mpiwowski 182 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Co sądzicie o tym sklepie "fajerwerki-korsarz.pl" Jest tutaj sprzedawana nawet seria wyrzutni Imagine :mrgreen: Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 oo swiewtny sklep! kupie tam na sylwa napewno...fajnie ze sa zestawy discovery itp Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Stronka ładna , ceny wysokie , przeciętniak...Za pyro-mix 35zł , a ja go mogłem mieć za 27zł... Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 28 Września 2007 Mam dobrą wiadomość :mrgreen: Po moich wysłanych meilach o dużej kwocie przesyłki w tym sklepie chyba wzięli sobie to do serca.:mrgreen: i teraz nie dawno otrzymałem meil w którym mi powiedzieli, że od końca września kwota przesyłki będzie stała i będzie wynosiła 30zł. :mrgreen: No teraz to może coś od nich kupie [ Dodano: 2007-09-28, 17:47 ]Podali mi jeszcze swoje GG :mrgreen: .GG 7456772 Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 2 Listopada 2007 a nie wiesz ile teraz będzie wynosiła? no chyba przecież napisałem :???: przeczytaj uważnie Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 3 Listopada 2007 wlasnie gadalem z gosciem bardzo spoko gosc i mozna sie dogadac co do cen hurtowych i dowozu rowiez Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 wlasnie gadalem z gosciem bardzo spoko gosc i mozna sie dogadac co do cen hurtowych i dowozu rowiez no i czego się dowiedziałeś o tych cenach hurtowych??jest jakiś limit pieniędzy ile trzeba wydać?? Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 3 Listopada 2007 nie ma limitu ale tzreba od 50zl minimum zamowic i pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby omowic ceny hurtowe jakie beda odpowiadaly itd. jak zamowisz za min. 250zl to przesylka gratis i to wszytsko najgorsze to to ze pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby kupowac hurtowo a potem mozna juz prze neta sie z nimi kontaktowac Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 nie ma limitu ale tzreba od 50zl minimum zamowic i pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby omowic ceny hurtowe jakie beda odpowiadaly itd. jak zamowisz za min. 250zl to przesylka gratis i to wszytsko najgorsze to to ze pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby kupowac hurtowo a potem mozna juz prze neta sie z nimi kontaktowac no to za dużo osób sobie na to nie pozwoli :???: a szkoda Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 3 Listopada 2007 no niestety szkoda a moze duzo osob by kupilo hurtowo przez neta a nie ze trzeba do nich przyjechac Cytuj
Fear 0 Opublikowano 4 Listopada 2007 Strasznie? tylko w biedronce jest za 8.00zł za normalnie to ceny idą po 10-12zł Cytuj
Saek 1 Opublikowano 4 Listopada 2007 Duże Achtungi Hesti zawsze takie drogie były, 60 zł za 12 sztuk !?!? Cytuj
Dako 1 Opublikowano 28 Listopada 2007 Jak zamówię 2 festivale i paczke korsarek to mi normalnie przyślą nie będe musiał do nich jeździć ?? Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zrobiłem u nich zakupy nawet spoko sklep tylko ceny duże, ale maja nowe wyrzutnie jorga Cytuj
Tele 0 Opublikowano 16 Maja 2008 Spotkałem przdstawiciela tego sklepu na odpuście u mnie i mi nawet wizytówke dał Sklepik dobry napewno nie oszukany (tzw. realny ) . Szczegulnie polecam te piłeczki huk jak achtung miooże więkrzy a 25 sztuk 9.80 zł . Umnie na odpusie były po 25gr sztuka . Sklepik spoko , ale uważam że są leprze ... . Moja ocena 9,90 Ceny takie niezbyt take ... ( Festival drogi ) Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 13 Września 2008 Jak zamówię 2 festivale i paczke korsarek to mi normalnie przyślą nie będe musiał do nich jeździć ?? Ponawiam pytanie. Bardzo mi na tym zalezy... Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 13 Września 2008 Tak normalnie przyślą. Nie trzeba będzie po to jechać. Po to są sklepy internetowe, żeby nie jeździć :mrgreen: Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 28 Września 2008 Witam serdecznie.Po przeczytaniu wszystkich postów postanowiłem w imieniu firmy podziękować wszystkim za cenne uwagi dotyczące działania naszego sklepu i firmy. Rady i uwagi traktujemy bardzo poważnie, bo to dzięki naszym klientom możemy się rozwijać. Staramy się cały czas ulepszać naszą ofertę tak by coraz więcej osób robiło u nas zakupy.Jeśli są jakieś pytania zawsze chętnie odpowiadam (mail na stronie).Odwiedzajcie nas i wypatrujcie ciekawych promocji.Pozdrawiam KORSARZ Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 3 Listopada 2008 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział aktualnie jest promocja w ich sklepie SUPER OKAZJA - OD 01-10-2008 DO 23-12-2008 DLA KLIENTÓW Z BIELSKA-BIAŁEJ I KRAKOWA DOSTAWA GRATIS!! Dla mnie jest to akurat bardzo dobra wiadomość Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Listopada 2008 Sklep http://fajerwerki-korsarz.pl/www/ zmienił swoją stronę. Pojawiła się taka wiadomość"Drodzy UżytkownicyW związku ze zmianami jakie zaszły na naszym serwisie prosimy o sprawdzenie działania Swojego konta. Prosimy o zalogowanie się a w razie braku konta o założenie nowego. Zaletą nowego konta jest jego duża funkcjonalność oraz możliwość przeglądania historii zamówień.Za utrudnienia przepraszamy!Drużyna KORSARZ " Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Jestem zachwycony nowa szata graficzna strony internetowej! Napewno tam kupie!!! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Kupisz tam fajerwerki bo zmienili szate graficzną? :lol: Tak to zabrzmiało :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi