Gość michbog Opublikowano 11 Stycznia 2014 witam Prosiłbym żebyście ulożyli fajerwerki na pokaz za 100 zł Zakupy będę robił na bigfun Cytuj
0 PyroMagik 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Może napisz czy wolisz wyrzutnie, czy celujesz w zabawę, jaki typ fajerwerków preferujesz, bo tak to nie wiemy zbytnio jak co dobrać. Cytuj
0 Camel 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Może napisz czy wolisz wyrzutnie, czy celujesz w zabawę, jaki typ fajerwerków preferujesz, bo tak to nie wiemy zbytnio jak co dobrać. no chyba napisal ze na pokaz to raczej wyrzutnie Cytuj
0 PyroMagik 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja mam 3 propozycje, pierwsza: -Gwatemala P7612. Jedna duża fajna wyrzutnia, przynajmniej nie musiał byś łączyć lontami. Druga: -GOLD STARS EP-4002D Na początek pokazu. -DEGENERATION PXB2204 Jako druga kostka w pokazie. -EXCLUSIVE COLLECTION JW87 No i fan na finał. Trzecia opcja, z małych wyrzutni i układem tylko I -RAPID SATURN 50 STRZAŁÓW P7017 x3 na początek -Ballet P7028 -Blue Cuba P7011 -Red meteor SM9882 -Hi-Tech SM9881 -Yellow/purple peony TXB821 x3, najpeirw jedna potem 2 naraz -Magia nocy TXB826 na finał Mi osobiście podoba się najbardziej opcja nr. 2. Ps kolego Camel jeżeli ty zauważyłeś o że napisał że na pokaz to skoro wiesz co "najlepiej" to czemu sam nie napisałeś? no chyba napisal ze na pokaz to raczej wyrzutnie Pokaz może być też z rakiet, fontann,rzymskich ogni, a nawet i dzienny z petard... Lub też z moździerzy. Ja jak robię pokaz w ciągu roku to jedynie z rzymiaków żeby sąsiadów nie wkurzać... Cytuj
0 Gość michbog Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja mam 3 propozycje, pierwsza: -Gwatemala P7612. Jedna duża fajna wyrzutnia, przynajmniej nie musiał byś łączyć lontami. Druga: -GOLD STARS EP-4002D Na początek pokazu. -DEGENERATION PXB2204 Jako druga kostka w pokazie. -EXCLUSIVE COLLECTION JW87 No i fan na finał. Trzecia opcja, z małych wyrzutni i układem tylko I -RAPID SATURN 50 STRZAŁÓW P7017 x3 na początek -Ballet P7028 -Blue Cuba P7011 -Red meteor SM9882 -Hi-Tech SM9881 -Yellow/purple peony TXB821 x3, najpeirw jedna potem 2 naraz -Magia nocy TXB826 na finał Mi osobiście podoba się najbardziej opcja nr. 2. Ps kolego Camel jeżeli ty zauważyłeś o że napisał że na pokaz to skoro wiesz co "najlepiej" to czemu sam nie napisałeś? Pokaz może być też z rakiet, fontann,rzymskich ogni, a nawet i dzienny z petard... Lub też z moździerzy. Ja jak robię pokaz w ciągu roku to jedynie z rzymiaków żeby sąsiadów nie wkurzać... A zamiast wyrzutni DEGENERATION PXB2204 w drugiej propozycji można by wziąść coś innego? Cytuj
Pytanie
Gość michbog
witam
Prosiłbym żebyście ulożyli fajerwerki na pokaz za 100 zł Zakupy będę robił na bigfun
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi