawiałem w środe paczka została wysłana i dziś rano już była u mnie wszystko ładnie porządnie zapakowane.

Opublikowano

2 razy zamawiałem w tym sklepie w tym roku wszystko ok.

Opublikowano

UWAGA

Mamy wielką niespodziankę dla wszystkich chcących dokonać zakupów w naszym sklepie. Od środy 11 stycznia do końca miesiąca odbędzie się WIELKA WYPRZEDAŻ 2012.

Obniżone zostaną ceny wszystkich dostępnych artykułów od 30 do 60 %.

10 stycznia zostaną wyzerowane całkowicie stany magazynowe i codziennie będziemy wprowadzali artykuły, które mamy w sprzedaży - potrwa to około tygodnia.

Zaglądajcie więc do nas codziennie - warto skorzystać z tej niepowtarzalnej okazji.

Pozdrawiamy
fajerwerki-net.pl

Opublikowano

UWAGA

Informujemy, że w dniu 11 stycznia od godziny 12.00 rusza wielka wyprzedaż w naszym sklepie i potrwa ona do końca stycznia.
Codziennie będziemy wprowadzali do sprzedaży kilkadziesiąt produktów, wszystkie w nieprzyzwoicie niskich cenach :D Wprowadzenie całego dostępnego asortymentu potrwa około tygodnia, warto więc zaglądać do nas i skorzystać z niepowtarzalnej okazji.
Jednocześnie informujemy, że dostępne ilości poszczególnych artykułów są ograniczone.

Pozdrawiamy
fajerwerki-net.pl

Opublikowano

No to czekamy czym nas zaskoczycie. Ja kontrolnie zrobiłem sobie notatki na temat cen wybranych produktów w listopadzie i grudniu, żeby móc ocenić faktyczne rabaty w ramach wyprzedaży :)

Uwaga tyczy się też innych sklepów nie tylko Waszego ;)

fps

Opublikowano

chętnie rzucę okiem na te notatki :happy: też jestem ciekaw

Opublikowano

Jak na razie ceny w ramach wyprzedaży są super. Wszystko się zgadza z moimi notatkami, nie pozostaje nic innego jak zrobić zakupy ;)

fps

Opublikowano

No trzeba Państwa pochwalić, bo się postaraliście.
Naprawdę bardzo dobre ceny, jedynie szkoda, że trzeba kupować na raty, bo co chwila będą dodawane jakieś nowe pozycje, a tak każdy mógłby zrobić jedne a porządne zakupy, no ale mimo to naprawdę super :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest możliwość zamawiania i nie wysyłania paczki od razu. Ja tak właśnie zrobiłem. Zamówiłem i czekam na kolejne promocje.

Poszło zamówienie na te kątówki :) FAN SHAPE CAKE i czekamy na kolejne pozycje.

Opublikowano

Ludzie, opanujcie emocje!! Prawda, że wyprzedaż nie jest tylko słowem, a ceny zmuszają do zakupów, ale wszelkie sprawy dotyczące planów itd., umieszczajcie w odpowiednich działach. W tym temacie zbieramy przydatne informacje + opinie transakcyjne!!

Opublikowano

Widzę że po raz kolejny kupa postów wyleciała z tego tematu. Posty które ja pisałem były na temat sklepu BF i akcji promocyjnej. Proszę o przywrócenie ich do tego tematu!!!!!!!!

Opublikowano

pytanko mam a czy w tej promocji obowiązuje gratisowa wysyłka za zamówieni powyżej 500zł ??