Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym sklepie "fajerwerki-korsarz.pl"

Jest tutaj sprzedawana nawet seria wyrzutni Imagine :mrgreen:

Opublikowano

oo swiewtny sklep! kupie tam na sylwa napewno...

fajnie ze sa zestawy discovery itp ;)

Opublikowano

Stronka ładna , ceny wysokie , przeciętniak...
Za pyro-mix 35zł , a ja go mogłem mieć za 27zł...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam dobrą wiadomość :mrgreen:

Po moich wysłanych meilach o dużej kwocie przesyłki w tym sklepie chyba wzięli sobie to do serca.:mrgreen: i teraz nie dawno otrzymałem meil w którym mi powiedzieli, że od końca września kwota przesyłki będzie stała i będzie wynosiła 30zł. :mrgreen: No teraz to może coś od nich kupie :wink:

[ Dodano: 2007-09-28, 17:47 ]
Podali mi jeszcze swoje GG :mrgreen: .

GG 7456772

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a nie wiesz ile teraz będzie wynosiła?

Opublikowano
a nie wiesz ile teraz będzie wynosiła?

no chyba przecież napisałem :???: przeczytaj uważnie
Opublikowano

Może sie do nich wybiorę bo mam tam ok 15 km :cool:

Opublikowano

wlasnie gadalem z gosciem bardzo spoko gosc i mozna sie dogadac co do cen hurtowych :D i dowozu rowiez ;)

Opublikowano
wlasnie gadalem z gosciem bardzo spoko gosc i mozna sie dogadac co do cen hurtowych :D i dowozu rowiez ;)

no i czego się dowiedziałeś o tych cenach hurtowych??

jest jakiś limit pieniędzy ile trzeba wydać??
Opublikowano

nie ma limitu ale tzreba od 50zl minimum zamowic i pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby omowic ceny hurtowe jakie beda odpowiadaly itd. jak zamowisz za min. 250zl to przesylka gratis i to wszytsko najgorsze to to ze pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby kupowac hurtowo a potem mozna juz prze neta sie z nimi kontaktowac :D

Opublikowano
nie ma limitu ale tzreba od 50zl minimum zamowic i pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby omowic ceny hurtowe jakie beda odpowiadaly itd. jak zamowisz za min. 250zl to przesylka gratis i to wszytsko najgorsze to to ze pierwszym razem trzeba do nich przyjechac zeby kupowac hurtowo a potem mozna juz prze neta sie z nimi kontaktowac :D

no to za dużo osób sobie na to nie pozwoli :???: a szkoda
Opublikowano

no niestety szkoda a moze duzo osob by kupilo hurtowo przez neta a nie ze trzeba do nich przyjechac :/

Opublikowano

Strasznie? tylko w biedronce jest za 8.00zł za normalnie to ceny idą po 10-12zł :|

Opublikowano

Duże Achtungi Hesti zawsze takie drogie były, 60 zł za 12 sztuk !?!?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zamówię 2 festivale i paczke korsarek to mi normalnie przyślą nie będe musiał do nich jeździć ??

Opublikowano

Zrobiłem u nich zakupy nawet spoko sklep tylko ceny duże, ale maja nowe wyrzutnie jorga

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Spotkałem przdstawiciela tego sklepu na odpuście u mnie i mi nawet wizytówke dał :]
Sklepik dobry napewno nie oszukany (tzw. realny ) . Szczegulnie polecam te piłeczki huk jak achtung miooże więkrzy a 25 sztuk 9.80 zł . Umnie na odpusie były po 25gr sztuka .
Sklepik spoko , ale uważam że są leprze ... . Moja ocena 9,90 Ceny takie niezbyt take ...
( Festival drogi )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Jak zamówię 2 festivale i paczke korsarek to mi normalnie przyślą nie będe musiał do nich jeździć ??

Ponawiam pytanie. Bardzo mi na tym zalezy...
Opublikowano

Tak normalnie przyślą. Nie trzeba będzie po to jechać. Po to są sklepy internetowe, żeby nie jeździć :mrgreen:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie.
Po przeczytaniu wszystkich postów postanowiłem w imieniu firmy podziękować wszystkim za cenne uwagi dotyczące działania naszego sklepu i firmy. Rady i uwagi traktujemy bardzo poważnie, bo to dzięki naszym klientom możemy się rozwijać. Staramy się cały czas ulepszać naszą ofertę tak by coraz więcej osób robiło u nas zakupy.
Jeśli są jakieś pytania zawsze chętnie odpowiadam (mail na stronie).
Odwiedzajcie nas i wypatrujcie ciekawych promocji.
Pozdrawiam
KORSARZ

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział aktualnie jest promocja w ich sklepie

SUPER OKAZJA - OD 01-10-2008 DO 23-12-2008 DLA KLIENTÓW Z BIELSKA-BIAŁEJ I KRAKOWA DOSTAWA GRATIS!!

Dla mnie jest to akurat bardzo dobra wiadomość :)
Opublikowano

Sklep http://fajerwerki-korsarz.pl/www/ zmienił swoją stronę.

Pojawiła się taka wiadomość
"Drodzy Użytkownicy

W związku ze zmianami jakie zaszły na naszym serwisie prosimy o sprawdzenie działania Swojego konta. Prosimy o zalogowanie się a w razie braku konta o założenie nowego. Zaletą nowego konta jest jego duża funkcjonalność oraz możliwość przeglądania historii zamówień.

Za utrudnienia przepraszamy!

Drużyna KORSARZ "

Opublikowano

Jestem zachwycony nowa szata graficzna strony internetowej! Napewno tam kupie!!!

Opublikowano

Kupisz tam fajerwerki bo zmienili szate graficzną? :lol: Tak to zabrzmiało :lol: