krzychu94 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nazwa: Cobra 6 Importer: Di Blasio Elio Cena: 30 euro za 3 szt Waga: 48g Opis: Strasznie głośna petarda, fala jest tak duża aż trzęsie nogawką :xmas_biggrin: Zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/223d42341d5b4381.html Film: Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Niedostępna w Polsce i co ważniejsze trzeba mieć koncesje :[ Cytuj
sylwester2013 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Niedostępna w Polsce i co ważniejsze trzeba mieć koncesje :[ To 40 zł za sztuke lepiej kupić 8 paczek fp3 small na fajerwerki market. Lub jakieś inne. I wielki problem, w Polsce jest nie dostepna. Cytuj
krzychu94 0 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 No właśnie w Polsce :xmas_biggrin: ale są możliwości kupna tej petardy w innych krajach jak np Niemczech, ja kupiłem ją od kumpla z pracy za 10 euro Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chwalisz sie czy jak... Liczysz sie z konsekwencjami posiadania srodkow koncesjonowanych ? Ps kolega Cie pieknie naciagnal, bo po niektorych stronach hulaja te petardy po 4-5euro Ps 2 a zeby pisac o zakupie fp3 zamiast coby to trzeba byc naprawde inteligentnym... Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Człowieku pomyśl o konsekwencjach posiadania tej petardy,np ktoś cie zakabluje, że posiadasz cobre na ktora trzeba miec pozwolenie. Przeszuka mieszkanie znajdzie ja i mozesz dostac mandat lub pojsc do wiezienia. Gduby znalezli jedna to moze tylko mandat a jak 4 to mozesz miec powazne problemy. W Polsce nie mozesz miec takich petard. Za to jeszcze by odpowiadal twoj kolega, za sprowadzanie za granicy i za sprzedaż tobie. Moze z tym wiezieniem przegialem, jak tos bedzie wiedzial lepiej to niech sie wypowie. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Większe problemy miałby ten co sprzedał tą petardę niż tan co nią strzela. Kamilox Cytuj
sylwester2013 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Chwalisz sie czy jak... Liczysz sie z konsekwencjami posiadania srodkow koncesjonowanych ? Ps kolega Cie pieknie naciagnal, bo po niektorych stronach hulaja te petardy po 4-5euro Ps 2 a zeby pisac o zakupie fp3 zamiast cobry to trzeba byc naprawde inteligentnym... Tak to kup tą cobre i cie wsadzą do więzienia, za fp3 nikt ci nic nie zrobi. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 20 Stycznia 2014 sylwester nie rozumiem, ale tak to juz zdziecmi jest Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tak to kup ta cobre i niech nie zamkna za fp3 cie nie zamkna hehehe Prosze wyjdz z tego forum i nie wracaj, ja błagam..... Albo nie zamiast tej swojej kobry i fp3 kup sobie Słownik Poprawnej Polszczyzny, bo to co ty tu napisałeś boli.... Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 21 Stycznia 2014 mnie zastanawia dlaczego gość na filmie odrzucił tą petardę tak daleko Cytuj
krzychu94 0 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 mnie zastanawia dlaczego gość na filmie odrzucił tą petardę tak daleko :D/> odrzuciłem tą petardę tak daleko bo jeszcze nigdy jej nie odpalałem a spodziewałem się wielkiego BUUUM :xmas_biggrin: a poza tym jak widać na filmie stała tam ciężarówka, ale i tak strasznie głośna była :xmas_laugh: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi