Marcel123 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak w temacie nie wiem który sklep ma lepszą ofertę chodzi mi oczywiście o bigfun i taniefajerwerki.pl. Proszę żebyście pomogli mi zdecydować w którym sklepie lepiej zrobic zakupy. Budżet to około 400 złotych. Z góry dziękuje Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ale jak mamy ci w tym pomóc jak nie wiemy w jaki rodzaj produktów celujesz, w jakie kostki, małe czy duże itp. Na tf ceny oraz przesyłka są niższe niż na bf. Cytuj
0 Marcel123 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Chciałbym kupić kilka kostek po około 25 strzałów mogą być nawet 0,8" i jakąś większą na finał do tego drobnica czyli cyrko, rzymskie i jakaś fontanna. Nie chodzi mi żebyście pomogli mi ułożyć stuff bo z tym sobie poradzę tylko nie wiem z której promocji skorzystać :-( Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na TF masz taniej, ale wybór produktów jest mniejszy. Mimo to myślę że bez problemu znajdziesz wszystko co potrzebujesz, wybór kostek jest duży. A jak już kupować na wyprzedażach, to lepiej jak najtaniej. Cytuj
0 Marcel123 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 dzięki za odpowiedź ale jeśli możesz to mógłbys się jakos rozwinąć? :-) oczywiście chodzi mi o wypowiedź Pyro Magika JMJ właśnie nie jestem pewien gdzie jest taniej ale chyba bardziej jestem skołonny do zakupów na tf Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na TF dobierasz gratisy za 90% sumy zamówienia co w przeliczeniu na rabat dla każdego produktu wychodzi 45% A na BF masz na większość asortymentu jedynie 33% więc na TF masz o 12% większy rabat Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na TF dobierasz gratisy za 90% sumy zamówienia co w przeliczeniu na rabat dla każdego produktu wychodzi 45% :)/>/> A na BF masz na większość asortymentu jedynie 33% więc na TF masz o 12% większy rabat ;)/>/> ale na tf mały asortyment :P/> Cytuj
0 Marcel123 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 niby jest mały asortmyment ale napisali że dodadzą jeszcze produkty Cytuj
0 Belick 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gdyby na TF dodali produkty pokroju FP3 i JCO5 to może bym się zdecydował u nich coś zakupić. Cytuj
0 Pawix12345 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na bigfunie zdecydowanie, jak lubisz pierdoły na tf prawie nic nie ma, najbardziej to mnie zszokowalo ze nie ma fp3. Cytuj
0 Darel25x 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 jeszcze warto dodać fajerwerkimarket wyprzedaż zaczyna się 12.01.2014 o 0:00 Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Trochę mnie śmieszy to wasze szukanie FP3. Przecież wszyscy ogarnięci ludzie kupują w tym roku TXP859, niektórzy P2000 Maxsemu. Te dwie petardy mają moc dawnych FP3/New, a tegoroczne "oryginalne" FP3 straciły w porównaniu do dawnych. Po co przepłacać za coś gorszego? Żeby mieć "oryginalną" nazwę? Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gdyby na TF dodali produkty pokroju FP3 i JCO5 to może bym się zdecydował u nich coś zakupić. Na bigfunie zdecydowanie, jak lubisz pierdoły na tf prawie nic nie ma, najbardziej to mnie zszokowalo ze nie ma fp3. Czyli wolicie gorsze fp3 od 859 ? Cytuj
0 Belick 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie chodzi o to, że wole gorsze. Po prostu bardzo podobają mi się FP3 i chce je zawsze mieć. Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie chodzi o to, że wole gorsze. Po prostu bardzo podobają mi się FP3 i chce je zawsze mieć. Aha... Czy Ciebie i te FP3 łączy coś więcej Cytuj
0 mateyek24 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z tego co wiem na tf na czas wyprzedaży nie dojdzie NIC oprócz kilku wyrzutni. Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z tego co wiem na tf na czas wyprzedaży nie dojdzie NIC oprócz kilku wyrzutni. A skąd możesz mieć takie informacje?? Cytuj
0 Udycz 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na tf jest drogo strasznie więc z rabatem wychodzi mniej więcej tak samo np MOSKWA na tf 129zł a na bf 118 moim zdaniem lepiej na bf zamawiać ;D Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na tf jest drogo strasznie więc z rabatem wychodzi mniej więcej tak samo np MOSKWA na tf 129zł a na bf 118 moim zdaniem lepiej na bf zamawiać ;D Nie dziwie się, że Was oszukują jeżeli nie potraficie liczyc Co z tego jaka była poprzednia cena jeżeli tf dał większy rabat ? Po obliczeniu wychodzi, że tf dał rabat -45% na WSZYSTKO, natomiast bf dał mniejszy i w dodatku nie stały rabat Natomiast jedynym minusem jest to, że na tf jest mniejszy wybór, no ale rabat to zrekompensował. Cytuj
0 mateyek24 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 A skąd możesz mieć takie informacje?? Pisałem z nimi na GG Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na tf jest drogo strasznie więc z rabatem wychodzi mniej więcej tak samo np MOSKWA na tf 129zł a na bf 118 moim zdaniem lepiej na bf zamawiać ;D Taniefajerwerki: 129zł-45%(58,05zł)=70,95zł. Bigfun: 118,08-33%(38,97zł)=79,11zł Naprawdę macie problem z liczeniem. Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Na tf jest drogo strasznie więc z rabatem wychodzi mniej więcej tak samo np MOSKWA na tf 129zł a na bf 118 moim zdaniem lepiej na bf zamawiać ;D Na BF moskwa wychodzi 79,11zł po rabacie w na TF w przeliczeniu na % produktu wychodzi 70,95zł... więc na TF wychodzi taniej Nie wiem kto Cie matematyki uczył (albo próbował nauczyć) Cytuj
Pytanie
Marcel123 0
Jak w temacie nie wiem który sklep ma lepszą ofertę chodzi mi oczywiście o bigfun i taniefajerwerki.pl.
Proszę żebyście pomogli mi zdecydować w którym sklepie lepiej zrobic zakupy. Budżet to około 400 złotych.
Z góry dziękuje
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi